Taxa oxigen in Bucuresti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    catalinrusu25
    Junior Member

• catalinrusu25
    replied
    Intotdeauna apar noi taxe la orice, greu rau pentru noi conducatorii.
    Sper sa sa inventeze si prima substantiala pentru toti.

Leave a comment:

• ro861
    Senior Member

• ro861
    replied
    Sau mai degraba s-a generalizat pentru toată lumea...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leave a comment:

• tokyodream
    Senior Member

• tokyodream
    replied
    Taxa Oxigen Firea a fost abrogata de catre Consilul General in Bucuresti! USR nu a fost de acord

http://www.autolatest.ro/stiri-masin...-fost-de-acord

Leave a comment:

• Danielsportivu
    Senior Member

• Danielsportivu
    replied
    Originally posted by Conduruta View Post
    Gresit,
    Danielsportivu
    Senior Member
    Danielsportivu automobilele chiar ruginesc mai repede cand stau decat cand sunt in miscare.
    Pai asta am vrut sa spun, coroborand cu mesajul colegului ro861.

Leave a comment:

• Conduruta
    Member

• Conduruta
    replied
    Gresit, nu automobilele sunt principalul factor poluant in Bucuresti ci gropile de gunoi, respectiv incineratoarele de deseuri care ard pe ascuns, noaptea, cand nu exista practic controale. Din aceste motive, dimineata sau in weekend se inregistreaza valori cu mult peste medie. Abia pe locul 2 sunt drujbele din trafic.
    Danielsportivu
    Senior Member
    Danielsportivu automobilele chiar ruginesc mai repede cand stau decat cand sunt in miscare.

Leave a comment:

• Danielsportivu
    Senior Member

• Danielsportivu
    replied
    ro861 visezi desigur, sunt parcarile pline de automobile doar nu or sa rugineasca stand.
    Cred ca ar fi luat mai multe voturi daca aplica taxa...

Leave a comment:

• ro861
    Senior Member

• ro861
    replied
    Eu cred ca orice masura se va lua pentru reducerea poluarii si pentru un oras civilizat si cu aer curat, trebuie avut in vedere in primul rand omul (cetateanul) si nu cum este in prezent regele automobil.
    Adica sa redam spatiul public in primul rand circulatiei pietonale, apoi cu mijloace nepoluante gen bicicleta, trotinete si toate celelalte asemenea, apoi transportului in comun preponderent sau exclisiv electric si in ultimul rand, acolo unde va mai fi loc, automobilului. Dar visez, nu-i asa...?

Leave a comment:

• hondaru
    Senior Member

• hondaru
    replied
    Cu un ochi plang cu unul rad. Acum ca marii poluatori industriali au lasat loc mall-urilor, autovehiculele au ramas sursa majora. Ceva ar trebui facut chiar daca este antidemocratic. Vrem o tara ca afara dar sa nu avem parte de legislatia lor.....greu de obtinut.

Leave a comment:

• IB23
    Junior Member

• IB23
    replied
    Tertipuri electorale...nu cred ca existat vreodata cu adevarat un interes pentru proiectul asta. S-a agatat de optiunea sondaje pe Facebook ca sa aibe un "motiv" pentru renuntarea lui cu nah.. nu vor iesi cu succes voturile la alegerile locale.Cu alte cuvinte, este salvatoarea bucurestenilor ca nu le mai baga mana in buzunare .

Leave a comment:

• Turkish
    Senior Member

• Turkish
    replied
    traiasca alegerile locale
    administratie care guveneaza prin sondaje pe facebook care exprima vointa poporului

sa speram ca poporul nu o sa simta nevoia niciodata sa isi faca nevoile in strada ca in India

ca sa il citez pe ilustrul Dick Tuck

"The people have spoken, the bastards"

Leave a comment:

• holaciabi
    Member

• holaciabi
    replied
    Trist rau.

Leave a comment:

• rhemyis
    Senior Member

• rhemyis
    replied
    Gata cu taxa oxigen, s-a casat. Ne-am bătut gurile degeaba pe aici.

Leave a comment:

• DejaVu
    Senior Member

• DejaVu
    replied
    Originally posted by hondaru View Post
    Masinile clasice care sunt scutite de impozit nu sunt scutite de interdictiile de poluare. Chiar asa avem masini clasice cu sutele de mii in Bucuresti?!
    .
    Esti in eroare, pt. o corecta informare: Art. 2 (1) Începând cu data de 01.01.2020, accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 5 tone pe arterele din municipiul București este restricționat zilnic, de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale, în intervalul 07:00 – 22:00, după cum urmează:
    Art. 4 Următoarele categorii de autovehicule sunt exceptate de la prevederile art. 2: g) cele istorice, conform datelor înscrise în certificatul de înmatriculare sau în cartea de identitate a vehiculului;

Leave a comment:

• hondaru
    Senior Member

• hondaru
    replied
    Partea proasta este ca vinieta se poate achizitiona doar pe o zi, o luna, samd, insa daca vreau doar o spatamana sunt fortat sa platesc aproape cat pentru o luna chiar daca nu am nevoie de o asa lunga perioada.
    O alta neconcordanta este faptul ca nu face diferenta intre capacitatile cilindrice precum face impozitul chestie care dpdv al poluarii este complet gresit. Masinile clasice care sunt scutite de impozit nu sunt scutite de interdictiile de poluare. Chiar asa avem masini clasice cu sutele de mii in Bucuresti?!
    Site-ul ANAF pentru plata online a vinietei nu este inca functional....

Leave a comment:

• DejaVu
    Senior Member

• DejaVu
    replied
    Originally posted by ro861 View Post
    Eu cred ca e o miscare de imagine.
    Referendumul asta nu are nicio valoare juridica, hotararea consiliului este (inca) in vigoare.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Coana Pandele te contrazice: 1. Amanarea aplicarii hcg539 de al 01 Ian la 01 martie are valoare juridica? sau 2. amanarea aplicarii pentru Euro 4 pana in 2021? sau aprobarea hcg539 cu o forma radical modilficata fata de cea supusa dezbaterii publice(adica extinderea taxarii de la perimetrul ZACA la intreg Bucurestiul) a avut valoare juridica? Tara asta e condusa dupa bunul plac al "alesilor" ci nu dupa valori, principii, respect pe care le apreciem noi "populimea"- citat din "clasici"
    DejaVu
    Senior Member
    Last edited by DejaVu; 21-02-20, 21:10.

Leave a comment:

Working...
X