Gata cu taxa oxigen, s-a casat. Ne-am bătut gurile degeaba pe aici.
Taxa oxigen in Bucuresti
Collapse
X
-
traiasca alegerile locale
administratie care guveneaza prin sondaje pe facebook care exprima vointa poporului
sa speram ca poporul nu o sa simta nevoia niciodata sa isi faca nevoile in strada ca in India
ca sa il citez pe ilustrul Dick Tuck
"The people have spoken, the bastards""Ethics. That's always so inconvenient."
Cal Lightman
Comment
-
Tertipuri electorale...nu cred ca existat vreodata cu adevarat un interes pentru proiectul asta. S-a agatat de optiunea sondaje pe Facebook ca sa aibe un "motiv" pentru renuntarea lui cu nah.. nu vor iesi cu succes voturile la alegerile locale.Cu alte cuvinte, este salvatoarea bucurestenilor ca nu le mai baga mana in buzunare.
Comment
-
Eu cred ca orice masura se va lua pentru reducerea poluarii si pentru un oras civilizat si cu aer curat, trebuie avut in vedere in primul rand omul (cetateanul) si nu cum este in prezent regele automobil.
Adica sa redam spatiul public in primul rand circulatiei pietonale, apoi cu mijloace nepoluante gen bicicleta, trotinete si toate celelalte asemenea, apoi transportului in comun preponderent sau exclisiv electric si in ultimul rand, acolo unde va mai fi loc, automobilului. Dar visez, nu-i asa...?O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T
Comment
-
ro861 visezi desigur, sunt parcarile pline de automobile doar nu or sa rugineasca stand.
Cred ca ar fi luat mai multe voturi daca aplica taxa...
Comment
-
Gresit, nu automobilele sunt principalul factor poluant in Bucuresti ci gropile de gunoi, respectiv incineratoarele de deseuri care ard pe ascuns, noaptea, cand nu exista practic controale. Din aceste motive, dimineata sau in weekend se inregistreaza valori cu mult peste medie. Abia pe locul 2 sunt drujbele din trafic.
Comment
-
Originally posted by Conduruta View PostGresit,
Comment
-
Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum
Comment
-
Intotdeauna apar noi taxe la orice, greu rau pentru noi conducatorii.
Sper sa sa inventeze si prima substantiala pentru toti.Anvelope All Season ieftine la ********.
Comment
Comment