If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
-sold-'09 Honda Civic 5D 1.8 Executive Champagne Silver
'94 Honda CRX Del Sol 1.6 Milano Red (D16Z6)
'01 Honda S2000 Type V (VGS) 2.0 Laguna Blue
'15 Honda CRV EX 1.6 Passion Red Pearl
e imposibil sa nu iti doresti asa ceva dupa ce vezi clipul.....
Dupa ce am vazut filmuletul, si mi-am sters firisorul de saliva care se prelingea in barba, am deschis mobile.de, si-am inceput sa fac tot felul de planuri de imbogatire rapida...
Dupa ce am vazut filmuletul, si mi-am sters firisorul de saliva care se prelingea in barba, am deschis mobile.de, si-am inceput sa fac tot felul de planuri de imbogatire rapida...
+1
Cea neagra de 79500 EUR rullz. Sa facem un calcul : 79500 eur + diverse taxe ale minunatului stat roman+musai o revizie in firea ei + ....= ... ? N-am pus benzina din .de pana la noi, deja e nesemnificativa suma.
Daca ma nasteam si eu vreun fiu de seic arab...
Majoritatea preturilor sunt pe la 30.000, de ce te "arunci" la cea mai scumpa?
Sincer, cea mai scumpa era si cea mai recent fabricata, cu cel mai mic numar de km parcursi si intr-o stare optica foarte buna, din ce am vazut eu. Acum mai viseaza omul si cu ochii deschisi, nu? In cazul posibilei achizitii, indiferent de varianta sau an de fabricatie, tot va fi nevoie de o investitie serioasa (banuiesc) pentru ca acea masina sa fie ok dpdv tehnic si vizual.
Comment