Honda Trading România - importator oficial

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu era facut de JD Power. Ei fac sondaje cam pe ce cred ei ca trebuie facut, referitor la segmentul de piata. Sondajele lor despre fiabilitate sunt cele mai bune, in schimb celelalte... n-au nicio treaba cu realitatea.

    Studiul se referea strict la optiunea clientului la recumpararea unei masini, daca va fi tot Hyundai sau a fost tot Hyundai. Peste 55% din fostii clienti de Hyundai si-au pastrat optiunea. Nu stiu cine a facut studiul, doar ca a aparut si in presa romana acest lucru.

    S-a repetat si in 2010 se pare.

    E clar ca un factor important e pretul, dar situatia a ajuns sa fie interesanta si pentru oficialii Hyundai, si sunt convins ca o buna parte din procent o reprezinta serviciile oferite.

    In Europa Hyundai a reprezentat Low Cost-uri in primul rand, de aia s-a vandut foarte bine.

    Dar destul cu Hyundai si offtopicul, ca le-am facut mai multa reclama decat merita

    Si eu am avut multe masini in "parcul auto", (Renault, Hyundai, Fiat, BMW, Peugeot, Honda) dar am ramas fidel niponilor.
    Personal nu-mi place marca, desi am avut un Elantra si am mai consus multa vreme un Santa Fe. Materiale ieftine si multe alte defecte, dar daca s-au ocupat cum trebuie de clienti... i-au facut sa recumpere. Asta cel putin pe piata europeana.

    Sa nu va imaginati ca in Statele unite Hyundai reprezinta acelasi low cost. Uitati-va putin la ce vand ei acolo, comparativ cu Europa.
    Quicker
    Senior Member
    Last edited by Quicker; 30-12-10, 21:02.
    sigpic
    Daca vine muntele la tine si nu te cheama Mahomed... fugi!!! Sigur e alunecare de teren!

    Comment


    • Poate ajuta la destindere :
      http://www.autovaros.hu/hondaszerviz/

      Comment


      • Interesant, dar... En nem beszelek magyarul.

        Asta-i dealer multi marca?
        sigpic
        Daca vine muntele la tine si nu te cheama Mahomed... fugi!!! Sigur e alunecare de teren!

        Comment


        • Da, estem.
          Meritul lui este ca mai da discount-uri si nescrise.

          LE: ma uitam ca dealerul Honda din Szeged are pagina in limba romana

          Comment


          • au multi clienti din .ro, la Szeged
            sigpic
            Daca vine muntele la tine si nu te cheama Mahomed... fugi!!! Sigur e alunecare de teren!

            Comment


            • va salut. o intrebare am si eu. Doresc sa achizitionez un accord 2009, care se pare ca e adus din afara si inscris in Romania in 2011. Acum, vroiam sa stiu daca se poate verifica la Honda Romania (la dealeri) pe baza VIN-ului ceva date despre masina, unde a fost servisata sau ce probleme a avut, daca a fost cazul, la ce km s au facut reviziile. Nu am vazut inca masina si nici cartea service, vreau sa ma asigur ca e ok inainte sa fac drumul pana la vanzator (o distanta cosiderabila). Deci, se poate verifica intr-o baza de date Honda Europa sau io stiu, acest lucru?

              Comment


              • Suna la un dealer (ASKO - Bucuresti sau HACHI - Iasi ti-as recomanda) cred ca te pot ajuta mult mai rapid
                '09 Audi A6, 2.0, A/T, Grey
                Fosta:
                '08 Honda Civic Sedan 1.8 M/T, Taffeta White
                Javascript motherfucker in Iasi?
                http://hondafan.etp.ro/gallery/v/andrei_r/

                Comment


                • Apropo de tehnici de vanzare in industria auto...altii se misca nu stiu daca mai cu talent, dar oricum mai eficient: http://corporatenews.9am.ro/stiri-re...asini-noi.html
                  cerevelu
                  Senior Member
                  Last edited by cerevelu; 21-11-11, 17:41.
                  Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
                  Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
                  Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

                  Comment


                  • Stiu si eu cat de eficient? Cand dai bani multi trebuie sa vezi in detaliu totul, preferabil sa nu iei o masina de pe stoc ca sa nu ai noroc de una gata invechita doi ani prin vreun fund de curte. si cel putin jumatate din reducerea aia ti-o da si dealarul. Sunt sigur ca si dealerii sunt entuziasmati de initiativa alora dupa ca au fost pusi sa bage bani in service si scolarizari si piese de schimb etc...

                    Comment


                    • am avut sansa sa achizitionez un hyundai elantra si o honda accord in 2006!cu elantra a mers batranul si are abia 75.000km!cu accordul am inca pe atat!NU EXISTA COMPARATIE!nu are rost compartia!chiar nu....

                      nu voi mai cumpara un HYUNDAI din nou!
                      ex CL7 AT 2006
                      CN1 Sport 2005
                      KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"

                      "The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"

                      Comment


                      • Asa e, nu se compara. Personal cred ca in viitor, fara un efort foarte mare, Honda ar putea genera pareri de genul: "De ce sa dau un sac de bani pe un Audi sau BMW, cand, cu mai putini bani, pot lua o Honda mai interesanta din multe puncte de vedere ?", trebuie doar sa se vrea, dar ce parere are "varful" Honda Dumnezeu stie !!
                        Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                        "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                        "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

                        Comment


                        • Este interesant de vazut daca un ipotetic succes al noutatilor Honda in State (noul CR-V, de pilda) si apoi in Europa va influenta atitudinea HTR !!
                          WillyCR-VFAN
                          Senior Member
                          Last edited by WillyCR-VFAN; 25-11-11, 10:15.
                          Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                          "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                          "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

                          Comment


                          • Da..sigur ca este interesant. Domnii in cauza mai intai ar trebui sa citeasca putin si comentariile de pe acest forum...aici este adevarul...de aici poti sa-ti faci o idee cat de apreciata este marfa pe care o vinzi, ce ar trebui sa faci ca cei care-ti dau bani pe masini sa fie multumiti.
                            Un singur exemplu....navigatia de pe HONDA vanduta in alte tari are si harta tarii respective..????, sau se merge pe principiul ca daca esti roman, sa zicem, nu ai nevoie de harta Romaniei, e tara ta , deci la ce ai nevoie. De ce modelul 2006 la CRV in Anglia avea navigatie si in Romania a venit fara..??? .Eu as fi platit in plus pentru aceasta optiune. Ar mai fi o explicatie ..dar ma abtin de la alte comentarii.
                            De ce in alte parti se gasesc tot ce vrei si ce nu vrei in materie de accesorii si la noi nu...sau ce se gaseste are un pret de-ti iese parul prin basca..????. Sunt de acord, scumpe, dar nici asa nu le gaseti. Ajungi sa le cumpei de peste ocean...cu transport cu tot iesi mai ieftin decat aici.
                            Nu perii pe nimeni - masina mi-a iesit din garantie - au noroc cu dealerii ca se zbat sa-si tina clientii, prin calitatea serviciilor oferite, calitate care genereaza increde si acel foarte important " Tot la voi vin si la revizia urmatoare"... Credeti ca un mecanic de la un service oarecare nu e in stare sa schimbe un set de filtre si uleiul la o HONDA..hai sa fim seriosi. Poate numai daca are 2 maini stangi...
                            Asa ca pana sa vorbim de "atitudinea" vis a vis de noul model hai sa vorbim de atitudinea de pana acum, si nu fata de masini ci fata cerintele celor care au aceste masini.
                            Este parerea mea si nu oblig pe nimeni sa o impartaseasca.
                            Salutes...
                            Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

                            Comment


                            • Originally posted by FLORIN CRISTEA View Post
                              De ce modelul 2006 la CRV in Anglia avea navigatie si in Romania a venit fara..??? .Eu as fi platit in plus pentru aceasta optiune. Ar mai fi o explicatie ..dar ma abtin de la alte comentarii.
                              Cum ziceam, si eu as fi platit pentru navi, si mai ales pachetul safety pack ma interesa, dar nu exista nici la comanda.
                              Acum, un amic pe care l-am plimbat cu cereveul intr-o delegatie vrea sa isi ia si el una; si se uita omul pe situl importatorului, si vede o oferta ultra limitata, apoi pe situl dealerului, unde vede de-i cade basca, mult mai multe si mai interesante propuneri.
                              Nu e tare? Comparati la o cafea http://www.hondatrading.ro/modele/Honda-CR-V/10 si http://www.hondaauto.ro/#1-go-preturi--stoc ... nu stiu cum sa decodific asta... dar e de bine, daca e reala treaba, adica daca chiar poti sa comanzi ce scrie acolo.
                              Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
                              Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
                              Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

                              Comment


                              • 35.563.......35.948.... ambele preturi sunt DDP....ghici al cui e pretul al doilea....?????
                                Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

                                Comment

                                Working...
                                X