Ultimele articole din presa straina referitoare la Honda

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pai la asta ma refeream si eu, ca nici vorba sa dea caldura tocmai dupa 30 minute. Sa nu exageram. 10 maxim 15 minute, cand e ger si aglomerat (mai mult stai decat mergi). Hai sa nu vorbim in necunostinta de cauza
    ex.Civic i-CTDi ; Accord i-DTEC & X6 3.0d

    Comment


    • in cat iti poti da haina jos de pe tine dupa ce te urci in masina, la o temperatura exterioara de -5 grade? la 1.8 dupa 5 minute raman in camasa/tricou, nu suport sa conduc cu haina pe mine.
      Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
      Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
      ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

      Comment


      • Pai nu compara un benzinar cu un diesel la treaba asta. Clar benzinarul iarna se incalzeste mai rapid in traficul urban. Nu te-am contrazis la asta.

        Eu nu am mers cu nici un diesel care sa dea caldura asa cum zici tu dupa 5 minute. 99% din masinile cu care merg (ale mele,prieteni etc) sunt diesel si se incalzesc la fel ca si Civicul sau Accordul, nesemnificativ mai rapid sau mai tarziu.
        ex.Civic i-CTDi ; Accord i-DTEC & X6 3.0d

        Comment


        • Iti dau la comparatie jetta 1.9 tdi sau meagne 1.5 dci sedan, ambele cu preturi de noi aproape de jumatate fata de civic 2.2. Baga caldura dupa 1 minut datorita sigurantelor de pe motor, mai repede decat benzinarul chiar.
          Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
          Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
          ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

          Comment


          • Asa o fi cum zici tu, nu te contrazic. Dar nici ML 320 cdi nu da caldura iarna mai devreme de cateva minute bune..poate 10. Parca mai bine tremur catea minute in ML decat sa stau deschis la geaca in jetta sau megane,asta asa ca o glumita.

            Hai sa nu mai poluam topicul aiurea.
            ex.Civic i-CTDi ; Accord i-DTEC & X6 3.0d

            Comment


            • ca idee, m-am plimbat o vreme cu un passat 1.9 tdi....dadea caldura in trmp dublu cat o benzinara. dieselul se incalzeste mai greu, e un fapt cunoscut.
              HONDA ciVic Type S (FN1) - Injen - Weapon-R - Invidia - COOL IT - Eibach - Drag Wheels - REPSOL - Magnat - Skunk2
              HONDA CRX DEL SOL VTI (EG2)......in progress
              vw scirocco mk 1 G60 kompressor stage 2
              KAWASAKI ZX-6 RR Ninja

              Comment


              • G4 1.9 TDI si CR-V model vechi cu prima echipare diesel.....faceti frig garantat ca in dacia berlina din 1972...nu glumesc!sa va uitati de curiozitate.ambele masini arata ca dacia break cu oameni la ocazie la taranoaia....
                am mers cu ambele si sustin cele afirmate!dar daca va uitati la OPEL.....si benzinarele au o problema cand veni vb de caldura!e atat de dezichilibrata instalatia de racire a motoarelor incat le pui carton..tot ca la dacie!daca va spun ca NISSAN ul PATROL 2.8 diesel din '93 nu ridica acul la temperatura lichidului de racire nici dupa 35km pe exterior si niciodata in oras iarna cu mama cartonului in fata?si nu e un singur caz!4 masini stiu,toate sunt la fel!
                cum spunea cineva:dieselul are doar mici avantaje si extrem de mari dezavantaje!daca nu va fi SUV nu voi lua niciodata in calcul varianta achizitiei unui asemnea motor!
                ex CL7 AT 2006
                CN1 Sport 2005
                KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"

                "The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"

                Comment


                • ar putea introduce o complicatie, un set de rezistente si un ventilator, aer recirculat pana cand se incalzeste motorul si poate sustine incalzirea habitaclului. nu-i vorba ca nu se poate realiza dar experienta arata ca niciun producator nu s-a zorit in directia asta, toti prefera sa-si racoreasca posesorii

                  in alta ordine de idei, era musai sa fie Type S ca sa aiba 180 PS? coreenii ofera 184 la 4000 rpm in standard pe motor de 2.0... daca tine, vedem peste cativa ani dar si-au pus reputatia la bataie si l-au oferit
                  primus
                  Senior Member
                  Last edited by primus; 01-02-11, 21:17.

                  Comment


                  • Mercedes are de multi ani un sistem din acesta de incalzire, ventilatie de aer cald de la motor (cu motorul oprit).
                    Doar ca in acest caz iti poate incalzi habitaclul doar dupa ce motorul este deja incalzit.
                    Este util daca te-ai oprit undeva si vrei caldura in continuare cu motorul oprit. Doar ca vei avea caldura pana se va raci motorul.
                    Contra cost se poate opta si pentru un sistem suplimentar de incalzire stationara (ce poate fi actionat si din telecomanda) , fara a porni motorul. Sistemul acesta suplimentar este alimentat tot de motorina (banuiesc ca webasto functioneaza pe acealsi principiu)
                    La Landrover-urile si Landcruiser-ele diesel am mai auzit de asa ceva si parca am mai vazut asa ceva si pe la VW in lista de optionale.
                    Cel mai probabil au asta si alte marci.
                    dinoc
                    Senior Member
                    Last edited by dinoc; 02-02-11, 00:16.

                    Comment


                    • Britanicii de la Auto Trader au testat Jazz Hybrid:

                      http://www.autotrader.co.uk/articles...iews&link=text
                      HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

                      Comment


                      • mda... bineinteles ca a trebuit sa revina la cvt. i-shift sucks. pacat ca exact cand am vrut eu una noua nu mai exista...
                        http://hondafan.etp.ro/gallery/v/Falkoner/
                        https://popescu10.wordpress.com/

                        Comment


                        • http://www.gizmag.com/go/5657/
                          '08 Honda Civic 5D 1.8 MT Sport 140hp i-VTEC Nighthawk Black Pearl
                          http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/babaus/ +sticker
                          Dacia Super Nova de vanzare
                          Cauciucuri + jante de vanzare

                          Comment


                          • The Warranty Direct Top 100 Most Reliable Used Cars Of The Past Decade

                            am detinut/detin pozitia 1 si 99!)))


                            cred totusi ca DAEWOO LEGANZA are acest loc 99 din cauza unitatilor vandute!extrem de putine!ca masina si fiabiliate la inceputul anilor 2000 a fsot fatastica!200.000km in romania fara probleme!
                            ex CL7 AT 2006
                            CN1 Sport 2005
                            KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"

                            "The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"

                            Comment


                            • Honda face un recall de 700.000 de maşini

                              Japonezii de la Honda recheamă în service 700.000 de maşini din cauza unei probleme la una din piesele motorului care determină funcţionarea incorectă a acestuia.





                              Constructorul japonez Honda a demarat un recall la nivel mondial care vizează 700.000 de maşini. Modelele afectate de chemarea în service sunt Freed, Fit şi City. Motivul pentru care niponii au demarat acest recall este datorat unui arc de la motor care s-ar putea rupe, cauzand un zgomot supărător sau în cel mai nefericit caz ar duce la oprirea propulsorului.

                              Până acum, japonezii au primit 101 plângeri cu privire la această problemă, şi, din fericire, defecţiunea apărută la motor nu a cauzat niciun accident. În Japonia, 176.000 de maşini vor vizita service-ul Honda, iar în China 156.000 de unităţi sunt afectate de recall.

                              În America de Nord, 122.000 de maşini vor lua drumul service-ului, dintre care 97.000 provin din SUA. Pe Bătrânul Continent, modelul Fit este comercializat sub numele de Jazz, dar europenii nu trebuie să îşi facă griji, întrucât maşinile acestora nu vor fi afectate de recall.
                              Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

                              Comment


                              • Although the Civic has become a popular moniker around the world, it will no longer be sold in Japan. Honda has announced that Honda’s domestic lineup will change to address consumer preferences, as more Japanese car buyers are demanding mini-cars.

                                While the Civic may be on the way out in the automaker’s home market, it’s a very different story here in the U.S., where the award-winning Civic continues to be a strong seller year after year. In fact, the Civic was a top-ten selling vehicle in the U.S. in 2010 and Civic is our number one-selling vehicle in Canada.
                                Demand for the Civic will no doubt be solidified this Spring, when the all-new 2012 Civic hits showroom. The new model will be boast the reliability and quality that the Civic nameplate has become synonymous with. But, the latest generation will also feature many improvements over the current model, including the introduction of a Civic Hybrid that features a lithium-ion battery for the first time.

                                With improved performance, and improved fuel economy, the ninth-generation Honda Civic is expected to continue its reign in the U.S.

                                http://www.hondainthenews.com/honda-...u-s/#more-1180

                                Comment

                                Working...
                                X