Eu mă gāndeam că poate mergem pe A3... Nu s-a stabilit nimic īn afara orei de adunare la ACR, sau nu ştiu eu . Ne auzim dimineată la telefon.
Intalnirea Nationala Hondafan 2013
Collapse
X
-
I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
'00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
'96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
-
A3-ul este mai lung si timpul este acelasi chiar daca mergi pe DN1. Fac saptamanal drumul asta si am prieteni care ajung dupa mine la campina, chiar daca au plecat pe A3.Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05
ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Comment
-
Chiar daca este vineri, depinde de ora la care pleci spre Brasov. Dimineata, pana in ora 10:00 este lejer indiferent daca alegi DN1 sau A3. Dupa amiaza, lucrurile se complica pe ambele parti. Coada in Romanesti pana la sensul giratoriu pe DN1, iar pe A3 coada pana la iesirea din centura Ploiestiului. Se lucreaza la un pod si se merge pe o banda.
Vinerea trecuta am traversat Bucuresti-ul in 40 min la ora 18:00 si am iesit pe DN1. Nu pot sa zic ca era foarte liber spre Ploiesti, dar nici pe A3 nu se ajungea mai usor si aveam cativa prieteni blocati la intrarea pe centura Ploiestiului. Pe DN1 stiam ca este coada in Romanesti, asa ca am ales o varianta ocolitoare (putini stiu de ea) care m-a scos chiar la Petrom-ul de la iesirea de pe centura. Am facut un ocol de vreo 20-30km dar a meritat.
Imi spuneti maine varianta aleasa si ne vedem undeva pe traseu, ori dupa Ploiesti ori inainte.Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05
ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Comment
-
drum bun, distractie placuta, nu "fugiti" prea tare
si nu uitati sa faceti cateva mii de poze + video
HONDA: Silent release of fatal power & O masina nu e nimic daca nu e o placere conducand-o Soichiro Honda
CIVIC FN1 Absolute I-Pilot & ACCORD CW3 Executive Advance
http://hondafan.etp.ro/gallery/v/Robby_Alessio/
Comment
-
Last edited by ramm; 02-08-13, 16:48.Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi
2 roti
Comment

Comment