Intalnirea Nationala Hondafan 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Facui asa un calcul rapid pentru 2 persoane in camera dubla. Costul este undeva pe la 700-750 lei, functie de ce varianta de cina festiva se alege. In aceste conditii, sunt curios daca mai aud zicand pe cineva ceva ca acum 2 ani, cand am organizat la Conacul Secuiesc langa Aiud, a fost scump, in conditiile in care eu n-am avut ce reprosa legat de servire / cazare. Pe langa asta, mai costa si benzina pana acolo si inapoi pentru fiecare. Deci un scurtut 1000 lei / weekend Sa speram ca vom fi tratati cel putin la fel de bine ca si la Conac...
    CHALLENGE TURNS AVERAGE INTO GREAT
    NEW ???
    HONDUTA: '08 - Civic 5D - FK2 140 CP
    EX: FOXY: '93 - CRX Del Sol - EH6 125 CP

Comment

• Eu mi-am făcut datoria să vă comunic toate datele. Mai departe, vedem. Oricum, important este să rezolvăm cazarea, restul nu sunt aşa de urgente.
      I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
      My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
      '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
      '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
      '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
      EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
      EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
      EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
      EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
      EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
      EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• @hoinar cazare + mic dejun pentru 2 nopţi, 2 persoane, costă 280 lei. Pentru restul de mâncare, există pus de mine meniul a la carte. În plus, cine îşi permite să vină, bine, cine nu are bani, poate să îşi aducă mâncare de acasă. Hai să ne concentrăm pe ce se întâmplă acum, nu pe ce a fost în trecut. Critica e bună dacă e constructivă.
        My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car

Comment

• pe mine nu prea ma incanta meniul fix, fiecare sa isi comande ce vrea cum vrea si de cati bani are
          EX. Accord '05 CL9 Satin Silver
          Del Sol '94 ESI
          CIVIC X 1.5 Sport Plus CVT
          BMW Z4 '03 Titan Silver

Comment

• Gabi, ne-ai zapacit de tot cu toate variantele de meniu. Eu cred ca nimeni nu se poate hotara de acum ce varianta doreste, eventual acolo pe loc, sau la sosire. sa ia o decizie.
            O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• Originally posted by KMR View Post
              @hoinar cazare + mic dejun pentru 2 nopţi, 2 persoane, costă 280 lei. Pentru restul de mâncare, există pus de mine meniul a la carte. În plus, cine îşi permite să vină, bine, cine nu are bani, poate să îşi aducă mâncare de acasă. Hai să ne concentrăm pe ce se întâmplă acum, nu pe ce a fost în trecut. Critica e bună dacă e constructivă.
              @KMR: Maestre, eu nu criticam pe nimeni si in niciun caz pe tine ca organizator. Nu-mi place stilul Gica contra. Eu am facut doar calculul total pentru 2 persoane, sa fie limpede, clar si fara discutii pentru toti cei care doresc sa vina cat ii costa cu totul daca se cazeaza si mananca acolo toate mesele (a la carte sau nu). Normal, logic si evident ca daca mananca in masina papica adusa de acasa, pe camp, la badea Gheo la stana sau oriunde aiurea, costul total se reduce. La fel si daca cineva se cazeaza cu cortul.

Repet, nu critic pe nimeni, dar sunt curios care va fi numarul total de participanti la final (fata de cel anuntat initial), pentru ca mie mi s-a reprosat cand am organizat acum 2 ani la Conacul Secuiesc ca, daca ar fi fost costurile mai mici, ar fi venit mai multa lume. Asta in cazul fericit ca oamenii mi-au spus direct, pentru ca multe "critici" le-am aflat dupa de la altii, pe filiera indirecta. Ia te rog acest punct de vedere strict ca un sfat pentru tine, in calitate de organizator, sa stii la ce sa te astepti. Este foarte bine ca ai prezentat foarte transparent costurile, ca sa nu ai discutii dupa. Oricum se vor gasi oameni "gingasi" care tot timpul vor avea de comentat ceva, indiferent unde se organizeaza Nationala si indiferent cat costa si in ce conditii se desfasoara. Pana la urma treaba e clara: vrei servicii de un anumit nivel, platesti. Nu ti le permiti, nu vii. Nu vreau sa deschid o polemica legata de acest aspect, pana la urma, INH trebuie organizata de o astfel de maniera incat majoritatea sa poata veni daca doresc. Cat despre carcotasi, e usor sa stai in tribune si sa fluieri. Si mai ales dupa meci sa spui ca daca stiai cat costa biletul, tu nu mai veneai (sic!) Orice asemanare cu anumite persoane inregistrate pe acest forum este/poate/si va fi absolut intamplatoare...

LE: Te rog sa-mi spui daca te pot ajuta cu ceva la organizare.
              NEW ???

Comment

• Stai să ne lămurim cu lumea şi vorbim
                My cars:

Comment

• Din experienta anilor trecuti, eu zic sa mergem pe meniu a la carte. Fiecare isi comanda ce vrea, cand vrea.
                  Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi
                  2 roti

Comment

• Ideea cu meniurile fixe nu e rea, avantajul e ca mancarea va fi servita la toti odata, la o ora programata, asa cum a fost la Conacul Secuiesc. Alfel, e posibil sa asteptam 1 ora jumate pana va fi gata mancarea pt fiecare si riscam sa pierdem ziua in restaurant.
                    Honda S2000 AP1 Championship White 250Hp / Honda CIVIC Type R FK8 soft Stage 2+ 440 Hp / 560Nm
                    ex Honda Civic Type S Plus / ex Honda CRV 2 2004 2.0 MT - Overlanding Project
                    1000 Locuri de vizitat in Romania

Comment

• Ce inseamna camera tripla?
                      Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
                      Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
                      ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

• Originally posted by KMR View Post
                        Meniul il gasiti in link-ul de mai jos. Il las acolo pana pe 7 mai

http://db.tt/ndsXVQsH

Bodo, adica vii ?
                        da, vin dar in continuare nu stiu sigur daca vin insotit!
                        ......*** HD-08-EFK ***...... .. .....*** HD-12-DEE ***
                        ..........Daca ma claxonezi in trafic am sa iti spun ce a zis Clarkson despre masina ta !!!

Comment

• Originally posted by Doc View Post
                          Ce inseamna camera tripla?
                          Camera pentru trei persoane (un pat dublu si unul simplu sau trei simple).
                          zagado26
                          Senior Member
                          Last edited by zagado26; 24-04-13, 22:15.
                          '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
                          http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

• Originally posted by zagado26 View Post
                            Camera pentru trei persoane (un pat dublu si unul simplu sau trei simple).
                            Sau pat dublu + canapea extensibila ( parca ne-a aratat o camera si asa ).
                            My cars:

Comment

• Am mutat oferta financiara in topic separat
                              Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi
                              2 roti

Comment

• 1. Bun, facem si o lista actualizata cu cei care doresc sa participe?

2. Cine strange banii (coordonatele bancare sa stim unde sa viram avansul) pana la urma? Si ce suma trebuie sa achitam in avans?

Multumesc.
                                NEW ???

Comment

Working...
                                X