If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intrebare: care este drumul acela distrus??? Nu de alta, dar mi-am petrecut multa vreme prin zona si in afara de o mica portiune de 400-500m de la iesire din Moieciu pana la Podul Cheile Gradistei unde se merge mai cu atentie (am fost cu DelSol pe acolo) in rest nu stiu de alte drumuri rupte. Poate ma insel si in iarna asta au aparut cratere, dar am sa ma informez chiar la cineva local sa vedem daca este asa. Pot incerca sa gasesc un pic de intelegere la preturi pentru cazare, dar trebuie sa am un numar de participanti.
Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel. Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05 ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R| ex -CRX '92 DelSol VTI |ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000 ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Eu din pacate nu pot in perioada 2-4 august. Mi-as fi dorit foarte mult sa particip la aceasta prima intalnire, nu conta locatia, dar in perioada asta am altceva deja aranjat.
Drumul *este* prost la moeciu, dar nu e chiar de rupt masina. Insa 10-20km/h e cam maxim dupa ce iesi din moeciul de jos. Nu e distractiv pentru o intalnire auto.
Am fost si la voina, mai exact la silvia, am avut un weekend toata vila inchiriata si a fost ok. Sunt conditii decente, nici rele, nici servicii exagerate. Drumul e asfaltat recent (era anul trecut cel putin), necirculat, iar catre voina nu prea mai e nimic pe el (padure, silvia, apoi voina si sfarsitul drumului). Peisajul iar mi se pare superior fata de moeciu. Loc de joaca insa nu prea e (e cam unduit si cam ingust drumul).
Cred ca se face o confuzie intre complexul Cheile Gradistei Fundata si Moieciu. Noul complex turistic Resort Fundata este situat la 35 km fata de Brasov si la 5 km fata de complexul Cheile Gradistei Moeciu, la o altitudine de 1300 de metri, cu vedere la Piatra Craiului.
Drumul de la Cheile Gradistei Moieciu pana sus la complex este recent asfaltat, foarte putin circulat si are 5 km.
Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel. Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05 ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R| ex -CRX '92 DelSol VTI |ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000 ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Doc, de la iesire din moeciu de jos si pana la cheile gradistei originale e prost (e sub 1km). Restul pana sus (daca acolo e intalnirea) e intr-adevar nou.
Cred ca se face o confuzie intre complexul Cheile Gradistei Fundata si Moieciu. Noul complex turistic Resort Fundata este situat la 35 km fata de Brasov si la 5 km fata de complexul Cheile Gradistei Moeciu, la o altitudine de 1300 de metri, cu vedere la Piatra Craiului.
Drumul de la Cheile Gradistei Moieciu pana sus la complex este recent asfaltat, foarte putin circulat si are 5 km.
Iar preţul/noapte începe de la 250 lei. :thumbdown:
I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Asta am zis si eu, ca sunt vreo 400-500m de drum valurit sau mai prost, in rest nu sunt probleme. Singurii care isi pot face griji de aglomeratie pe drum sunt cei din Bucuresti, dar exista alternativa pe Pitesti-Campulung-Fundata sau Targoviste-Campulung-Fundata. Dupa cum se vede, drumul pana la Campulung este acelasi si pentru Voina.
Perioada din August aleasa de noi este una foarte aglomerata pentru ambele locatii. La cabana Voina chiar daca nu isi arata interesul prea multa lume pentru cazare (conditii de 1 stea), zona este foarte aglomerata in weekend cu cei care vin sa faca gratare si sa stea cu cortul pe marginea drumului. Practic, curatenie adevarat zona de munte cu peisaje superbe si curatenie gasiti dupa cabana Ursuletul spre cabana Cuca, un drum interzis accesului cu masina. Ca sa ajungeti la cabana Voina trebuie sa treceti prin cateva sate de rromi, ultimul se numeste Leresti si nu prea este recomandat sa popositi acolo.
LE: astept cateva detalii legate de preturi si posibilitati de cazare in perioada aleasa de noi in August.
Cred ca trebuie trecute in poll si tarifele de cazare pentru fiecare dintre variante, astfel incat sa poata sa isi faca fiecare si un buget pentru intalnire. Evident, vorbim de preturile afisate si daca se negociaza alte tarife, sa fie actualizat.
I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Deci ... buna ziua fratilor. Zic buna ziua ca nu am postat decat de foarte putine ori desi sunt membru de ceva timp.
Citind asa ... ca omu in timpul liber (adica la servici), nu am inteles daca s-a stabilit un loc, daca se stie ceva de conditii de cazare si cat e cazarea.
Ma gandesc sa vin si eu cu cazanul meu, dar as vrea sa stiu exact unde sa vin, ce conditii sunt etc.
O zi buna va doresc....
Deci ... buna ziua fratilor. Zic buna ziua ca nu am postat decat de foarte putine ori desi sunt membru de ceva timp.
Citind asa ... ca omu in timpul liber (adica la servici), nu am inteles daca s-a stabilit un loc, daca se stie ceva de conditii de cazare si cat e cazarea.
Ma gandesc sa vin si eu cu cazanul meu, dar as vrea sa stiu exact unde sa vin, ce conditii sunt etc.
O zi buna va doresc....
Salut!
Ai nimerit in plin cazan in fierbere.
Trebuie sa mai astepti putin pana se mai domoleste focul (discutiilor) si vei avea informatiile dorite.
Urmareste topicul.
O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T
Am stabilit data limita pentru votare data de 15.04.2013.
Pana atunci vom avea un pret/ camera la Cheile Gradistei Fundata - se ocupa Doc.
La fel, duminica voi pleca la Voina sa discut si pentru cealalta pensiune pentru a avea la dispozitie cat mai multe camere libere.
Din experienta anilor trecuti avem nevoie de un foisor mare sau sala de mese unde sa ne strangem + libertatea de a aduce bautura de acasa.
Urmarim sa facem o intalnire in care sa socializam cat mai mult in jurul masinilor, dar si la un pahar de vorba. In scurt timp vom pune la dispozitie programul intalnirii cu concursurile aferente - aici o sa avem nevoie de sponsori.
Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi 2 roti
Bai baieti! Eu nu am sa vin oricum ca iar ati stabilit o cazare departe de zona mea. Dar citesc... Bai fratilor! Veti fi doar 3 daca nu reusiti sa va intelegeti si sa faceti din tentativa de intalnire ceva fain in loc de prilej de contre...
Comment