Intalnirea Nationala Hondafan 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• N-am luat pe nimeni de guler dar de dragul de a te baga in seama, o arzi aiurea ca de obicei atunci cand prinzi ocazia. Plus de asta eu stiu ceva ce tu nu stii si e mai bine sa nici nu stii.
    Ma tot intreb cand o sa te banez vreo 3 luni dupa atatea atacuri ieftine la adresa mea?!? Altul te manca de mult. Dar apropo, tu cand o sa mai incetezi cu pupincurismul tau la adresa unora plecati de aici doar de dragul de a le face pe plac? Si nu te fa acum ca nu sti la ce ma refer!
    Te-ai gandit ca asa cum Doc isi permite unele critici si eu mi le permit? Si daca el e subiectiv am si eu voie....

Si acum te astept!
    HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

• Vă rog eu frumos să īncetaţi cu cearta şi să rămānem la subiectul topicului.
      I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
      My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
      '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
      '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
      '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
      EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
      EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
      EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
      EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
      EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
      EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• Originally posted by hondatu View Post
        N-am luat pe nimeni de guler dar de dragul de a te baga in seama, o arzi aiurea ca de obicei atunci cand prinzi ocazia. Plus de asta eu stiu ceva ce tu nu stii si e mai bine sa nici nu stii.
        Ma tot intreb cand o sa te banez vreo 3 luni dupa atatea atacuri ieftine la adresa mea?!? Altul te manca de mult. Dar apropo, tu cand o sa mai incetezi cu pupincurismul tau la adresa unora plecati de aici doar de dragul de a le face pe plac? Si nu te fa acum ca nu sti la ce ma refer!
        Te-ai gandit ca asa cum Doc isi permite unele critici si eu mi le permit? Si daca el e subiectiv am si eu voie....

Si acum te astept!
        Udo, iti dai importanta mult prea mult. Probabil ca in afara de forumul asta nu ti-a fost dat sa gestionezi niciodata nimic, asa ca nu ma mir ca te joci cu cuvintele, mai ales ca nu ai facut dovada ca ai fi in stare sa le stapanesti.
        Si, ca si in cealalta situatie cand te-ai dat ceea ce nu esti - nicio legatura intre tine si Bgdsta - la fel faci si acum: ai vreo problema cu Doc, rezolv-o unde vrei tu, dar nu pe public.
        Probabil ca si cu mine ai o problema, incearca sa o pui in cateva cuvinte si spune-o pe privat.
        In fond, tu ai avut probleme cam cu toata lumea si din cauza ta au plecat oameni de aici cu mult peste tine: BogdanRR, Yulasinio, Maruta s.a.m.d. Altfel, cand Astrul te-a luat la trei pazeste, cu greu ti-ai ridicat izmenele si n-ai mai zis nici carc.
        Cum forumul asta a fost creat pentru ca tu sa aberezi despre istoria Honda (cea pe care o stii tu, evident), desfasoara-ti reveriile nestingherit, ca daca cineva ti-o mai taie primeste ban.
        Din punctul meu de vedere, ai mari probleme comportamentale.
        Iar eu nu astept vreun raspuns de la tine, ca m-am acrit de atatia ani sa fac traduceri si adaptari din romana in romana. In plus, nici nu spui nimic. Dixit!

Ps.: sa nu uit: ai cele mai ridicole semnaturi dintre toate cele vazute oriunde. Fa un pas important si renunta la semnatura!

Comment

• Doresc sa punctez si eu cateva aspecte, pentru ca vad ca discutia a cam degenerat, si este pacat ca s-a intamplat acest lucru. Vor fi si critici pe alocuri, rog sa nu mi le luati in nume de rau, le spun doar prin prisma experientei (eu zic ca nu e putina) pe care o am in spate cu organizatul la diferite evenimente (2 nationale Honda, show-uri de tuning, etc etc):

1. In primul rand, multumesc celor care au dorit sa se inhame la un astfel de demers. Cine vrea sa se implice si vrea sa iasa o treaba ca lumea (si este un om responsabil - se presupune), isi da seama si singur ca nu este deloc usor nici sa multumesti pe toata lumea si nici sa gestionezi toate variabilele existente, ca sa nu mai vorbim de neprevazutele care pot aparea oricand.

2. Au iesit anumite disensiuni, consider eu pe buna dreptate, deoarece s-a facut un poll cu niste locatii, pentru ca foarte subit sa apara, ca scos din palarie, un alt loc al desfasurarii Nationalei. Si eu am ramas putin "prost" (noroc ca mi-am revenit repede), l-am sunat pe Vali sa vad "direct de la sursa" cu ce se mananca treaba si m-am pus in tema. Totusi, este oarecum frustrant (alt cuvant nu imi pica acum, dar intelegti ideea) sa iti faci niste socoteli si sa te trezesti peste noapte ca acestea se schimba total. Mai mult, sa constati ca un vot public exprimat si de care trebuia sa se tina cont a fost ignorat cu desavarsire. Nu contest oportunitatea si caracterul benefic al identificarii noii locatii. Doar ca, din punctul meu de vedere, trebuia hotarat de comun acord, cu majoritatea participantilor daca sa se tina in noua locatie sau nu, nu sa se impuna noua locatie.

3. Dragi organizatori (si credeti-ma ca nu o spun "la misto"), atunci cand va ocupati de organizat un eveniment, este OBLIGATORIU sa aveti un plan de back-up in cazul in care numarul participantilor depaseste numarul de locuri existente. Cu alte cuvinte, trebuia sa mergeti si 1-2-3 vile/cabane/pensiuni invecinate si sa vedeti exact in ce conditii se prezinta, ce ofera si cu ce costuri. Treaba spune ca, asa cum este acum, "se termina locurile la Voina, va descurcati, noi mai mult nu facem". Ca tot ati pomenit de Albac (si va multumesc ca a ramas in memoria multora ca un eveniment reusit, ceea ce nu poate decat sa ma bucure nespus, pentru ca am facut toate eforturile sa incerc sa multumesc pe toata lumea), daca si eu ma spalam pe maini in sensul ca sunt 45 locuri la Perla, iar cei ce vin (si lista a fost lungaaaa, si au venit si altii, ceea ce din nou a fost un motiv de bucurie) nu au decat sa se descurce, cred ca nu ati mai fi privit la fel evenimentul respectiv.

Nu ma intelegeti gresit, nu-s de 2 ani sa am nevoie sa ma ia "mami" de manuta sa imi rezolve problema cazarii la Voina sau aiurea in imprejurimi, cu un anumit efort ma pot informa in acest sens. Dar daca tot ati batut atata drum pana acolo, de ce nu ati vazut si de acest lucru? Una este sa te uiti pe net la niste poze (asta daca gasesti) si alta sa iti spuna cineva de incredere "am fost acolo, am mancat, am vazut o camera cum arata, baia e in felul acesta", etc etc etc. Cred ca mi-ati inteles ideea. Nu vreau sa dau cu parul, dar tine un pic de respectul cu care ii tratezi pe cei din comunitate, pe cei cu care impartasesti aceeasi pasiune, pe cei pe care vrei sa ii vezi ca se simt bine la ceva organizat de tine! Eu, cel putin, asa as pune problema, si asa am pus-o in toate situatiile in care m-am implicat in organizare. Cand organizezi ceva, este ca si cand inviti pe cineva la tine acasa. Poti sa-i pui in blid, sau poti sa-l lasi sa se serveasca; poti sa-i faci patul sau sa-i arati unde sunt asternuturile, poti sa-i arati dormitorul sau poti sa-i spui ca mai exista vreo 3 hoteluri prin zona. Este o diferenta de atitudine si de abordare.

Eu cred ca m-am facut clar inteles. Graba cu care s-au ocupat cele 17 camere duble nu poate decat sa ma bucure, asta inseamna ca interesul este, cred eu, mai mare decat cel de anul trecut de la Ranca. Pe de alta parte, personal ma vad pus in situatia sa imi caut cazare in alta parte. Nu ca "tusesc" sau "am fite" sa dorm cu inca 2-4-6-8 etc persoane in camera, dar totusi parca as dori un pic de liniste aferenta perioadei de nani.

Multumesc inca odata organizatorilor pentru efortul de pana acum si voi comunica in timp util participarea.

LE:
          Am vazut ca au mai ramas apartamentele disponibile. Am facut si eu plata avansului pentru 2 persoane - cazare intr-un apartament de 2 camere. Sper sa nu fie prea tarziu si sa dorm pe hol
          hoinar
          Senior Member
          Last edited by hoinar; 09-04-13, 12:13.
          CHALLENGE TURNS AVERAGE INTO GREAT
          NEW ???
          HONDUTA: '08 - Civic 5D - FK2 140 CP
          EX: FOXY: '93 - CRX Del Sol - EH6 125 CP

Comment

• @hoinar : de genul asta de critici constructive avem nevoie nu sa se arunce cu vorbe aiurea.
            Sa le luam pe rand : locatia a fost aleasa din anumite criterii dar si din cauza ca de la un timp sa ne lungim prea mult la discutii fara a lua decizi. Iar asta nu face decat sa luam decizii in functie de ce mai gasim Toate parerile bune si rele , criticile mi le voi asuma. Eu incer acum sa fac o schimbare in ceea ce inseamna nationala hondafan si imi asum toate riscurile. In fine am discutat cu ram si o sa revina el cu un anunt.
            Touge is what we live for

Wait for it...... Here we go ....... Bwwwwaaaaaaahhhhhh!

Comment

• @ hoinar: cel mai bun post de pana acum, regret ca nu te-am consultat inainte

Bun, inapoi la democratie.
              Votul a fost pentru perioada 2 - 4 august 2013, majoritatea au ales Cheile Gradistei.
              Am vorbit acum la telefon si am rezervat Hotel Gradistea + Casa Aron.

Duminica ma duc personal sa vad camerele si sa discut toate detaliile. Pretul/ camera este afisat pe site, dar sa vedem ce reducere putem obtine pentru grup. Oricum, cel mai bine va faceti socotelile in functie de acel pret.
              Cazarea se discuta separat de mancare, au un restaurant foarte mare, fiecare isi comanda ce doreste ca sa nu avem discutii de genul: "dar eu am platit masa x si nu am ajuns" - asa mi se pare cel mai corect pentru toata lumea.

Am rugamintea ca cine a platit deja avansul si doreste sa se retraga, sa imi comunice prin mesageria privata si returnez banii in cont.
              Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi
              2 roti

Comment

• Topic pentru consultarea rezervarilor
                Eu zic ca sunt locuri suficiente.
                2 roti

Comment

• Eu momentan ma retrag, prea mare bulibasala si nu imi place. (lucrul incurcat pute a ***** spunea bunica-mea).

LE: Am postat deodata cu KMR, daca e si drumul prost poate tot asa reusesc sa ajung cu alta masina sambata intr-o vizita, dar nu raman acolo.
                  http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

Comment

• Eu am mai fost acolo. E industrie şi e de 2 lei. Drumul pānă acolo e foarte prost. Vă voi vizita şi eu, cu HR-V ul, probabil sāmbătă, dar nu voi sta acolo. Distracţie plăcută!

LE Mi-am mai spus părerea şi īn postul#19
                    KMR
                    Super Moderator
                    Last edited by KMR; 09-04-13, 15:13.
                    I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                    My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                    '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                    '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                    '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                    EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                    EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                    EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                    EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                    EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                    EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• Eu cu garda mea la sol sunt mort pe drumul ala.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
                      DelSol 1,6 SIR

Comment

• Si eu ma retrag. Drum foarte prost(prost era inainte de iarna, cand am fost ultima oara), extrem de aglomerat vinerea si duminica, pe oriunde ai lua-o.
                        Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
                        Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
                        ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

Comment

• Lista celor care au votat Cheile Gradistei.
                          agh,
                          chipson78,
                          Denis,
                          dinica_emilian,
                          Doc,
                          Draman,
                          hoinar,
                          KMR,
                          lenoi,
                          LoriFlori,
                          marian.mad,
                          pretorian,
                          ro861,
                          sergiu_lozovan,
                          tzunny,
                          Vali_lj,
                          VladV

Stiu si eu cum este in weekend acolo, dar daca asta s-a votat, asta se face. Asteptam doua saptamani, vedem cum stau lucrurile si ce doritori sunt. Cei care au comentat referitor la Voina/ conditiile de cazare sunt asteptati la Cheile Gradistei.
                          2 roti

Comment

• beee...eu sunt acolo din greseala, vroiam sa votez danes...dar am aparut acolo.
                            Mai stiu o persoana caruia nu i-a fost inregistrat votul pentru danes
                            EX. Accord '05 CL9 Satin Silver
                            Del Sol '94 ESI
                            CIVIC X 1.5 Sport Plus CVT
                            BMW Z4 '03 Titan Silver

Comment

• Eu sunt acela.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
                              DelSol 1,6 SIR

Comment

• @ramm: Nu am scris aspectele respective ca sa deturnez organizarea intalnirii de la Voina la Cheile Gradistei. Consider ca era corect sa se anunte: am gasit si locatia x, prezinta aceste avantaje, se spune la vot intre Cheile Gradistei si Voina si gata. Dovada ca nu am fost impotriva la Voina a fost faptul ca am si facut plata. Daca la Cheile Gradistei drumul este dezastru, atunci ma voi vedea nevoit sa nu particip, pentru ca vreau sa vin cu Foxy (am garda la sol joasa) si nu doresc sa rup masina numai pentru a fi acolo. Iar sa vin cu Civicul la nationala parca nu are farmec. In situatia mea probabil mai sunt si multi altii. Chiar daca am votat in poll-ul initial, am votat considerand ca locatie ca este mai buna decat celalalte 2, fara sa stiu nimic despre conditiile drumului.

Eu as face un poll final de maxim 1 saptamana de alegere intre Chiele Gradistei si Voina. In felul acesta terminam balciul. Pentru ca, dupa cum observi, in loc sa repari ceva (asa cum ai crezut tu ca o sa se intample) taind complet de pe lista Voina, nu ai facut decat sa strici mai tare si sa amplifici "scandalul" creat deja. Hai sa nu ne comportam ca niste copii, ideea de intalnire axata pe AUTO este foarte buna si o sustin si eu ca atare. Nu bat jumatate din tara ca sa ma odihnesc 2 zile (este aberant, nici nu ai cum), ci pentru ceea ce inseamna Honda. Daca vrem cu adevarat sa facem o nationala ca lumea, haideti sa lasam fitele si schemele si copilariile la o parte, sa dovedim ca avem ceva in cap si ca intr-adevar ne leaga ceva. Altfel toate nationalele vor fi "şezători".

Daca drumul e varza la Cheile Gradistei, intalnirea va fi un fiasco, pentru ca vor veni foarte putini. Va fi nationala CR-V si HR-V, daca e adevarat ce spun ceilalti cu drumul. Din acest motiv, cred ca nu trebuia sa te pripesti si sa faci rezervarea asa repede. Daca va trebui apoi sa contramandezi, va da prost ca imagine. Dar in fine...

Multumesc si imi cer scuze daca din cauza postarii mele anterioare considerati ca am dat peste cap treaba.
                                hoinar
                                Senior Member
                                Last edited by hoinar; 09-04-13, 15:14.
                                CHALLENGE TURNS AVERAGE INTO GREAT
                                NEW ???
                                HONDUTA: '08 - Civic 5D - FK2 140 CP
                                EX: FOXY: '93 - CRX Del Sol - EH6 125 CP

Comment

Working...
                                X