If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Hondanutzzz...si tu? Ma dezamagesti la faza cu tricourile.
Păi la cāt a alergat el la Naţionala de la Sibiu, tricoul cu Hondafan i-a fost şi pijama şi sacou şi kimono, că n-a apucat săracu să ajungă pe-acasă vreo 2 zile să se schimbe...
Păi la cāt a alergat el la Naţionala de la Sibiu, tricoul cu Hondafan i-a fost şi pijama şi sacou şi kimono, că n-a apucat săracu să ajungă pe-acasă vreo 2 zile să se schimbe...
Acum, aprecieri publice pentru "CA CAnd am ajuns, a fost meritul lui Maruta! Aplauze va rog...
@Weebo ... cetatenii carora le lipseste Honda din posesie, cam pe unde si-ar putea lipi autocolantele alea? .... si weebo, o sa aveti o surpriza de la mine, apropos Stickere si chestii de lipit!
Weebo, propusesei mai sus sa facem inste autocolante ... si de asta tre intrebam, pe unde sa le lipeasca cei care nu sunt posesori de masina.
Si esti aproape de surpriza despre care vorbeam!
Dar tot nu ghicesti!"
Dani eu ziceam de tricouri, nu de stickere Bogdan are dreptate zic eu in ceea ce priveste toate materialele astea promotionale. Nu stiu ce sa zic... momentan sunt rupt cu timpul. Nu-i o problema sa fac niste modele pentru imprimat, insa cred ca la atat ma voi limita: la crearea modelului de imprimat. Iar grafica nu ma deranjeaza sa o fac pentru ca imi place sa lucrez cu asa ceva.
Guys, hai sa lasam discutiile despre materialele promotionale pe alt post, aici hai sa discutam strict de intalnire si cazare.
"Things are not what they appear to be: nor are they otherwise." "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett
Am preluat ideea lui Bogdan si o dezvolt putin:
e de inteles ca pe unii ii deranjeaza oarecum intalnirile doar de dragul de a primi un brelog, o sapca sau un tricou, respectiv de a te strange doar sa infuleci si sa torni in tine, articolele de merchandising ar trebui sa fie impartite la sosire fara a li se accorda o importanta maxima, iar ca sa faci un gratar si sa bei nu trebuie sa te deplasezi sute de km pentru o inatlnire hondafan, nucleul adica intalnirea hondafan avand rolul de a discuta si imparti pareri, lucruri care in trecut s-au intamplat doar partial.
O ideea buna insa tot mi-a picat si anume m-am gandit ca avand printre noi 2 dealeri oficiali (ATI & ASKO) si printre altele avand nevoie de o mai buna comunicare decat in trecut cand trebuia sa zbieri si sa dai orice informatie din gura in gura, sa ne punem la punct cu sonorizarea (iar multumita lui Pantera o sa si fie!) si printre altele sa tinem o asa-zisa conferinta (nu de presa ca suntem o intalnire "inchisa").
Dupa masa fiecare ramane la locul lui, iar cei in cauza sa se supuna miiiiiilor de intrebari pe care le avem/aveti.
Chiar si daca e vorba de tuning, e mai usor accesibil sa iese in fata membrul X si sa-si prezinte masina decat sa se tot formeze atatea bisericute.
Avand in vedere ca se poate discuta despre orice, nu cred ca se va plictisi cineva. La fel si cu membrii mai mult vs. membrii mai putin cunoscatori in ale Honda.
Tocmai de aia ne intalnim, sa discutam despre masini, tinichele si firma despre care ne laudam toata ziua ca o admiram.
Am avu si eu o idee, sa imi spuneti parerea. Avand in vedere ca il avem pe Costin Giurgea pe forum nu ar fi frumos sa chemam si o echipa TG si eventual sa mediatizam putin evenimentul?
NATIONALA 2009 - idei si propuneri de organizare si program
Deci eu as propune sa continuam aici cu toate discutiile de gen si topicul deschis de hoinar sa ramana numai pentru organizare & plata.
O sa aduc toate posturile aici.
Sigur ca da, ideile bune sunt comunism, totalitarism iar comentariile de genul lui lucky sunt libera exprimare!
Atunci da-mi voie sa o zic mai direct:
cine are ceva concret de zis aici, sa o faca, orice alte comentarii de prisos nu ma fac decat sa ne puna la lucru.
Am avu si eu o idee, sa imi spuneti parerea. Avand in vedere ca il avem pe Costin Giurgea pe forum nu ar fi frumos sa chemam si o echipa TG si eventual sa mediatizam putin evenimentul?
Da, şi eu m-am gāndit la treaba asta, dar am zis să fie mai aproape de eveniment.
Mă ocup eu să-i invit pentru că am mailul lui Costin şi ne mai scriem din cānd īn cānd. Sper să reuşesc ceva, dar mai aştept pānă īn iunie...
Sigur ca da, ideile bune sunt comunism, totalitarism iar comentariile de genul lui lucky sunt libera exprimare!
Atunci da-mi voie sa o zic mai direct:
cine are ceva concret de zis aici, sa o faca, orice alte comentarii de prisos nu ma fac decat sa ne puna la lucru.
drept ai grait )
pacat ca la partea de tuning nu il vom avea printre noi pe iulian sa ne arate ce a mai facut la integra lui.
ideea lui adi cu TG mi se pare excelenta, poate reusim sa miscam ceva si sa cream un interes si aparem si in presa, cine stie?
CHALLENGE TURNS AVERAGE INTO GREAT NEW ??? HONDUTA: '08 - Civic 5D - FK2 140 CP EX: FOXY: '93 - CRX Del Sol - EH6 125 CP
Comment