Mai acum ceva vreme vorbeam cu maruta despre posibilitatea organizarii Nationalei in Bucuresti. Plusurile ar fi faptul ca distractia este efectiv la orice colt de strada, deci socializarea ar fi la cel mai inalt nivel, iar pe langa asta, in vara Bucurestiul e destul de circulabil. Pe de alta parte ar trebui sa luam in considerare preturile, care sunt in mod cert mai mari decat in alte locuri, aici intrand cazarea, masa si distractia.
Ar mai fi un avantaj ca daca vine si Iasiul aici, probabil ca in momentele in care socializam ne-am strange destul de lejer 60 de masini. Au fost intalniri aici intre Bucuresteni unde s-au prezentat peste 30 de masini.
Asa ca poate punem pe lista si Bucurestiul ca posibila optiune. Avand in vedere ca sansele ca lumea sa fie de acord cu capitala drept loc de intalnire sunt foarte mici, eu as opta bucuros pentru Sibiu si anul viitor
Ar mai fi un avantaj ca daca vine si Iasiul aici, probabil ca in momentele in care socializam ne-am strange destul de lejer 60 de masini. Au fost intalniri aici intre Bucuresteni unde s-au prezentat peste 30 de masini.
Asa ca poate punem pe lista si Bucurestiul ca posibila optiune. Avand in vedere ca sansele ca lumea sa fie de acord cu capitala drept loc de intalnire sunt foarte mici, eu as opta bucuros pentru Sibiu si anul viitor

Comment