Iasi 10-12 Oct. - Detalii plata & organizare!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iasi 10-12 Oct. - Detalii plata & organizare!

Dupa cum stiti locatia este "MOTELUL BUCIUM"!!!!Nu va mai povestesc eu despre ea,las pe altii sa va tina la curent!
    NU am putut obtine discount deci preturile sunt cele de lista:
    1.camera single-200ron/noapte
    2.camera double-240 ron/noapte
    3.apartamentul-380 ron/noapte

reducerile sunt de la sine inteles neacceptate in acea perioada!sunt sarbatorile Iasi-ului si orasul va fi plin de orintorinci de toate natiile,fie ei pigmei debili sau politicieni in campanie

am fost cu BLU si am inceput tratativele pt oraganizarea meselor si a unei cine festive in seara de 10.oct!incercam definitivarea meniului si astfel sper ca toata lumea sa fie multumita!
    hondatu
    Administrator
    Last edited by hondatu; 24-09-08, 12:03.
    ex CL7 AT 2006
    CN1 Sport 2005
    KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"

"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"

mhm...no sale today... (s-au cam terminat reducerile de toamna anyway...)

urmeaza o intrebare : ati vrea sa mancam in mod organizat (ce debil suna) ? adica sa organizam cina de vineri, pranz sambata si cina sambata? (mic dejunurile sunt incluse )
    ca sa stim daca ne mai agitam sau nu

Comment

Nu uitati, locatia:

http://www.motelbucium.ro/
      Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
      ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

Comment

multumim sensei!deci alexandra vroia sa va propuna putin mai multa organizare!dat fiind faptul ca nu am reusit sa ne oraganizam la sa ne cunoastem mai bine la FH poate ne cunoastem acum!numai bine!
        ex CL7 AT 2006
        CN1 Sport 2005

"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"

Comment

sonorizare pentru party aduc io (2 x 500 W + mixer + mic + calc + muzici). Am nevoie de 2 voluntari care sa transporte cate o boxa pana la Iasi (la mine in masina nu incap)
          Apasăăăăăl: 2008 Accord Coupe - San Marino Red - 190cp
          GPL:

Comment

Murphy spunea ca orice manifestare spontana trebuie temeinic organizata asa ca n-am nimic impotriva N-as vrea sa plec din Iasi fara sa apuc sa va cunosc
            Multumiri pentru tot ce faceti!
            '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
            http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

Oai de mine, presimt ca se va lasa cu broken underwarez
              Stie cineva cum si in ce fel!
              Deocamdata multumim iesenilor pt pregatiri! Promitem sa fim cuminti!
              P.s. Abia astept intalnirea asta!

Comment

Originally posted by PanterA View Post
                sonorizare pentru party aduc io (2 x 500 W + mixer + mic + calc + muzici). Am nevoie de 2 voluntari care sa transporte cate o boxa pana la Iasi (la mine in masina nu incap)
                Pe unul l-ai gasit! Mai ales ca stam si destul de aproape ... daca nu ma insel
                Boggyman
                ACCORD 2.0i-VTEC Executive M/T NightHawk BlackPear-2007!
                CBR 600F4i Red-2005!

Comment

Originally posted by Alexandra-Blu View Post
                  mhm...no sale today... (s-au cam terminat reducerile de toamna anyway...)

urmeaza o intrebare : ati vrea sa mancam in mod organizat (ce debil suna) ? adica sa organizam cina de vineri, pranz sambata si cina sambata? (mic dejunurile sunt incluse )
                  ca sa stim daca ne mai agitam sau nu
                  Vineri seara nu cred ca se va ajunge in timp util pentru cina. In rest pentru sambata pranz si cina ... din punctul meu de vedere este ok. Ceva program artistic pt sambata?
                  Boggyman
                  ACCORD 2.0i-VTEC Executive M/T NightHawk BlackPear-2007!
                  CBR 600F4i Red-2005!

Comment

question: is it too damn late to register for the party? no accomodations needed, of course; i mean, none other than the party so, am i too late for the party, my dear hosts?

Comment

no way!welcome to the party!you ar inn'..
                      ex CL7 AT 2006
                      CN1 Sport 2005

Comment

thanx a lot, mr. razvan. alexa, ce zici, ma scuipi intre ochi ca n-am fost vajnic pana acu, sau lasi de la tine? (n-as recomanda pentru o organizare asa cum sperai)

Comment

parerea mea e ca daca vreti sa organizati o seara speciala cel mai bine ar fi sambata seara. Eu cel putin nu am cum sa ajung de vineri, dar oricum si lumea va fi obosita vineri seara.

Apropo, cui trebuie sa ii platim avans pt cazare?
                          Honda Civic 5D 2008 - 1.8 M/T Galaxy Gray
                          sigpic
                          http://hondafan.etp.ro/gallery/v/bgdsta/

Comment

@boggyman: 10x alot, man. militari, lujerului, dar nu are prea mare importanta, caci le luam de la mine de la birou (langa mall vitan)

Se mai ofera cineva voluntar sa transporte o boxa dus-intors bucuresti - iasi?
                            Apasăăăăăl: 2008 Accord Coupe - San Marino Red - 190cp
                            GPL:

Comment

Originally posted by bgdsta View Post
                              parerea mea e ca daca vreti sa organizati o seara speciala cel mai bine ar fi sambata seara. Eu cel putin nu am cum sa ajung de vineri, dar oricum si lumea va fi obosita vineri seara.

Apropo, cui trebuie sa ii platim avans pt cazare?
                              sambata seara???glumesti!e seara caloriferelor!doar nu e post!!!

contul pt plata avansului este urmatorul:

RO45BRDE240SV37326602400
                              Deschis la BRD IASI pe numele RAZVAN POPOVICI

@primus:esti binevenit la organizare!

va rog sa va trecti numele complet pe foia de varsamant si la specificatii-avans cazare!
                              ar trebui ca pana cel tarziu vineri sa platim avansul!dupa care vom desfasura programul artistic
                              razvan p.
                              Senior Member
                              Last edited by razvan p.; 24-09-08, 10:34.
                              ex CL7 AT 2006
                              CN1 Sport 2005

Comment

Working...
                              X