Intalnire Nationala de toamna - Iasi, 10-12 Octombrie

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Delphi
  replied
  Eu unul sper sa fiu prezent (adica daca nu se intampla ceva cu totul si cu totul neprevazut), impreuna cu dna.

  Cryo, nu toata lumea "poate" sa aprecieze Copoul.

  Leave a comment:


 • Intalnire Nationala de toamna - Iasi, 10-12 Octombrie

  Asa cum am discutat mai din timp, inclusiv la nationala, vom face o intalnire (speram cat mai) nationala la Iasi, in Octombrie. Data finala era pana nu de mult o necunoscuta, deoarece voiam sa-l avem si pe Udo printre noi. De curand, am aflat si perioada in care va fi disponibil, si anume weekendul sus-mentionat, 10-12 Octombrie.

  Perioada e numai buna, deoarece un weekend mai tarziu va incepe nebunia in Iasi (sarbatorile Iasului, pelerinaje, dublarea populatiei etc). In plus, se vor fi intors studentele, asa ca o tura de Copou va oferi si motivatii suplimentare

  Am inceput deja sa cautam cazarea potrivita (o sa fie cam greu sa nu ne suprapunem cu vre-o nunta in respectiva locatie, dar nu-i bai, furam si noi o mireasa, o domnisoara de onoare ceva), si sa ne gandim la un program (nu vor lipsi celebrul Sculeni-ring, coloana prin oras etc)

  Inainte de a incepe liste oficiale & stuff, am vrea sa stim cam cati dintre voi ar vrea sa ni se alature, pentru a avea o idee despre dimensiunile locatiei cautate.

  And don't forget, your absence makes little Udo cry

  P.S. se pare ca nu am drept de moderare aici, asa ca rog unul din moderatori sa faca topicul sticky.
Working...
X