If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ridic topicul din morți cu scuzele de rigoare. Știu că s-a înregistrat mult la întâlnire... Avem un filmuleț?! MCosmin parcă ne ajuta până acum. No disrespect.
Cu boxa ... era să fac o achiziție neinspirată de pe Altex și speram să cumpăr ce ai tu în schimb.
Cu Skunk ... eu nu am ce face cu ea. Pe de alta parte ... "Green hornet" îi simte lipsa. Dacă o pui pe a ta la bătaie găsesc un "țevar" care să facă 1 copie. )
Frumoase poze.... o mica intrebare, e o poza pe pagina anterioara in care se arata un breloc de chei cu un japonez de unde pot face rost daca stie cineva ?
Frumoase poze.... o mica intrebare, e o poza pe pagina anterioara in care se arata un breloc de chei cu un japonez de unde pot face rost daca stie cineva ?
Si, in sfarsit, am aflat cine este castigatorul Hondafan Rally 2015: harris. Felicitari si aici!
Deoarece nu ai participat la premiere, a durat putin mai mult pana am putut face legatura intre nickname si numarul de inmatriculare al masinii.
Trebuie sa iei legatura cu Vali_lj pentru a-ti ridica premiul si diploma. Iti voi trimite datele lui pe PM.
Leave a comment: