Intalnirea Nationala Hondafan 31 Iulie - 2 August 2015. Loc: Cheia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce toyhonda e cea din ultima poza?
    '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

• Gt 86. Sora lui BRZ de la Subaru
      ....

Comment

• salut pe toti. sper ca ati ajuns cu bine acasa. sigur o sa inceapa impresiile, parerile, comentariile (mai ales de dupa...probe ...) eu incep cu un sfat: dati jos nr de concurs ca daca-l ''vede'' soarele vreo 2 zile nici cu spaclu' nu biruiti. bineinteles l-am pastrat, l-am pus undeva bine in interior, ca numai cu asta pot sa ma laud ca am fost la INH2015. nici macar un pix cu H, nimic. ram, la anu' sa vii cu pixu' care nu l-ai dat inapoi.....

ramm: raman dator cu un pix si o bere

.... cu pixul glumeam , cu berea NU
        Last edited by DAN G; 03-08-15, 07:46.

Comment

• Dupa o tura de plimbare prin Brasov, am ajuns acasa. M-am simtit excelent, m-am reintalnit cu vechi prieteni carora le duc dorul in tot timpul anului, am cunoscut noi hondari de nota 10.
          Ma bucur si va multumesc ca existati!

Ps.: as detalia, dar mi-e ca as fi prea sincer si entuziast dupa doua pahare de Jager...
          Dar... bai ce bine sa ai prieteni niste oameni ca Delphi, KMR, Maruta! Bai, ce oameni! Va iubesc!
          Bai, ce bine e sa te intalnesti cu Kinky! ce tip fain!
          Bai... sa-l vezi pe Equinoxe! O bucurie! Un om minunat!
          Bodo! Te salut si te sarut, maestre!
          Punk... cat ma bucur ca te-am cunoscut!
          Doc... waw! Omul nu asta nu sta pe loc niciun moment, numai in sus merge. Acum arata extraordinar si nu stiu ce realizari ar mai putea avea. Ii doresc tot binele din lume!
          Taz... te iubesc, omule, cu tot entuziasmul tau si tot ce esti!
          DanP... miss u! Every minute.
          Alina... ce fata!
          Doggz... cat de drag mi-esti!
          Din pacate, jager-ul imi intuneca mintile si voi edita sau imi va fi rusine de ce am scris.
          Miss u, Mariuco!
          Achime, esti un tip fain!
          Raresule, ce inima ai! Ce fel arati cand iubesti... Super baiat!
          Dragostane, tare greu de prins esti...
          Gata! Jager-ul m-a distrus! Ati disparut pentru inca un an. Pacat!
          vtin
          Senior Member
          Last edited by vtin; 02-08-15, 17:19.

Comment

• Am ajuns si eu acasa pe la ora 15 . Mi-a placut sa ne vedem dar, ca de fiecare data, prea putin timp pentru a sta cu toata lumea
            A fost frumos si sper ca anul viitor sa fim mai organizati si sa avem mai mult timp pentru socializare
            Am dormit destul de putin la intalnirea asta ))
            Ma bucur ca v-am vazut pe toti si mi-ar fi placut sa vad mai muta lume desi au fost mai mult de 50 masini
            Astept fotografii de la voi, eu am facut doar una cu telefonul
            I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
            My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
            '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
            '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
            '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
            EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
            EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
            EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
            EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
            EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
            EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• A fost o intalnire placuta, v-am admirat masinile si ma bucur ca am putut socializa cu o parte dintre voi.

Poze n-am facut nici cu telefonul dar am vazut ca Maruta si-a facut datoria si-i multumesc pentru asta. Daca mai aveti nu ezitati sa le impartasiti.

Si in ultimul rand pentru trei zile am scapat de caldurile din Bucuresti!
              '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
              http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

• In ultimul plan, se poate vedea maestrul maruta, care facea fotografii incognito, dis'da'morning (adica cu noaptea in cap).

LE: adica ar fi trebuit sa se vada, dar...

LE2: a fost o intalnire Super!. Mi-a facut o mare placere sa ma revad cu foarte multa lume pe care o cunosteam deja - au fost multi cu care nici nu ma asteptam sa ma revad si a fost o surpriza placuta - precum si sa fac cunostinta cu altii pe care nu-i stiam.
                Attached Files
                Delphi
                Super Moderator
                Last edited by Delphi; 03-08-15, 21:49.
                "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• Ati mai facut-o inca odata (lata) si la fel de bine ca-ntrecut.
                  Felicitari si multumiri ca duceti mai departe traditia Intalnirii Nationale HONDAFAN! Prin pasiunea voastra pentru masinile ce le detineti dar si pentru marca HONDA si nu in ultimul rand pentru ceea ce este socializarea, timpul alocat si toate sacrificiile necesare.
                  Sper sa fi ajuns toate lumea cu bine si de aici incolo sa lasam vorbeasca: pozele, impresiile, laudele si eventual si critica constructiva.
                  Multumi organizatorilor si sponzorilor!
                  HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

• Poze: https://www.facebook.com/media/set/?...6982305&type=3

Comment

• Frumoasa activitatea, exact ca oamenii si masinile din club !
                      Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                      "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                      "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Scuze pt 'dislike' , am apasat pe butonul ala fara sa vreau
                        Multumim pentru fotografii!
                        Data viitoare dau o bere
                        I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                        My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                        '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                        '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                        '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                        EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                        EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                        EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                        EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                        EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                        EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• Baieti a fost super. Totally worth it! 110% Nu regret ca am amanat concediul pt asta.
                          Vreau sa le mutumesc in primul rand celor care s-au ocupat de organizre (evit sa dau nume pt a nu uita pe cineva dar cred ca va stiti f bine). A fost ceva neasteptat pentru mine. In al 2-lea rand vreau sa le multumesc celor care s-au "sacrificat" pentru buna functionare a raliului Vali_lj, Ramm, zagado26, echipele Asko si Eneos.
                          Si nu in ultimul rand vreau sa le multumesc celor care si-au facut timp pentru Intalnire. Ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc o parte destul de importanta din ce inseamna acest forum. Suntem destul de multi si suntem impartiti pe o plaja destul de mare ... de la "puristi" la extremisti cand vine vorbe de masinile pe care le conducem.

Astept sa vad ce o sa fie la anul. Orice ar fi totusi ... nu renuntati la raliu. E bine sa ramana ca o traditie in ceea ce priveste intalnirile noastre.
                          Ex: Honda Civic 1.8 i-VTEC

Comment

• Frumoasa intalnirea, masini frumoase si oameni (vechi si noi) cu care sa-ti tot petreci timpul. Mersi pentru organizare si efort celor care s-au ocupat de intalnire!
                            R 42659 - Milano Red Ep3

Comment

• filmari ceva cu raliul de la intalnire?
                              '08 Jaguar XF 3.0 V6 Premium Luxury A/T
                              Ex: 09 Honda Accord 2.4 CU2 EXEC A/T & '07 Honda Accord 2.0 EXEC M/T

Comment

• guys, puneti va rog si clasamentele...
                                super week-end.. thanks!

PS: wow.. primul post dupa 2 ani si 2 inalniri nationale si una in bucuresti. ) damn... pe forumul reno eram foarte activ. deh.. la capitolul probleme... )
                                Kaze
                                Junior Member
                                Last edited by Kaze; 03-08-15, 12:00.

Comment

Working...
                                X