Hondafani in vizita la IAA Frankfurt 2015 17-27 Sep

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #61
  Am inteles! Mda, daca vizitezi Geneva in primavara cu siguranta ca 75% din ce se expune aici, ti-e deja cunoscut. In rest nu exista termeni de comparatie intre cele doua show-uri, fiecare cu plusurile si minusurile ei.
  E de admirat efortul celor ce vin din tara special pentru asa ceva. Dar imi pare nespus de rau ca nu l-ai prins la maxim (toate marcile auto si un milion de vizitatori).
  Sa nu uitam ca pana la editia precedenta si AUDI aveau pavilionul lor (vizavi de hala 3, in acea curte imensa unde a fost McLaren si Senna), dar de cand cu mortu´- n casa, s-au cumintit. Asta in cazul ca esti la prima editie.
  HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

  Comment


  • #62
   Am fost si eu la IAA. Am inceput pe la ora 10 si am stat pana la 19, cand s-a incheiat programul. Cred ca trebuie sa mergi tintit , daca te intereseaza anuminte masini, altfel risti sa pierzi anumite aspecte din vedere, sunt prea multe si intine pe o suprafata prea mare. Nu am reusit sa intru deloc la Mercedes, coada prea mare si prea aglomerat. Poze am facut cu telefonul, nu are rost sa le urc. In rest mi s-a parut interesant, Mazda mi-a placut, Honda m-a dezamagit putin la interor si la calitatea materialelor folosite. Per total o experienta frumoasa, mai ales ca am stat si la o bere cu colegii de pe forum.

   Comment

   Working...
   X