pentru craioveni si nu numai am 2 seturi de suporti de numar personalizati cu HONDA FAN disponibili. daca cineva doreste...
Intalniri la Craiova
Collapse
X
-
Nu repeta aceeasi prostie de mai multe ori ! Sunt multe alte prostii noi de facut !
HONDA Civic ES 1.8 i - VTEC M/T Nighthawk Black 
-
Salut,as rezerva eu un set daca se poate.Ramane sa ne intalnim la final de an atunci cand ajung in Craiova.Ce culoare preferi sa aiba dopul?
'08 Honda Civic Sedan 1,8 ES M/T , Neutron Blue
http://hondafan.etp.ro/gallery/v/dungatu/
Ochi pentru ochi...iar lumea va sfarsi oarba.
Comment
-
Mai intrebi ? culoarea zaibarului, aia de iese cu foarfeca...OK, un set e al tau !Nu repeta aceeasi prostie de mai multe ori ! Sunt multe alte prostii noi de facut !
Comment
-
Ok, te sun cand ajung in Oltenia.'08 Honda Civic Sedan 1,8 ES M/T , Neutron Blue
http://hondafan.etp.ro/gallery/v/dungatu/
Ochi pentru ochi...iar lumea va sfarsi oarba.
Comment
-
Ce ziceti de "una mica" ? Hai fratilor ca a venit primavara, natura renaste, totul se trezeste din amorteala...si noi ? Am un zaibar de degustat ceva de vis!Nu repeta aceeasi prostie de mai multe ori ! Sunt multe alte prostii noi de facut !
Comment
-
Nu aduci zaibarul ala prin Bucuresti ?...Am facut liceul militar in Craiova, am o gramada de neamuri in Craiova si prin imprejurimi, stiu despre ce vorbesti !!Originally posted by lucky62 View PostCe ziceti de "una mica" ? Hai fratilor ca a venit primavara, natura renaste, totul se trezeste din amorteala...si noi ? Am un zaibar de degustat ceva de vis!Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
Cu placere ! La primul drum in Bucale, pentru Hondarii cunoscatori, o sticla de 2.5 l cu aghiazma ! Dar sa nu uitam...Originally posted by WillyCR-VFAN View PostNu aduci zaibarul ala prin Bucuresti ?...Am facut liceul militar in Craiova, am o gramada de neamuri in Craiova si prin imprejurimi, stiu despre ce vorbesti !!Nu repeta aceeasi prostie de mai multe ori ! Sunt multe alte prostii noi de facut !
Comment
-
Vad ca SETH nu intra pe forum.... nu vrea cineva din CRAIOVA sa primeasca stickere noi HONDAFAN ? am nevoie de adresa completa, le trimit prin POSTA!
PS: Sensei SETH nu le mai poate primi, cautam alta zona de distribuit.Last edited by tokyodream; 11-07-12, 12:32.Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum
Comment
-
Scuze n-am mai intrat aici de mult timp...de parca n-as fi din Craiova !!
Asa ca, placerea e de partea mea pt. distribuit stikere ! Ai PM !Nu repeta aceeasi prostie de mai multe ori ! Sunt multe alte prostii noi de facut !
Comment
-
Bine ai venit in gasca ! Sunt pentru intalniri dar...sa ne strangem ! detalii 0747144991Originally posted by stefi View PostSe mai fac intalniri ? Sunt nou pe aici si nou in marca
)Nu repeta aceeasi prostie de mai multe ori ! Sunt multe alte prostii noi de facut !
Comment
-
Cred că e TypeS
I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
'00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
'96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Comment

Comment