Intalnire HONDA CRV - Ianuarie 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intalnire HONDA CRV - Ianuarie 2013

La Multi Ani..incepem 2013 evident cu Ianuarie. Avand in vedere ca in ultimele sedinte s-a tot vehiculat "DIN FU" ca si locatie propun sa supunem la vot locatia si sa facem si propuneri pentru o data convenabila pentru onorabili participanti.
    1. FLORIN CRISTEA pentru mine este ok "DIN FU"...data si ora nu prea conteaza oricand mai putin in week end-uri
    Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Asa ca un remember anul trecut in Ianuarie am fost 5 persoane...am fost la Crama Domneasca...ne-am nimerit exact in perioada cand se dadea si se lua cafteala la Universitate...il voiau jos pe Dl.Presedinte....s-au distrus multe atunci daca mai tineti minte..cu foc..cu strigaturi....etc..etc.....so what..???.Acum, la un an se vede bine rezultatul.... pagube materiale .....si atat......
    Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

Mi se pare ok la Din Fu, cu singura observatie ca ianuarie e o luna dupa sarbatori, in care ficatul, bila, stomacul, etc. au cam fost suprasolicitate si ar trebui sa o luam mai usor...
      Dar sa nu uitam de ideea de a iesi cu Hondele si undeva in afara orasului! Sunt multe locuri minunate la o ora-doua distanta.

1. FLORIN CRISTEA pentru mine este ok "DIN FU"...data si ora nu prea conteaza oricand mai putin in week end-uri
      2. Ro861 (Radu pentru prieteni), de luni pana vineri, oricand.
      O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

3. cvl_75, 95% oricand si oriunde, 100% confirm abia in ultima zi
        '12 Honda CR-V Executive 2.0 A/T, Gri
        Ex: '05 Nissan Micra 1.4 benzina, '01 Ford Focus 1.6 A/T, '84 VW Passat, '84 Dacia 1310

Comment

4. Willy...pe receptie !
          Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
          "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
          "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

Vin si eu, normal.
            Daca e problema de bile si de ficatzei, aia au suc de sherpalau care face bine si un bolnav irecuperabil, si tot felul de maotaie si de piramidoane cu ginseng; ne trateaza cu porumb prajit ( foarte bunnn) si veveritza la farfurie ( e un peste, nu lesinati, complet desosat si cu un gust uluitor) sau supa iute care baga energie la orice ficat obosit. Au si crema de cimitirol cu menta si unt de tigru, dar aia e pentru dupa mahmureala.
            As zice sa mergem mai repede, zilele astea e lumea mai libera si un ardei afumat sub nas ne dinamizeaza tot anu`.
            Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
            Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
            Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

18 Ianuarie...Vineri ..e ok..???
              Or fi adus bere d'a lor..???

Comment

4. Willy...pe receptie !
                5. cerevelu
                6. KMR
                I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

sunt si eu curios... mai e fumatul permis????
                  sau ne trezim ca iesim putin la colt sa tragem o tigara?
                  civic 2.2 5D FK3
                  CR-V 2.2 AT RE6

Comment

4. Willy...pe receptie !
                    5. cerevelu
                    6. KMR
                    7. RaduPETRIA. Teoretic oricand, mai putin we.

Comment

Originally posted by chipson78 View Post
                      sunt si eu curios... mai e fumatul permis????
                      sau ne trezim ca iesim putin la colt sa tragem o tigara?
                      Fumatu' e oricum cam ilegal, peste tot. Asa ca daca vrei, trag eu un foc...

Comment

Asta cu fumatul ilegal e o chestie importata de la UE-handicapati, ca si multe alte tampenii...eu sunt fumator inrait, e un viciu temporar, care intr-o zi va trece, nu sunt infractor, nu vreau sa fiu nici contravenient si nu fumez, de pilda, in birou, in masina si in casa, din respect pt familie, prieteni, colegi si pt mine !!!..am balcon si ferestre si dau o gramada de bani pe parfumuri...la un restaurant, vreau sa ma simt bine si ori fumez la masa, in spatiul permis, ori nu ma deranjez pana acolo...daca la DIN FU, mai nou, nu se fumeaza, stau acasa, daca da, fac deplasarea, chiar merita...mai ales "haita CR-V"...18 e o data ok, chiar daca pe 19 sunt la munca...am datorii !...in principiu ne vedem la "seminar" !
                        WillyCR-VFAN
                        Senior Member
                        Last edited by WillyCR-VFAN; 04-01-13, 21:31.
                        Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                        "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                        "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

Domnilor vorbim aici de data si locul unde ne vom intalni. In China fumatul e sport național. Noi sa stabilim data si ora si mă voi interesa si cu fumatul cum este.

Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk

Comment

Vedeti, de aceea ar fi bune iesirile in decor, ca in aer liber nu sunt restrictii.
                            Sau poate ajungem sa facem intalniri pe sectiuni fumatori/nefumatori....!

Comment

Ai dreptate cu iesitul in aer liber dar o treaba de genul asta implica mai multe . Probabil ca te referi la o plecare din Bucuresti...cu nevestele...etc..etc...eu asa vad problema. Locuri sunt destule...sa ajungem la vremea frumoasa si o facem. Pe de alta parte daca se ajunge la restrictionarea fumatului , eu, personal nu am o problema in a sta 4-5 ore fara țigară de dragul unei șuete, chiar daca sunt fumator înrăit.

Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk

Comment

Working...
                              X