Intalnire HONDA CRV - Noiembrie 2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intalnire HONDA CRV - Noiembrie 2012

Propuneri locatie & data intalnirii. Va trebui sa fie una "mare"...cica in decembrie pe 22 se ia curentu' deci asta din noiembrie tine loc si de decembrie....
    Ganditi-va foarte bine si cautati sa stabilim o data care sa fie ok pentru toata lumea si sa putem participa in numar cat mai mare. Nu zic de week end ca sigur nu se poate face. Eventual o zi de vineri.....????..nu stiu...sa ne gandim.

Salutes
    FLORIN CRISTEA
    Senior Member
    Last edited by FLORIN CRISTEA; 03-11-12, 11:40.
    Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Eu pe 8-9 sunt la Constantam iar pe 15-16 sunt la Sinaia.
    In rest cred ca in oricare alta zi ar fi posibil.
    O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

Hai sa zicem un 23.11, vineri, 18.00. Avand in vedere ca sambata nu se lucreaza, putem sa ne intindem, cand a doua zi esti la munca, nu prea merge. Pe 15-16 nu poate ro861, pe 30 suntem liberi, cu weekend prelungit, apoi vine decembrie cu apocalipsa . Decembrie oricum e cu sarbatori, cu familia, cu vacante, alea, alea, urmeaza ..la anu'. In concluzie, repet, propun 23.11, vineri, locul-tot propunere-Caru' cu bere-personal, din motive personale si profesionale, s-a schimbat putin programul, voi avea sanse mici sa mai ajung de luni pana joi. Sa vedem si alte sugestii ! Lista, in principiu:
      1. Florin;
      2. ro861;
      3. Willy;
      WillyCR-VFAN
      Senior Member
      Last edited by WillyCR-VFAN; 03-11-12, 22:31.
      Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
      "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
      "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

In principiu vin si eu, mi-a placut compania la ultima intalnire
        '12 Honda CR-V Executive 2.0 A/T, Gri
        Ex: '05 Nissan Micra 1.4 benzina, '01 Ford Focus 1.6 A/T, '84 VW Passat, '84 Dacia 1310

Comment

Vinerea si miercurea sunt de serviciu la cazarma, profesor de servici... imposibil sa o tund. In alte zile, OK.
          Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
          Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
          Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

Facem intr-o zi de joi..????...nu se poate fara domnu' profesor. Vineri ar fi fost ideal.....cum decideți. Ganditi-va si la o locatie.
            Hai sa conturam....timpul trece...
            aveti in vedere toate aspectele, adica bifați, țineți cont că ar cam trebui sa și veniți.

Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk
            FLORIN CRISTEA
            Senior Member
            Last edited by FLORIN CRISTEA; 06-11-12, 20:42.
            Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

Originally posted by FLORIN CRISTEA View Post
              Facem intr-o zi de joi..????...nu se poate fara domnu' profesor. Vineri ar fi fost ideal.....cum decideți. Ganditi-va si la o locatie.
              Hai sa conturam....timpul trece...
              aveti in vedere toate aspectele, adica bifați, țineți cont că ar cam trebui sa și veniți.

Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk
              S-a rezolvat. Pot si vinerea, termin orele la ora 18 si pot veni de la 18,30 si vinerea. Multumesc mult.
              Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
              Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
              Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

Iata...hai cu ziua de VINERI sa stabilim data:

1. Florin Cristea
                2. ro861
                3. Willy CRV-Fan
                4. Cerevelu

Comment

1. Florin Cristea
                  2. ro861
                  3. Willy CRV-Fan
                  4. Cerevelu
                  5. cvl_75
                  '12 Honda CR-V Executive 2.0 A/T, Gri
                  Ex: '05 Nissan Micra 1.4 benzina, '01 Ford Focus 1.6 A/T, '84 VW Passat, '84 Dacia 1310

Comment

1. Florin Cristea
                    2. ro861
                    3. Willy CRV-Fan
                    4. Cerevelu
                    5. cvl_75
                    6. RaduPetria

Comment

Deci a ramas vineri-23.11.2012-orele 18.30, trecute fix, hai cu locul si cu prezenta ca vine apocalipsa
                      1. Florin Cristea
                      2. ro861
                      3. Willy CRV-Fan
                      4. Cerevelu
                      5. cvl_75
                      6. RaduPetria
                      Pe seara am fost la Burebista, pe Mosilor, nu e prima data, am fost de mai multe ori cu diferite ocazii, vesele sau triste (parastas)...azi, una vesela, onomastica lui fiu-meu. E un restaurant rustic, cu staif si istorie, unde se mananca excelent la preturi decente, cine a trecut pe-acolo stie despre ce vorbesc. Mai concret eu acolo imi amintesc de aromele si gusturile de la tara, chestii greu de gasit prin Bucuresti....prin urmare anulez propunerea Caru' cu bere, cred ca e mai potrivita pt debut 2013 si fac aceasta propunere !...astept pareri ! ...in cazul in care se aproba ma ocup de rezervare, domnul Popa, seful, e o gazda deosebita !..vazand si facand !!
                      WillyCR-VFAN
                      Senior Member
                      Last edited by WillyCR-VFAN; 08-11-12, 22:15.
                      "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                      "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

Daca zici tu, Willy, sa mergem pe mana ta. Eu sunt de acord si cu locatia si cu ora si data.
                        O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

Ok ! Sa vedem ce parere are restul plutonului, in 2 saptamani luam noi o hotarare !

Comment

Stiu locatia nu am fost....oricum eu merg oriunde, numai sa fie calitate chiar daca e ceva mai scump.
                            Willy, am vazut commentul tau, dar statistic vorbind lumea nu prea e foarte incantata de restaurant...(http://www.gustos.ro/restaurante/burebista.html).
                            Avand in vedere ca e ultima "intrevedere" pe anul asta nu mi-as dori sa-mi sa "enervez la nervi", si nici sa-mi dau stomacul peste cap.
                            Ultima data Freighter a zis ceva de http://tavernasarbului.ro/bucuresti/taverna_ro.html. E mai la distanta nitel. Eu am fost la restaurantul din Sinaia de vreo 4-5 ori...excelent. Portiile sunt ok preturile nu mi se par exagerate.
                            Voi decideti.

Comment

Florinelu' , am vazut si eu parerile, sunt ceva naspa pe-acolo, dar, repet, eu de mult timp intru in acest restaurant si ma simt excelent...lumea e incurcata !! Mergem unde vrea poporul....care-i problema?!!...data si ora sunt clare...mai vedem cu locu' !

Comment

Working...
                              X