Intalnire HONDA CRV - Iulie 2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intalnire HONDA CRV - Iulie 2012

Avand in vedere Iulie e o luna mai dificila...concedii si alte alea...hai sa zicem repede care cum putem si sa ne organizam in consecinta. Daca cineva cunoaste si un restaurant interesant.....daca nu Din Fu dupa mine este exact ce ne trebuie....si ca spatiu si ca amplasament si mai ales mancarea...dar nu este obligatoriu....propuneri va rugam.
    1. CRISTEA FLORIN oricand fara week end-uri.
    Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Iulie sunt inca pe baricada in slujba statului, asa ca subsciu propunerii lui Florin, oricand fara week end.
    1. CRISTEA FLORIN
    2. Ro861
    Merge si Din Fu, dar poate ne sugereaza Cerevelu ceva nou, avand in vedere experienta!
    O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

La cererea lui Florin, revin aici: pentru diversificarea "portofoliului" si a "bibliotecilor", nu se ia in calcul si-o vizita pe la ceva libanez?
      -------------------
      There is no point of having if you can't share.

Comment

1. CRISTEA FLORIN - fara week-end
        2. Ro861
        3. chipson78 - oricand, oriunde, fara week-end

daca ai ceva libanez pe tava, blackmagic, spune. am mancat noi broaste, n-or sa ne dea gata niste furnici
        civic 2.2 5D FK3
        CR-V 2.2 AT RE6

Comment

E unul bun pe la Domenii, Coin Vert. Locatie e micuta, dar ok, iar mancarea foarte buna. Si mai e unul cica iar bun pe undeva pe Barbu Vacarescu, dar n-am ajuns personal sa vad ce si cum e cu el.
          -------------------

Comment

Cred ca vorbesti de Habibi din Barbu Vacarescu, n-am intrat, dar am auzit, intamplator, ca e un loc deosebit !
            Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
            "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
            "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

Ca de obicei, eu vin oriunde oricand. E bine sa fie un loc cu locuri de parcare accesibile sau pe langa un metrou. Ar trebui de asemeni ca locatia aleasa sa fie probata inainte de cineva, sa fim siguri ca e OK.
              Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
              Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
              Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

2. Ro861
                4. iepurasu

Oriunde merg, numa sa fie pana-n 15, pe urma "CONCEDIUUUUUUUU"
                Cu mancarea vorbim, ma setasem pe chinezestii ( DIN FU ) acum trebuie sa schimb cartea de bucate

Comment

Originally posted by BlackMagic View Post
                  E unul bun pe la Domenii, Coin Vert. Locatie e micuta, dar ok, iar mancarea foarte buna. Si mai e unul cica iar bun pe undeva pe Barbu Vacarescu, dar n-am ajuns personal sa vad ce si cum e cu el.
                  Va recomand si eu Coin Vert. Mai este un loc vis-a-vis de Piata Domenii, Nasser. Mancarea la Nasser este f buna, dar locatia este groaznica.

Comment

As veni si eu la intalnirea asta, imi pare rau ca am ratat iunie mai ales ca a fost chiar langa casa mea, poate prind acum. In principiu cred ca pot cam oricand in timpul saptamanii daca nu apare ceva neprevazut, dar preferabil luni-miercuri-vineri (nu ca ar trebui sa va luati dupa mine cand fixati intalnirea, mai ales ca vin prima oara nu emit pretentii )

Comment

Salutare. Nu sunt posesor de crv, sper in viitorul apropiat sa mai achizitionez o bijuterie honda aceasta o sa fie crv cutie automata si mi-ar face placere sa particip la aceste intalniri. Restaurante cu specific libanez recomand el bacha de la piata alba iulia faina locatia iar mancarea foarte buna, de fiecare data cand am ocazia merg cu sotia, chez toni de la pescariu la fel frumoasa locatia mancarea nota 10 + si vechiul restaurant naser vizavi de piata domenii. Numai bine.
                      Honda Accord CU2 2.4 AT
                      "Never drive faster than your angels can fly"

Comment

Pe lista onorabililor...pe lista ....si hai sa hotaram specificul....dupa cum zice BPD..libanez...."EL BACHA"...daca a fost cu sotia si inca mai e cu el..insemna ca e ok....ne bagam....???? ..vad ca are si un site "elegant"...http://www.elbacha.ro/
                        Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

N'am vazut licorile..bere ..vin....dar ar cam trebui sa fie iar preturile d.p.m.d.v sunt ok.....licitam pentru "EL BACHA"..???

Comment

La Naser am fost dar nu e destul de incapator pt o intalneala HF, insa mancarea e foarte buna. De chez toni am auzit numai de bine, iar al-lalt eu nu stiu nimic. Deci ramane intre elbacha si chez toni ? Personal inclin spre Chez Toni.

In completare:
                            2. Ro861
                            4. iepurasu
                            5. BlackMagic (si ce daca n-am CR-V? macar sa fim 2 cu Accord ) - disponibil aproape oricand in timpul saptamanii si fara week-end.
                            -------------------

Comment

Eu unul merg oriunde....dvs decideti. Dar sa o facem repede ca unii mai pleaca in concediu....ma rog e iulie.
                              M-am uitat si la Chez Toni..frumos .
                              Deci..care din ele....???

Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk
                              FLORIN CRISTEA
                              Senior Member
                              Last edited by FLORIN CRISTEA; 04-07-12, 07:24.

Comment

Working...
                              X