Am citit Florinelu', KMR-ul nu poate saptamana de dupa sapt.-14-18.05, daca poate pe un 17, de pilda, care-i problema...sa ne spuna el. Personal, din motive profesionale, cu perioada 14-16.05 am mici/mari probleme (nu stiu inca exact), din 17 sunt mai relaxat cu certitudine, ne supunem majoritatii, dar daca nu se "pupa" datele, aia e, vazand si facand !
Intalnire HONDA CRV - Mai 2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
-
Eu am inteles ca "data viitoare"....sa ne lamureasca KMR. Asa cum am mai zis mie imi este indiferent....data si ora.
Sent from my iPhone4 Vtec using TapatalkOur AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
[QUOTE=FLORIN CRISTEA;443292]Eu am inteles ca "data viitoare"....sa ne lamureasca KMR. Asa cum am mai zis mie imi este indiferent....data si ora.
daca ramane pe data de 15 as putea veni si eu dupa ora 21,00. daca aveti de gand sa stati mai mult. daca nu, data viitoare. bineinteles si daca primiti "impuritati" care nu mai detin o Honda...
Comment
-
Oooops.... BORIS la orizont....stii ca stam.....ultima data cred ca te-ai convins....
Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk
Ai dat "biju-ul"...????
Sent from my iPhone4 Vtec using TapatalkLast edited by ramm; 10-05-12, 13:35.Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
Nice....
Daca ne intâlnim ne povestesti.
Sent from my iPhone4 Vtec using TapatalkOur AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
[QUOTE=boris;443300]Felicitari, stiu ca asta iti doreai. A fost marfa buna, dar cred ca esti si norocos, pe praful asta si marfa buna se vinde greu. Probabil te gandesti la CR-V IVOriginally posted by FLORIN CRISTEAAi dat "biju-ul"...????
L-am dat, l-am dat. Ca painea calda. Or am fost eu norocos, or a fost marfa buna...
sau la ML/X5
Oricum la intalniri stii ca vei fi intotdeauna binevenit, in sufletul tau tot Hondafan ramai !!
Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
[QUOTE=WillyCR-VFAN;443316]Mersi Willy pentru gandurile bune. E posibil sa intru indirect(a se citi familie) din nou in clubul Honda prin achizitionarea unui Civic. Vedem. ML/X5 sunt in fapt masini f bune(cu un plus pentru X5 din punctul meu de vedere), numai ca la noi e o mare problema de imagine cu cele 2 modele. Ce pot sa zic este ca imi lipsesc anumite chestii de la CRV.Originally posted by boris View Post
Felicitari, stiu ca asta iti doreai. A fost marfa buna, dar cred ca esti si norocos, pe praful asta si marfa buna se vinde greu. Probabil te gandesti la CR-V IV
sau la ML/X5
Oricum la intalniri stii ca vei fi intotdeauna binevenit, in sufletul tau tot Hondafan ramai !!
Comment
-
[QUOTE=boris;443331]Nu vei umbla tu prea mult cu RATB-ul sau cu vreo masina de servici....sa te vad cu ce marca te dai in continuare !!Originally posted by WillyCR-VFAN View Post
Mersi Willy pentru gandurile bune. E posibil sa intru indirect(a se citi familie) din nou in clubul Honda prin achizitionarea unui Civic. Vedem. ML/X5 sunt in fapt masini f bune(cu un plus pentru X5 din punctul meu de vedere), numai ca la noi e o mare problema de imagine cu cele 2 modele. Ce pot sa zic este ca imi lipsesc anumite chestii de la CRV.
...pe mine ma vei gasi intotdeauna la volanul unui CR-V (sau Acura MDX
) !!...nu te pui cu nebunii !!
Last edited by WillyCR-VFAN; 10-05-12, 19:29.Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
Comment
-
Deci....data (KMR, spune, te rog, daca poti pe 17, 14-16 am o problema, dar nici n-as vrea sa te ratez/incurc), ora (probabil 18.00) si locul (cei care se invartesc prin zona ..propuneri-concret) apoi lista cu participantii inca o data ca sa ne lamurim !Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
Comment
-
Nu sunt in Bucuresti atunci
Sent from my Galaxy Nexus using TapatalkI'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
'00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
'96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Comment
-
Am inteles ! Probabil se va merge pe 15.05, ora 18.00, ramane de stabilit locul, cu putin noroc ajung si eu !!Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
Comment

....
Comment