Voi tot acolo sunteti?
Intalnire HONDA CRV - Martie 2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
'00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
'96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
-
Da.Nu mai pleaca lumea.Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05
ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Comment
-
Grozava intalnire; cauciuce, sablare, mersul iarna, 4x4 la noul si la vechiul CR-V, povestiri despre HR-V, consumuri, noile drive-test de la Asko, bravo Asko ( au sughitat cred oamenii de acolo, fiind pomeniti des - de bine...), ambreiaje, volante, leduri, atmosfera grozava, glume, povesti cu si despre biciclete, vin bun, ceai turcesc bun, costite de berbecuti cu ciuperci la gratar, diesel, benzinare, stiluri de condus, locuri de mers, planuri pentru urmatoarele intalniri.
A fost o intalnire grozava si se pune incet incet de un club de cerevisti.
Pentru ca sunt probleme cu postatul aici al imaginilor e o galerie de rezerva la www.fotografu.ro/martie
Last edited by cerevelu; 22-03-12, 06:58.Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)
Comment
-
Foarte frumoasa intalnirea, din pacate, a trebuit sa plec devreme. Oricum, mai vinI'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
Comment
-
Ce-nseamna sa te-nvarti printre intelectuali rafinati, biblioteca spatioasa cu toate felurile de carti posibile, recenzii de lux, referate elaborate, comentarii exhaustive si rebarbative aduse la sublim de substantivele epicene, altfel spus o sprituiala "criminala" cu 12 hondari simpatici, mi-e dor de urmatoarea ! Mi-a iesit la fix rezervarea, p-aia in plus i-am impuscat la usa si am ascuns cadavrele, am zis 12, asa trebuia sa ramana....a innebunit lupu' ! Au luat cuvantul pana acu Florinelu', Cerevelu si Willy, se pregateste....habar n-am, o sa vedem ! O zi buna !Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
Comment
-
Comment
-
-
O intalnire frumoasa. Primul articol din decalogul lui Ryloy - mai taiati dreaku' din Santa Fe-urile astea...
La intalnirile urmatoare urmeaza celelalte articole!
Si 2 dedicatii:
http://www.youtube.com/watch?v=7f7vif5wBM8
http://www.youtube.com/watch?v=YdQUK2kAkg4
Cu simpatie!
Comment
-
Originally posted by ryloy View PostAuzi mai Willy...ce chiria mea insemna rebarbativ ??!?!?!/ mi-e rusine de cerevelu (model de educatie si finete)...da sa stii ca biblioteca a fost slabuta...iar SERVE nu mai citesc vre-o data...
ps:...kmr-u' a fugit ca sa nu platesca prima intalnire...I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
Comment
-
Originally posted by FLORIN CRISTEA View PostEu de Paste oricum sunt la Saliste......
Am zis aseara ceva de Sibiu dar nu stiu daca am fost auzit....
Originally posted by Den1GRator View PostSa inteleg ca va astept la SB prin mai asa?
Originally posted by ryloy View PostAuzi mai Willy...ce chiria mea insemna rebarbativ ??!?!?!/ mi-e rusine de cerevelu (model de educatie si finete)...da sa stii ca biblioteca a fost slabuta...iar SERVE nu mai citesc vre-o data...
ps:...kmr-u' a fugit ca sa nu platesca prima intalnire...
Originally posted by KMR View PostFoarte frumoasa intalnirea, din pacate, a trebuit sa plec devreme. Oricum, mai vin
Comment
-
baietii e tare necivilizati
@ chipson78 - Ce te face sa spui asta...?????Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
off, ce n-as da sa fiu si eu langa/intre voiIubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum
Comment
-
N'auzi ca suntem "tare necivilizați"....!!???Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
Comment