La coafor.... acolo ma simt eu cel mai bine . Abia astept
Intalnire HONDA CRV - Martie 2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
'00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
'96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
-
Securitate garantata gen presedinte SUA in Tei-Colentina, romi simpatici, chinezi, arabi si alti asiatici, cativa romani, toti de treaba, dincolo de Tei nu ma mai bag....Catalin, pana la 23.30 acolo suntem, mai departe...in aprilie, dar noi te-asteptam oricum !!...cred ca se contureaza o rezervare pt 10 "cititori" !!Last edited by WillyCR-VFAN; 14-03-12, 17:47.Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
Originally posted by ryloy View PostDoc a vrut sa spuna:
21.03.2012 orele 18:30 Restaurant Anatolia.
1. Florin Cristea
2. Cerevelu
3. WillyCR-VFAN
4-5. Ryloy + Doc
6. Boris
7. Chipson78
8. Radu Petria
pentru cipson 78 si KMR..."care este" invidiosi...si pricinosi...o sa impartiti nota de plata intre voi ca sunteti la prima intalnire...si daca nu va potoliti...mutam intalnirea la coafor...pac-pac...
Comment
-
Bah, ce face bautura asta din tine...I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
'00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
'96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Comment
-
Cam toti venim cu taxiul. Asta e intalneala cu CRV-urile in parcarea de acasa.Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05
ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Comment
-
Originally posted by WillyCR-VFAN View Post....Catalin, pana la 23.30 acolo suntem, mai departe...in aprilie, dar noi te-asteptam oricum !!...cred ca se contureaza o rezervare pt 10 "cititori" !!Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
Originally posted by FLORIN CRISTEA View Post...Si te mai asteptam inca.....in aprilie.....pe 1......'08 Honda CR-V 2.2 i-CTDi Executive, Nighthawk Black Pearl
NU mai folositi luminile de ceata atunci cand nu trebuie!
Comment
-
Acu', daca te-ai prins, confirma pt 21.03.2012, aia nu e pacaleala, e pe bune !Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
13-15 "cititori" ?...se face ! "biblioteca" e mare, luni fac rezervarea !, conform celor planificate, suntem in grafic !Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
Comment
Comment