Intalnire HONDA CRV - Martie 2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intalnire HONDA CRV - Martie 2012

"Fetelor" se apropie Martie zic sa incepem sa ne organizam. Eu va propun ca data intalnirii sa fie dupa 8 Martie.
    Asteptam cu interes propuneri pentru data, locatie si cat mai multi participanti....concret si fara sa deviem de la subiect.
    Ma gandeam ca nu ar fi rau - asa cum a propus si Alex (Doc) in ultima postare din thred pt intalnire Februaire - sa facem o iesire in natura...avem pe cineva p'aici care-i tot zice ceva de .... Cehov (http://www.hotelcehov.ro/)....poate ne ofera ceva avantajos, cu toate ca vad ca ar cam fi o problemuta...Fumatul si accesul cu animale nu sunt admise in interiorul pensiunii!....dar nu e de nedepasit.
    Evident ca in cazul unei deplasari se schimba un pic datele problemei.
    FLORIN CRISTEA
    Senior Member
    Last edited by FLORIN CRISTEA; 28-02-12, 20:50.
    Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Salut Florinelu'...ma uitam la hotel...interesant...sunt in plin proces de analiza si sinteza !!
    Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
    "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
    "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

Ai tot timpul...abia e inceputul lunii in cateva zile.
      Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

La pensiune fumatul se face doar in natura, nu si in interiorul cabanei. Mi-ar conveni o iesire in Martie la Cehov, chiar aveam planuri de iesit in natura pentru aceasta perioada.
        Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
        Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
        ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

Numai maine nu-i poimaine, Martisor, Ziua Femeii,...e o luna grea, vai de buzunarul nostru, cand dracu' o apare si Ziua Barbatului....sa vedem cum scapam de "aventurile financiare" ( dedicate doamnelor si domnisoarelor din viata noastra) ale inceputului de primavara !!
          "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
          "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

Ziua barbatului, 9 MARTIE. Deci, dupa ce imprastiem martisoare si flori o tulim la pensiune.

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
            ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

Originally posted by Doc View Post
              La pensiune fumatul se face doar in natura, nu si in interiorul cabanei. Mi-ar conveni o iesire in Martie la Cehov, chiar aveam planuri de iesit in natura pentru aceasta perioada.
              De-aia n-am eu pulover pe gat...ca se fumeaza acolo doar in natura, niciodata sa nu zici niciodata, am fumat in locuri muuuult mai controlate si cu fumatul interzis, e un amanunt irelevant, vazand si facand !

Comment

Nu știu dacă realizați ca va trebui sa luam si nevestele, cei care au, evident. Cât privește fumatul d.p.m.d.v nu-i nici o problema. Pe de alta parte sunt curios cum procedeaza când au nunta sau botez...??

Comment

Eu sunt de acord cu orice intalnire dupa data de 12 martie. Desi, avand in vedere ce povesteau baietii la intalnire, la o iesire in afara Bucurestiului, se va strange foarte putina lume. Va fi o intalnire ''pulverizata'. Eu as veni

Comment

Simplu. Nu au nunta si nici botez. Pensiunea este ceva mai speciala, mai mult pentru persoane ce prefera natura, linistea si sportul. Si, crede-ma, nu vei fuma.

Vrei paranghelie, vis-a-vis mai sunt doua pensiuni. Poti sta acolo fara nicio suparare pentru proprietar.

Comment

Am intrebat ce fac cand au nunta sau botez fiindca am vazut ca au in oferta si asa ceva....evident nu va fi cazul nostru. Asa cum am spus pentru mine nu-i problema ma pot abtine sau in aer liber. Daca asta este regula ne supunem.

Comment

Pe site scrie altceva " Organizam evenimente tip nunti, botezuri, aniversari, revelioane, sarbatori de Paste sau Craciun. "

Interesanta ideea, as veni si eu insa ramane de vazut.

Comment

Originally posted by Daniel. View Post
                          Pe site scrie altceva " Organizam evenimente tip nunti, botezuri, aniversari, revelioane, sarbatori de Paste sau Craciun. "
                          Si care-i diferenta intr-e ce am zis eu si acel "altceva " de pe site.....????..exista mai multe tipuri de botez sau nunti..???. Pe de alta parte nu cred ca refuza cineva o cerere pentru organizarea unui astfel de eveniment , fie si cu fumatori, atunci cand se pot scoate niste bani, mai ales ca stim cu totii ca in ziua de azi banii vin destul de greu. Se poate sa fie o exceptie la "CEHOV"....nu am fost nu stiu, am citi numai pe site-ul lor si din spusele lui Alex.
                          Ne pierdem timpul in amanunte, treaba este clara, nu se fumeaza acolo si asta este.
                          Daca vom decide pensiune toata lumea va stii despre ce este vorba, si conditiile de acolo.

Comment

Originally posted by FLORIN CRISTEA View Post
                            Si care-i diferenta intr-e ce am zis eu si acel "altceva " de pe site.....????..exista mai multe tipuri de botez sau nunti..???
                            In momentul in care ma apucasem eu de scris nu ati postat. Eu doar faceam referire la postul de mai sus al lui Doc.

Comment

Originally posted by Daniel. View Post
                              In momentul in care ma apucasem eu de scris nu ati postat. Eu doar faceam referire la postul de mai sus al lui Doc.
                              Nu te lua de "inscrisurile " lui Doc ca-ti faci de lucru.......
                              Am inteles ce vrei sa spui e ok...nu-i nici o problema. Vezi ca mai era unul pe forum care-mi tot vorbea la pers aIIIa...si a disparut....unde..???cum...??? nu se mai stie nimic de el.....tokyodream.....
                              Hai fratilor cum facem...care-i pentru pensiune care-i pentru o "casa de cultura" din Bucuresti....sa ne grabim nitel, pana dupa 8 martie sa stim cum stam. Timpul e scurt.

Comment

Working...
                              X