Intalnire HONDA CRV - Octombrie 2014
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sau cu avionul, via estul Ucrainei...! Oooops, sau poate nu!😄😄😄!
Sent from my iPad using Tapatalk
Leave a comment:
-
Se poate ajunge pe ruta ocolitoare Buc-Budapesta-Arad-Sibiu-Rm Valcea...😂
Leave a comment:
-
Cu siguranta nu s-a schimbat situatia. Drumul e frumos dar foarte prost. Am un prieten care merge des pe drumul ala, are o casa de vacanta la Salatrucu si la Tigveni face dreapta asa ca stiu ce vorbesc. El se " plange" ca e drumul prost in conditiile in care are si el un SUV.
Leave a comment:
-
N-am mai fost de mult pe Curtea. Ultima data (acum 2 ani) era nasol. Daca ne luam dupa: http://forum.construim-romania.ro/sh...ad.php?tid=285 pare sa situatia nu s-a schimbat.
@KMR, CR-V-ul consuma in draci, nu cred ca ce arata in bord e si real (=adevarat).
Leave a comment:
-
Da.
Sa revenim: problema prin Curtea de Arges e ca drumul e intortocheat, nu foarte larg, cam denivelat si plin de camioane
Leave a comment:
-
Corect dar nu uita ca mergi pe uscat, nu prin apa deci nu prea e treaba
Facem pariu ca mergi mai usor cu barcuta cu motor fata de un crucisator? Crucisatorul ala are alt scop, nu inaintarea si parcurgerea distantelor
L.E. Lasa ca dezbatem asta la intalnire
Leave a comment:
-
Asa e. E ca si cum ai merge cu un crucisator, in loc de o barcuta cu motor...!
Leave a comment:
-
Se simte, ca merge pe sosea, nu prin aer. Nu iti face iluzii, CR-V nu e aparat pentru zbor. E doar o masina mai mare care merge mai incet si consuma mai mult
Leave a comment:
-
Pai si drumul de la Curtea de Arges spre Valcea e prost. Mai putin circulat dar prost. Cred ca dpdv timp e acelasi lucru.
Leave a comment:
-
circulatie
Originally posted by maruta View PostOff-topic: @catalind, cum se mai merge pe Dealul Negru? Am de facut un drum weekendul acesta si am auzit ca se sta cate o ora la semafoare...?!?!?!
Eu trec de obicei vineri seara in jur de ora 21-22 si stau intre 5-10 min. si duminica la fel.
Cred ca cu vremea asta o sa fie si mai si. Vezi pe waze ca anunta oamenii cum se circula.
De obicei, dupa amiaza e omor.
Leave a comment:
-
Off-topic: @catalind, cum se mai merge pe Dealul Negru? Am de facut un drum weekendul acesta si am auzit ca se sta cate o ora la semafoare...?!?!?!
Leave a comment:
-
Leave a comment: