Originally posted by catalind
View Post
Intalnire HONDA CRV - Octombrie 2014
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
-
Florine, orice informatie este binevenita...acum sunt la inceput de cautari.
Pana acum, cea mai buna oferta gasita de mine este asta: https://www.best-tires.ro/anvelope-i...8h-cc72u2.html .CR-V e:HEV
JAZZ GD1 CVT
Ex: CR-V RE6
Ex: RDX TB1
Ex: Civic FD1
Ex - JAZZ GD1
Ex - ACCORD Type-R
Ex - DEL SOL EH6
Comment
-
Tu alegi. Eu folosesc VREDESTEIN ..sunt multumit de ele si de aceea le-am recomandat....mai departe dvs dle Mārutā veti hotarâ ce e mai bun pt dvs. Best Tires este firma la care am depozitate anv&jantele de iarnā. 👍Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
Originally posted by maruta View PostDomnilor cu SUV-uri, va rog sa-mi recomandati si mie pentru un Volvo XC60 niste cauciucuri bune de iarna 235/65R17. Multumesc.
eu am luat la Civic anvelopele de iarna mai iefitin decat in alta parte de la astia din link.
http://www.epiesa.ro/anvelope-auto/a...u2-prod-22198/
Comment
-
Originally posted by FLORIN CRISTEA View PostDeci ce fac ma interesez sau iei de la pr3zon sau taranoaia.
Adevarul este ca nu toata lumea foloseste VREDESTEIN. Sunt anvelope de o calitate f buna dar si foarte scumpe.
Te sfatuiesc sa cumperi numai cu factura si sa verifici cu atentie data de fabricatie a anvelopei.
D'astea luate de la taranoaia...sau Pirelli..... ca pe astea le stim....nu m'as baga...
ATENTIE VORBIM DE ANVELOPE DE IARNA NU ALL SEASON, SI, DE ANVELOPE PE CARE LE-AM FOLOSIT EFECTIV.Last edited by WillyCR-VFAN; 21-10-14, 08:54.Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
Factura si garantie ....aia n'au. Ti-ai dat seama singur colonele.Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
Au tot ce trebuie, nu ti-ai dat seama, acolo se ruleaza mii de gume pt orice, mai putin senilate!! In cazul de fata nu au fost gasite la dimensiunile alea ( cred ca nici efortul de a le gasi n-a fost prea mare, au multe alte prioritati), subiectul e inchis !
Last edited by WillyCR-VFAN; 22-10-14, 09:10.Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
Iar ne aburesti.....mii de gume.....dar nu au gasit dimensiunea....Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
Am completat mai sus......acolo, intre 10 autoturisme/SUV-uri si 100 de camioane, se incepe cu rezolvarea camioanelor, firma e mult mai mare, amanunte nu e cazul !Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
Comment
-
Ne vedem pe 31....paOur AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
Bine, pa !!Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
Comment
-
Originally posted by FLORIN CRISTEA View PostPoate Pirelli Winter Carving ...etc...etc....
Maruta, ce ai gasit tu sunt foarte bune ca pret plus ca au inclus si montajul.'08 Honda CR-V 2.2 i-CTDi Executive, Nighthawk Black Pearl
NU mai folositi luminile de ceata atunci cand nu trebuie!
Comment
-
Va multumesc pentru sfaturi. Abia astept sa ne vedem pe treizecisiunu...CR-V e:HEV
JAZZ GD1 CVT
Ex: CR-V RE6
Ex: RDX TB1
Ex: Civic FD1
Ex - JAZZ GD1
Ex - ACCORD Type-R
Ex - DEL SOL EH6
Comment
-
Esteeeee ....2 locuri in plus ....nu-i problemā...Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
Comment