Intalnire HONDA CRV - Ianuarie 2014
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ce arc domnu' FLORIN CRISTEA? N-am dezbatut problema cu arcul? Trebuie flinta la caciula aia
Leave a comment:
-
As vrea eu si vanator Raducu...da de unde finante. Poate sa asortez un arc la caciula da si alea unele sunt mai scumpe ca o arma de vanatoare.
Lasa.... numai cu pescuitul e mai bine....
Leave a comment:
-
Vezi? Si nu recunoaste ca e si vanator...!Originally posted by WillyCR-VFAN View PostFlorinelu', "fara tine viata e pustiu !",.... astept intalnirea din februarie sa vad ce castor/viezure/bursuc, etc s-a intalnit cu tine si l-ai lasat fara blana din dotare pe vremea asta !
Leave a comment:
-
Rugam pe dl Ticker daca e prin zona sa inchida..subiectul s-a consumat..
Deschidem Februarie a.sa.p....
Leave a comment:
-
Daca vremea tine tot asa....cred ca vin cu caciula aia mare CRV....Originally posted by chipson78 View Posttrebuie sa recunosc ca imi pare extrem de rau ca am pierdut intalnirea cu caciula
. dar sper s-o aduca Florin si in februarie.
Leave a comment:
-
Ok Vali vedem in feb pe cine mai belim.....🐶🐺🐱🐭🐹🐻🐨🐯🐵🐒🐴🐑🐘🐼🐧🐗🐮🐸🐍🐌🐣🐜🐤🐛🐟.....👍
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Leave a comment:
-
Florinelu', "fara tine viata e pustiu !",.... astept intalnirea din februarie sa vad ce castor/viezure/bursuc, etc s-a intalnit cu tine si l-ai lasat fara blana din dotare pe vremea asta !
Leave a comment:
-
Asa a zis aseara....plus bancuri...si alte vorbe de duh....a profitat de ocazie ca nu am avut un sef sa-mi dea ordinul de atac....sa-l fac la ficatei ..prajiți😂😂😂😂😂
Leave a comment:
-
Tu crezi ca sunt "militian"....???Originally posted by WillyCR-VFAN View PostCu caciula aia a facut furori, trebuie sa vina si-n iulie cu ea !!
Leave a comment:
-
Cu caciula aia a facut furori, trebuie sa vina si-n iulie cu ea !!
Leave a comment:
-
trebuie sa recunosc ca imi pare extrem de rau ca am pierdut intalnirea cu caciula
. dar sper s-o aduca Florin si in februarie.
Leave a comment:
-
Bravo baieti, ma bucur pentru voi ca ati petrecut in mod placut aceata intalnire.
Frumoase poze!
Pfui...! Ce caciula ara Florin!
Regret sincer ca nu am putut veni, dar ma bucur ca am ajuns cu bine acasa, cu unele peripetii, pe vremea crancena de la acea ora (am ajuns acasa cam pe la 19.45, plecand de la birou pe la 18.00).
Alte detalii despre drumul parcurs, povestesc pe thread-ul meu.
Ne vedem cu siguranta in Februarie!
Leave a comment:

Leave a comment: