Ok... vin diseara cu CR-V-ul de 1.6.... Dar totusi, unde este locatia? :P
Intalnire HONDA CRV - Ianuarie 2014
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
intersectia Alexandru Moruzzi cu Strada Foisorului in zona mall Vitan. mai exact cum vii de la Posta Vitan catre Mall pe Calea Vitan, dupa Casa de Pensii(o cladire mare de sticla maro) prima la dreapta.
l.e. : am crezut ca nu merge sa atasez poze, e cladire din dreapta, cea cu "burlanul" rosu.
Comment
-
Imi pare rau baieti, cred ca voi lipsi de la intalnirea asta, tinand cont de inrautatirea anuntata a conditiilor meteo, caz in care ma voi retrage cu familia mai devreme la resedinta mea de la tara.
Asa ca petrecere frumoasa, faceti poze si povestiti pe forum !O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T
Comment
-
Hai ca vin eu sa va scot din zapada cu bestia. Sa aveti sufele la voi.Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05
ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Comment
-
Originally posted by Accord4ever View PostOk. Am inteles locatia. E vreun local ceva acolo?
Comment
-
@DOC - Hai nu vorbi.....😂😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk 2Last edited by FLORIN CRISTEA; 24-01-14, 13:37.Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
@Willy CRV-FAN - Aaaaaa daca era TOYO poz 1,2 sau 3 credeai....ti'ar galosii de ras....😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk 2Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
Originally posted by FLORIN CRISTEA View PostNu stiu cat de real este clasamentul...dar asa de'o idee'17 Civic TypeR FK8 Championship White
'08 RAV4 2.0 VVTi 4WD
ex : 06' Civic 5d 2.2 i-CTDI 140cp
ex: '09 Civic TypeR Nighthawk Black
Comment
-
@Taz. Stii cum e ...e bun ce ai si ce iti poti permite. Suntem 3 CRV cu Vredestein si foarte multumiti..acelasi model. Plus ca mai glumim..nu pot sa nu-i zic ceva lui WCRVFAN...e prea "poet" cand isi descrie dotarile masinii. N'auzi ca fugareste capra neagra in zbor...si o si doboara...😂😂😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk 2Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
-2 ......cine nu mai vine..???
Comment
-
Ei asta chiar nu'i o problema. Sa nu uiti permisul.
Comment
-
Florinelu', ai o caciula de vis, nu m-a "muscat", asta e de bine !.....simpatica intalnirea, ca de obicei, viata ar fi mult mai trista fara sedintele astea lunare, sa fim sanatosi si sa ne mai intalnim de multe sute de ori, Doamne ajuta !! Mii de multumiri lu' nenea Victor pt transport, tot orasu' era un patinoar, CR-V-ul n-avea nicio apasare !Last edited by WillyCR-VFAN; 25-01-14, 06:49.Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
Comment