Intalnire HONDA CRV - Ianuarie 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ok... vin diseara cu CR-V-ul de 1.6.... Dar totusi, unde este locatia? :P
    Supravirarea este cand se sperie pasagerii. Subvirarea este cand se sperie soferul!!!

La Multi KM, masinutza mea... Peste 245k km. and counting... Accord4 Quality Rules!

Comment

intersectia Alexandru Moruzzi cu Strada Foisorului in zona mall Vitan. mai exact cum vii de la Posta Vitan catre Mall pe Calea Vitan, dupa Casa de Pensii(o cladire mare de sticla maro) prima la dreapta.
      l.e. : am crezut ca nu merge sa atasez poze, e cladire din dreapta, cea cu "burlanul" rosu.
      Attached Files
      civic 2.2 5D FK3
      CR-V 2.2 AT RE6

Comment

Imi pare rau baieti, cred ca voi lipsi de la intalnirea asta, tinand cont de inrautatirea anuntata a conditiilor meteo, caz in care ma voi retrage cu familia mai devreme la resedinta mea de la tara.
        Asa ca petrecere frumoasa, faceti poze si povestiti pe forum !
        O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

Ok. Am inteles locatia. E vreun local ceva acolo?
          Supravirarea este cand se sperie pasagerii. Subvirarea este cand se sperie soferul!!!

La Multi KM, masinutza mea... Peste 245k km. and counting... Accord4 Quality Rules!

Comment

Hai ca vin eu sa va scot din zapada cu bestia. Sa aveti sufele la voi.
            Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
            Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
            ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

Originally posted by Accord4ever View Post
              Ok. Am inteles locatia. E vreun local ceva acolo?
              da, asta: http://www.restaurant-dinfu.ro/
              civic 2.2 5D FK3
              CR-V 2.2 AT RE6

Comment

@DOC - Hai nu vorbi.....😂😂😂😂

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
                FLORIN CRISTEA
                Senior Member
                Last edited by FLORIN CRISTEA; 24-01-14, 13:37.
                Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

@Willy CRV-FAN - Aaaaaa daca era TOYO poz 1,2 sau 3 credeai....ti'ar galosii de ras....😂😂😂

Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

Originally posted by FLORIN CRISTEA View Post
                    Nu stiu cat de real este clasamentul...dar asa de'o idee
                    Eu le am pe cele de pe pozita 30 pe RAV4, le-am primit cu masina, si pot sa zic ca sunt praf pe uscat dar super bune pe gheata si zapada. Deci avand in vedere ca au 8 la dry pot zice ca acel clasament nu are treaba cu realitatea. Plus ca daca ne uitam la clasamentele pentru non-SUV, pe primele pozitii nu sunt Yoko sau Vredeistein, poate Continental si Goodyear...plus Nokian
                    '17 Civic TypeR FK8 Championship White
                    '08 RAV4 2.0 VVTi 4WD
                    ex : 06' Civic 5d 2.2 i-CTDI 140cp
                    ex: '09 Civic TypeR Nighthawk Black

Comment

@Taz. Stii cum e ...e bun ce ai si ce iti poti permite. Suntem 3 CRV cu Vredestein si foarte multumiti..acelasi model. Plus ca mai glumim..nu pot sa nu-i zic ceva lui WCRVFAN...e prea "poet" cand isi descrie dotarile masinii. N'auzi ca fugareste capra neagra in zbor...si o si doboara...😂😂😂😂😂

Comment

din pacate nu pot ajunge in seara asta . have fun.
                        civic 2.2 5D FK3
                        CR-V 2.2 AT RE6

Comment

-2 ......cine nu mai vine..???

Comment

Macar "chinejii" sa fie acolo

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Comment

Ei asta chiar nu'i o problema. Sa nu uiti permisul.

Comment

Florinelu', ai o caciula de vis, nu m-a "muscat", asta e de bine !.....simpatica intalnirea, ca de obicei, viata ar fi mult mai trista fara sedintele astea lunare, sa fim sanatosi si sa ne mai intalnim de multe sute de ori, Doamne ajuta !! Mii de multumiri lu' nenea Victor pt transport, tot orasu' era un patinoar, CR-V-ul n-avea nicio apasare !
                                WillyCR-VFAN
                                Senior Member
                                Last edited by WillyCR-VFAN; 25-01-14, 06:49.
                                Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                                "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                                "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

Working...
                                X