intersectia Alexandru Moruzzi cu Strada Foisorului in zona mall Vitan. mai exact cum vii de la Posta Vitan catre Mall pe Calea Vitan, dupa Casa de Pensii(o cladire mare de sticla maro) prima la dreapta.
l.e. : am crezut ca nu merge sa atasez poze, e cladire din dreapta, cea cu "burlanul" rosu.
Intalnire HONDA CRV - Ianuarie 2014
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ok... vin diseara cu CR-V-ul de 1.6.... Dar totusi, unde este locatia? :P
Leave a comment:
-
Nu cred in clasamente de-astea, cred in media parerilor/tip de guma....oricum stau bine si-n asta cu Toyo si cu fostele Continental EWC.
Leave a comment:
-
-
Am niste Toyo de vis, fugaresc capra neagra....nu e asa simplu cum crede lumea, discutam maine la sedinta !!
Leave a comment:
-
Aaaaaaa....ciungā sunt ale lui....😂😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Leave a comment:
-
Foarte bune wintracurile, sunt in anul 4 cu ele si sunt incantat. Tot wintracuri vor fi si urmatoarele
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
Leave a comment:
-
La "gume" se referea willy, cauciucuri
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
Leave a comment:
-
Nu inteleg ce ciunga zici..??
Leave a comment:
-
Vrb mâine la 18:30 la DinFu..
Leave a comment:
-
Vredestein/Wintrac-4-Xtreme by Giugiaro...,,Wintrac 4 Xtreme este prima anvelopa de iarna performanta pentru SUV care poarta semnatura unui designer de top. Designul inovator al lui Giugiaro si liniile fine confera caii de rulare in forma de W o impresie de vigoare. Anvelopa reflecta cele mai noi evolutii in domeniu, oferandu-va tot ce este mai bun va design, siguranta si confort. Wintrac 4 Xtreme are caracteristici excelente pe asfalt, dar se distinge si printr-un numar important de caracteristici tot teren. Astfel de exemplu, calea de rulare are proprietati bune de auto-curatare, de unde rezulta performante excelente pe drumuri inzapezite si neasfaltate.
Leave a comment:
-
Acu' CR-V-ul se simte cel mai bine, chiar mi-era dor, de Sarbatori cautam zapada prin "creierii" muntilor....yeeesss...vine !...sper sa nu "bata campii" astia cu prognoza...distractie placuta pt toti cerevistii !
Leave a comment:
-
Daca ajung astazi, asa cum se spera, i le dau lui Gabi mâine. Daca nu luam legatura cand vii tu sau i le duc tot lui Gabi, in caz ca nu ajungi.
Leave a comment:

Leave a comment: