If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Din pacate bagajele curierului nu au ajuns. La transbordare MIAMI -NY nu au avut timp sa mute si bagajele. Trebuiau sa vina dar din pacate nu au venit încă. Cum ajung te caut eu si am sa ti le aduc. Nici eu nu am primit "acareturile"....asteptăm . Se pare ca in US ninge. Oricum i-am spus ca - cel putin ale tale - puteau fi bagate in buzunar...dar ma rog.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Acu' CR-V-ul se simte cel mai bine, chiar mi-era dor, de Sarbatori cautam zapada prin "creierii" muntilor....yeeesss...vine !...sper sa nu "bata campii" astia cu prognoza...distractie placuta pt toti cerevistii !
Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl. "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Vredestein/Wintrac-4-Xtreme by Giugiaro...,,Wintrac 4 Xtreme este prima anvelopa de iarna performanta pentru SUV care poarta semnatura unui designer de top. Designul inovator al lui Giugiaro si liniile fine confera caii de rulare in forma de W o impresie de vigoare. Anvelopa reflecta cele mai noi evolutii in domeniu, oferandu-va tot ce este mai bun va design, siguranta si confort. Wintrac 4 Xtreme are caracteristici excelente pe asfalt, dar se distinge si printr-un numar important de caracteristici tot teren. Astfel de exemplu, calea de rulare are proprietati bune de auto-curatare, de unde rezulta performante excelente pe drumuri inzapezite si neasfaltate.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl. "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Am niste Toyo de vis, fugaresc capra neagra....nu e asa simplu cum crede lumea, discutam maine la sedinta !!
Nu cred in clasamente de-astea, cred in media parerilor/tip de guma....oricum stau bine si-n asta cu Toyo si cu fostele Continental EWC.
Comment