Intalnire HONDA CRV - Ianuarie 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intalnire HONDA CRV - Ianuarie 2014

Deschidem astazi 27 Decembrie 2013 sirul intalnirilor pentru anul 2014 prin a ura un elegant La Multi Ani 2014 pentru toti participantii la aceste intalniri indiferent de marca masinii lor, dar in mod special celor cu CRV-uri. Tin sa ma evidentiez pe MOI pentru activiatea depusa pentru mentinerea si promovarea lunara a acestor intalniri iar pe VOUS pentru prezenta si atmosfera extraordinara pe care o creati si intretineti........

Deci..locul..data si ora va rog, in functie de preferinte si timpul dvs.
    In Ianuarie avem zilele de vineri in datele de : 3;10;17;24;31.
    3 cred ca iese din discutie.

01. FLORIN CRISTEA - oriunde si oricand.
    Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

01. FLORIN CRISTEA - oriunde si oricand.
    02. Radu PETRIA - aproape oriunde, aproape oricand ) (Pe la jumatatea lunii - saptamana 13-17.01 - nu sunt in Bucuresti, deci nu pot veni)

Comment

24 si 31, in rest sunt cu capra la injectii si cu rata la raze......evidentiez....si felicitari Florinelu' pt .....initiativa la TOATE intalnirile.....raman pe receptie !
      Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
      "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
      "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

Ca de obicei, oriunde si oricand, prezent!
        O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

si eu, cu plutonul la apararea drapelului cu H pe el, oriunde si oricand. Pe 3 totusi nu ajung... in rest, oricand.
          Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
          Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
          Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

Zilele : 24 sau 31....sa hotaram. As zice 24 ..31 e prea aproape de luna februarie
            Locul : Ne bagam la niste chinezarii...????
            01. Florin Cristea
            02. Radu Petria
            03. WillyCR-VFAN
            04. Ro861
            05. Cerevelu
            Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

01. Florin Cristea
              02. Radu Petria
              03. WillyCR-VFAN
              04. Ro861
              05. Cerevelu
              06. cvl_75
              '12 Honda CR-V Executive 2.0 A/T, Gri
              Ex: '05 Nissan Micra 1.4 benzina, '01 Ford Focus 1.6 A/T, '84 VW Passat, '84 Dacia 1310

Comment

Se cam contureaza un 24.01, sediul Shaolin cu urmatorii Ninja :
                01. Florin Cristea
                02. Radu Petria
                03. WillyCR-VFAN
                04. Ro861
                05. Cerevelu
                06. cvl_75
                "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

Nici nu am trecut in 2014 si deja vreti intalnire. Bag de seama ca v-ati saturat de sarmale, caltabosi si alte friptane.
                  Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
                  Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
                  ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

Originally posted by Doc View Post
                    Nici nu am trecut in 2014 si deja vreti intalnire. Bag de seama ca v-ati saturat de sarmale, caltabosi si alte friptane.
                    E ca si rezolvata dupa cum vezi. Dvs...???....nu te bagi....???

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Comment

Eeeee, cum sa nu sa bage, e de-al casei deja. Face pe sfiosul sa il rugam

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Comment

Daca vrea. Sfiosi in ziua de azi ..mai greu gasesti.

FLORIN CRISTEA
                        Senior Member
                        Last edited by FLORIN CRISTEA; 30-12-13, 07:48.

Comment

Sters...

FLORIN CRISTEA
                          Senior Member
                          Last edited by FLORIN CRISTEA; 30-12-13, 07:48.

Comment

Mi-amintesc de Sfiosul din Alba ca Zapada....Cerevistii (Hondafan nu bmwfan) stabilesc ce/unde vor ei, cand "vrea muschiul" lor,...care-i problema ?!

Comment

Dudes, sper ca va dati seama ca am glumit cu "rugatul" . Ser ca Doc sa nu se supere. Nu e cazul ca nimeni sa roage pe cineva, cine vine, vine de placere. Mie imi face placere cand vin Doc sau KMR sau Maruta sau alti ne-cerevisti, se mai dilueaza un pic atmosfera de secta, mai auzim alte pareri, impresii despre alte masini etc.

Comment

Working...
                              X