Minunat daca vin Hedone&Livia si Denigrator&Andrei. Plus ploiestenii... va fi ceva extins. Nu optez pt o zi anume, mi e indiferent acum.
Intalnire de final de an 2009, 19 decembrie - Biker's Club
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by hedone View PostCa si chestie funny, eu ajung de acasa din brasov pana la otopeni cam in doua ore...pentru cei din berceni daca prind o zi aglomerata (sa zicem ca ploua) prin bucuresti au sanse mari sa faca tot atat...asa ca ce mi-e brasov ce mi-e bucuresti.
Originally posted by redstar View PostPai si cu radarele de pe dn1 ce faci?Touge is what we live for
Wait for it...... Here we go ....... Bwwwwaaaaaaahhhhhh!
Comment
-
Am votat 19.'08 Honda Civic Sedan 1,8 ES M/T , Neutron Blue
http://hondafan.etp.ro/gallery/v/dungatu/
Ochi pentru ochi...iar lumea va sfarsi oarba.
Comment
-
Originally posted by redstar View PostPai si cu radarele de pe dn1 ce faci?
Hai noroc.
Comment
-
Originally posted by hedone View PostCa si chestie funny, eu ajung de acasa din brasov pana la otopeni cam in doua ore...pentru cei din berceni daca prind o zi aglomerata (sa zicem ca ploua) prin bucuresti au sanse mari sa faca tot atat...asa ca ce mi-e brasov ce mi-e bucuresti.
Imi anunt prezenta la intalnirea de la finele anului indiferent de zi, ora si locatie.Honda Sacrilege 2.0 GPL A/T
Comment
-
Dl BogdanRR vine? Sper ca Biker's Club sa corespunda spiritului Honda. Chiar vreau sa ne cunoastem.
@dungatu...ma bucur ca vii, poate reusim sa ne cunoastem mai bine (nu te-am uitat nici cu aquaparc cand sunteti in zona da un bip).
@redstar harta radarelor? le stiu instinctiv - din directia buc-bv sunt asa
1. Iesirea din Balotesti
2. Ciolpani la Petromul de pe stanga
3. Iesire Puchenii Mari
4. Barcanesti aproape de intrare
5. Comarnic (pe portiunea dreapta de dinainte de serpentine)
6. Portiunea cu 2 benzi pe sens la intrarea in Sinaia
7. radar mobil dupa baicoi pana la prima localitate (imi scapa numele acum) de obicei vizeaza pe cei care merg spre bucuresti
8.la panda la linie continua pe portiunea destul de lunga din busteni (acolo este o banda jumate pe sens si te arde sa treci pe langa cei care merg cu 50 (chiar daca legal este 70 km/h ) dar ca sa depasesti tre sa calci linia continua. I-am mai vazut pe centura la Sinaia la Rompetrol tot linie continua (aici iti baga ca au dovada de la camerele benzinariei).
In miile de km facuti pe afara nu am gasit/vazut un politist la panda (probabil mai sunt si la ei insa prin Austria, Germania, Franta, Anglia nu am avut sansa sa dau de pindari). La noi de pilda pe portiunea Brasov - Tg Mures (170 km) am gasit si 5 echipaje care stateau ascunsi...pur si simplu mi-e sila de ei...parca sunt la cersit.
@HACC - stiu, de asta am spus ca e funny (haz de necaz), sunt sanse mari ca plecand de acasa amandoi in acelasi timp sa ajung mai repede la otopeni.Last edited by hedone; 20-10-09, 22:16.
Comment
-
Bun, se mareste gasca
Sper sa va pastrati spiritul petrecaret pana atunci si sa va si prezentati. Cei care au drumuri dese prin Otopeni sa ridice o manuta, ca sa-i desemnam drept purtatori de cuvant acolo. Daca nu se baga nimeni, pot face rezervarea fara nicio problema la telefon.
Niciodata nu ne-au cerut vreun avans sau mai stiu eu ce pentru a ne confirma rezervarea. Oricum, in perioada aia, e cam gol Biker's-ul.B-01-PHP: 2007 FK2 Executive Champagne Silver
Citeste regulamentul inainte sa faci valuri!
Comment
-
Originally posted by w33bb0 View PostCei care au drumuri dese prin Otopeni sa ridice o manuta, ca sa-i desemnam drept purtatori de cuvant acolo.CR-V e:HEV
JAZZ GD1 CVT
Ex: CR-V RE6
Ex: RDX TB1
Ex: Civic FD1
Ex - JAZZ GD1
Ex - ACCORD Type-R
Ex - DEL SOL EH6
Comment
-
Raspuns la fel de offtopic: sincer nu stiu, pentru ca de cand s-a zvonit ca se inchide, am evitat-o cu indarjire. La intoarcerea de la Sambata, am luat-o cu Galileo prin Sibiu - Pitesti.B-01-PHP: 2007 FK2 Executive Champagne Silver
Comment
-
Conasul Vale trebuie sa se prezinte ca sa te plimbe
Ionut!!! Ia fa si matale act de prezenta!B-01-PHP: 2007 FK2 Executive Champagne Silver
Comment
-
Originally posted by hedone View PostHifiler vii cu consoarta? sa stiu daca mai apuc sa schimb doua vorbe cu Livia., asa ca eu tre sa ma rog de ea sa ma ia si pe mine la intalnire
I don't have a computer. Just a basement full of Asian kids that memorize numbers
Comment
Comment