Intalnire de final de an 2009, 19 decembrie - Biker's Club

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Minunat daca vin Hedone&Livia si Denigrator&Andrei. Plus ploiestenii... va fi ceva extins. Nu optez pt o zi anume, mi e indiferent acum.
    Carpe diem!
    Watch me: http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Alina_Jazz/

Comment

Ca si chestie funny, eu ajung de acasa din brasov pana la otopeni cam in doua ore...pentru cei din berceni daca prind o zi aglomerata (sa zicem ca ploua) prin bucuresti au sanse mari sa faca tot atat...asa ca ce mi-e brasov ce mi-e bucuresti.
      http://www.hondafan.ro/forum/album.php?u=3153

Comment

Pai si cu radarele de pe dn1 ce faci?
        07 Honda Accord 2.0 MT Black

Comment

Originally posted by hedone View Post
          Ca si chestie funny, eu ajung de acasa din brasov pana la otopeni cam in doua ore...pentru cei din berceni daca prind o zi aglomerata (sa zicem ca ploua) prin bucuresti au sanse mari sa faca tot atat...asa ca ce mi-e brasov ce mi-e bucuresti.
          sa sti ca eu ajung cam in 1 ora din berceni "vtec power" :P

Originally posted by redstar View Post
          se ignora reciproc
          Touge is what we live for

Wait for it...... Here we go ....... Bwwwwaaaaaaahhhhhh!

Comment

Am votat 19.
            '08 Honda Civic Sedan 1,8 ES M/T , Neutron Blue
            http://hondafan.etp.ro/gallery/v/dungatu/
            Ochi pentru ochi...iar lumea va sfarsi oarba.

Comment

Originally posted by redstar View Post
              Am facut drumul bv-buc in ultimii 4 ani de sute de ori (cateodata veneam si de 4-5 ori pe saptamana)....stiu toate radarele fixe, toate tufele unde stau pititi pitpalacii cu radarul sau sa te prinda ca treci peste linia continua...culmea e ca stiu si cum sunt dispuse canalele pe sosea (sunt mai multe pe centura de la Sinaia).
              Hai noroc.

Comment

Atunci sa vii si cu harta radarelor
                07 Honda Accord 2.0 MT Black

Comment

Sa-ti spun ca anul trecut am prins o zi cum alta nu am mai intalnit pana acum?... Ca de la aeroport si pana pe bdul Stefan cel Mare am facut 4 ore si de acolo pana la Big Berceni inca 2 ore? daca mai adaug cele 20 min de la Big pana acasa si drumul initial de acasa pana la aeroport pot spune ca mi-am luat leafa in acea zi ca sofer... Noroc ca a fost vreme frumoasa, muzica buna, cutia automata si comfortul accord-ului... Si cand ma gandesc ca sora mea a facut mai putin din Catania pana la Bucuresti, in aceeasi zi... Scuze de off-topic!!!

Imi anunt prezenta la intalnirea de la finele anului indiferent de zi, ora si locatie.
                  Honda Sacrilege 2.0 GPL A/T

Comment

Dl BogdanRR vine? Sper ca Biker's Club sa corespunda spiritului Honda. Chiar vreau sa ne cunoastem.
                    @dungatu...ma bucur ca vii, poate reusim sa ne cunoastem mai bine (nu te-am uitat nici cu aquaparc cand sunteti in zona da un bip).
                    @redstar harta radarelor? le stiu instinctiv - din directia buc-bv sunt asa
                    1. Iesirea din Balotesti
                    2. Ciolpani la Petromul de pe stanga
                    3. Iesire Puchenii Mari
                    4. Barcanesti aproape de intrare
                    5. Comarnic (pe portiunea dreapta de dinainte de serpentine)
                    6. Portiunea cu 2 benzi pe sens la intrarea in Sinaia
                    7. radar mobil dupa baicoi pana la prima localitate (imi scapa numele acum) de obicei vizeaza pe cei care merg spre bucuresti
                    8.la panda la linie continua pe portiunea destul de lunga din busteni (acolo este o banda jumate pe sens si te arde sa treci pe langa cei care merg cu 50 (chiar daca legal este 70 km/h ) dar ca sa depasesti tre sa calci linia continua. I-am mai vazut pe centura la Sinaia la Rompetrol tot linie continua (aici iti baga ca au dovada de la camerele benzinariei).
                    In miile de km facuti pe afara nu am gasit/vazut un politist la panda (probabil mai sunt si la ei insa prin Austria, Germania, Franta, Anglia nu am avut sansa sa dau de pindari). La noi de pilda pe portiunea Brasov - Tg Mures (170 km) am gasit si 5 echipaje care stateau ascunsi...pur si simplu mi-e sila de ei...parca sunt la cersit.
                    @HACC - stiu, de asta am spus ca e funny (haz de necaz), sunt sanse mari ca plecand de acasa amandoi in acelasi timp sa ajung mai repede la otopeni.
                    hedone
                    Senior Member
                    Last edited by hedone; 20-10-09, 22:16.

Comment

Bun, se mareste gasca
                      Sper sa va pastrati spiritul petrecaret pana atunci si sa va si prezentati. Cei care au drumuri dese prin Otopeni sa ridice o manuta, ca sa-i desemnam drept purtatori de cuvant acolo. Daca nu se baga nimeni, pot face rezervarea fara nicio problema la telefon.

Niciodata nu ne-au cerut vreun avans sau mai stiu eu ce pentru a ne confirma rezervarea. Oricum, in perioada aia, e cam gol Biker's-ul.
                      B-01-PHP: 2007 FK2 Executive Champagne Silver
                      Citeste regulamentul inainte sa faci valuri!

Comment

Originally posted by w33bb0 View Post
                        Cei care au drumuri dese prin Otopeni sa ridice o manuta, ca sa-i desemnam drept purtatori de cuvant acolo.
                        Puţin off-topic, s-a īnchis pānă la urmă intersecţia de la Băneasa?
                        CR-V e:HEV
                        JAZZ GD1 CVT
                        Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
                        Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
                        Ex - ACCORD Type-R
                        Ex - DEL SOL EH6

Comment

Raspuns la fel de offtopic: sincer nu stiu, pentru ca de cand s-a zvonit ca se inchide, am evitat-o cu indarjire. La intoarcerea de la Sambata, am luat-o cu Galileo prin Sibiu - Pitesti.

Comment

19 sambata here too ... o plimbare FN2 si la mine Poate ma ajuta conasul Vale.
                            -sold-'09 Honda Civic 5D 1.8 Executive Champagne Silver
                            '94 Honda CRX Del Sol 1.6 Milano Red (D16Z6)
                            '01 Honda S2000 Type V (VGS) 2.0 Laguna Blue
                            '15 Honda CRV EX 1.6 Passion Red Pearl

Comment

Conasul Vale trebuie sa se prezinte ca sa te plimbe
                              Ionut!!! Ia fa si matale act de prezenta!

Comment

Hifiler vii cu consoarta? sa stiu daca mai apuc sa schimb doua vorbe cu Livia.
                                Pai pana rezolv unele "probleme" administrative, ea este "hondafan" cu acte in regula iar eu doar membru simpatizant , asa ca eu tre sa ma rog de ea sa ma ia si pe mine la intalnire
                                I don't have a computer. Just a basement full of Asian kids that memorize numbers

Comment

Working...
                                X