(un fel de) Intalnire in fiecare joi seara

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • (un fel de) Intalnire in fiecare joi seara

  De trei saptamani in restaurantul Nautilus din strada Popa Nan nr. 48 se organizeaza niste seri de "mix cultura" cu titulatura Joi'N Nautilus. Gazda acestor seri este actorul Daniel Fat, un actor care nu canta frumos, dar canta tare (dupa cum el insusi se recomanda).

  Acum doua saptamani a fost invitata Alina Zaharia, folkista foarte premiata pe la toate manifestarile de gen la care a participat. Saptamana trecuta a fost trupa Truverii de muzica medievala (si comedie ca sa zic asa) care au facut un show de zile mari.

  In seara aceasta va veni Viorel Gaita (care avea mai demult emisiunea Lumea lui Gaita) insotit de trupa de folk Cantos. Scena este deschisa in fiecare seara de joi oricui doreste sa faca stand-up, sa spuna un banc, sau sa comunice ceva interesant.

  Accesul este interzis doar celor care sunt adeptii culturii de mall si a cafelelor baute pe Dorobanti. In rest oricine este binevenit, dupa cum spuneam, inclusiv pe scena.

  Mai multe detalii despre seara aceasta gasiti pe blogul lui Daniel: http://danifat.blogspot.com/2009/03/...-de-ilish.html

  Intrarea necesita o oarecare taxa simbolica de 10 lei per cap de invitat, dar nu va faceti probleme ca nu vi se pune stampila pe mana, ci este trecuta in nota de plata, alaturi de consumatie (cel putin pana acum nu s-a facut asa ). Banii din aceasta taxa merg la cei care canta sau ne incanta, asa ca nu face nimeni buzunarul gros de pe urma taxei.

  Eu particip in fiecare seara de joi, desi nu sunt in niciun fel afiliat cu localul sau cu vreunul din invitati, sunt doar amic cu Daniel pe care l-am cunoscut acum vreo 2 luni ca invitat al lui Ovidiu Scridon la un concert. Asa ca nu tratati thread-ul asta ca pe unul cu caracter de advertorial, ci pur informativ.

  Daca doreste cineva sa vina in seara asta, scrieti fie aici, fie lasati-mi un PM in care sa-mi spuneti numarul de persoane pentru a putea face rezervarea locurilor. Puteti sa rezervati si singuri locurile la numarul de telefon din link-ul de mai sus, insa este foarte probabil sa nu apucam locuri la aceeasi masa.
  B-01-PHP: 2007 FK2 Executive Champagne Silver
  Citeste regulamentul inainte sa faci valuri!

 • #2
  Mi-a placut aseara, e de revenit.
  Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi
  2 roti

  Comment

  Working...
  X