Intalniri spontane

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by coyote86 View Post
    O spontana foarte rapida pe Barbu Vacarescu cu un fn2 rosu dar nu am apucat sa retin numarul salutari si aici
    Originally posted by coyote86 View Post
    spontana aseara pe barbu vacarescu cu un fn2 rosu,un salut din mana si cam atat pt ca mergeam in sensuri diferite si nu am apucat nici sa vd nr de inmatriculare oricum salutari si aici
    Dacă tot umbli seara pe Barbu Văcărescu... īntālnirile se repetă. Şi posturile.
    '16 Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet 4WD 6MT Spirit Canyon Brown Metallic

Comment

• O salut aici pe Alexandra_blu, nu stiu ce cauta pe la Bucuresti cu al sau Civic.
      Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
      Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
      ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

• poate ar fi bine sa o mai rariti cu saluturile astea din maini sau alte... membre.
        nimeriti pe unu odata care nu e cititor de forum si intelege gresit semnele voastre si va ia la omor ) ... la cati dezaxati umbla pe drumurile patriei nu m-ar mira deloc...
        '15 Honda Accord 2.0 M/T Executive, Graphite Luster Metallic
        '13 Suzuki Swift 1.2, 94CP
        "Religion is a symptom of irrational belief and groundless hope."
        Gregory House

Comment

• Originally posted by sorinu View Post
          poate ar fi bine sa o mai rariti cu saluturile astea din maini sau alte... membre.
          nimeriti pe unu odata care nu e cititor de forum si intelege gresit semnele voastre si va ia la omor ) ... la cati dezaxati umbla pe drumurile patriei nu m-ar mira deloc...
          Pai pe mine m-a luat unul la intrebari la un moment dat, pe Petricani in coloana...
          Era cu un Civic Sedan dar nu am apucat sa ii vad numarul ca am mers cam in paralel. Se plangea omul ca primeste multe flash-uri si tot felul de saluturi si nu pricepea care e motivul. Initial i-am spus ca ne place masina lui iar dupa aceea i-am dat o carte de vizita si niste explicatii si s-a mai luminat la fata .

BTW: acum vreo cateva zile am gasit o carte de vizita Hondafan la stergator . Daca te simtzi cu musca, trebuia sa verifici suporturile de numar si stickerul !
          ......*** HD-08-EFK ***...... .. .....*** HD-12-DEE ***
          ..........Daca ma claxonezi in trafic am sa iti spun ce a zis Clarkson despre masina ta !!!

Comment

• nu e nici o musca la mine
            sunt membru al forumului cu mult inainte de a avea Honda
            '15 Honda Accord 2.0 M/T Executive, Graphite Luster Metallic
            '13 Suzuki Swift 1.2, 94CP
            "Religion is a symptom of irrational belief and groundless hope."
            Gregory House

Comment

• Nu la tine se referea, omule, ci la cel care i-a lăsat cartea de vizită sub ştergător!
              '16 Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet 4WD 6MT Spirit Canyon Brown Metallic

Comment

• O spontana azi pe Kiseleff cu un FN2 alb B-XX-RRR. Frumos exemplar.
                '05 S2000
                '05 Accord LS i-CTDI
                '08 Lexus RX 400h

Comment

• intalnire cu un accord (b xx vfk) pe sfanta vineri

Salutari ... sper sa nu ma fi injurat prea tare cand am dat flasurile
                  EX. Accord '05 CL9 Satin Silver
                  Del Sol '94 ESI
                  CIVIC X 1.5 Sport Plus CVT
                  BMW Z4 '03 Titan Silver

Comment

• Originally posted by Sorin View Post
                    O spontana azi pe Kiseleff cu un FN2 alb B-XX-RRR. Frumos exemplar.
                    poate sunt 2, dar eu stiu ca este un fn2 negru cu B-12-RRR..
                    http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/mirciulik86/
                    2008 Honda Civic Type-R, White Matte

www.eurotravel.ro

Comment

• Originally posted by Alina_Jazz View Post
                      Accord negru, B 10 ESD, daca nu ma nsel. Era sa loveasca, aseara, in Tineretului, pe trecerea de pietoni niste oameni!
                      Se intampla des in zona. Luna trecuta un Accord a dat peste un motor chiar cand treceam si eu pe acolo. Am oprit, dar a zis ca e ok.
                      Mr.Paul, ce faceai de dimineata prin Tineretului? Nu prea raspunzi la flashuri
                      Honda S2000 '08 / B-99-HOS
                      Honda Accord 2.4 Ex. A/T '07 / B-01-VDU

http://http://www.facebook.com/vdoltean

Comment

• Originally posted by pretorian View Post
                        intalnire cu un accord (b xx vfk) pe sfanta vineri

Salutari ... sper sa nu ma fi injurat prea tare cand am dat flasurile
                        C'est moi, salut!
                        Tocmai ii spuneam prietenei mele "uite un Accord gri in spate" pentru ca mereu se plange ca sunt mai toate inchise la culoare
                        Reason is the first victim of emotion. -- Scytale, Dune Messiah
                        08 Honda Accord 2.0 SSE M/T, Dark Mocha Pearl

Comment

• Originally posted by mirciulik86 View Post
                          poate sunt 2, dar eu stiu ca este un fn2 negru cu B-12-RRR..
                          Sper ca nu m-a lasat memoria dar era un Championship White cu jante albe si sticker HONDAFAN pe luneta. Sa fi fost B-xx-CTR si nu RRR? Posibil. In orice caz a raspuns la salut.
                          '05 S2000
                          '05 Accord LS i-CTDI
                          '08 Lexus RX 400h

Comment

• Originally posted by Slippery View Post
                            C'est moi, salut!
                            Tocmai ii spuneam prietenei mele "uite un Accord gri in spate" pentru ca mereu se plange ca sunt mai toate inchise la culoare
                            am eu impresia sau am vazut masina si pe racari sau prin zona...daca nu ma insel
                            EX. Accord '05 CL9 Satin Silver
                            Del Sol '94 ESI
                            CIVIC X 1.5 Sport Plus CVT
                            BMW Z4 '03 Titan Silver

Comment

• Originally posted by pretorian View Post
                              am eu impresia sau am vazut masina si pe racari sau prin zona...daca nu ma insel
                              Nu cred ca era a mea... Doar daca eram in trecere
                              Reason is the first victim of emotion. -- Scytale, Dune Messiah
                              08 Honda Accord 2.0 SSE M/T, Dark Mocha Pearl

Comment

• Am vazut noua si singura culoare albastra de pe noul civic (in acest moment cel putin la oferte). Era un type R pe care l-am vazut f rapid prin CTA. Nu stiu nr nu stiu nimic doar culoarea care este :X :X :X
                                http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v...al+blue+pearl/

Comment

Working...
                                X