Intalniri spontane
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
O salut aici pe Alexandra_blu, nu stiu ce cauta pe la Bucuresti cu al sau Civic.Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05
ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Comment
-
poate ar fi bine sa o mai rariti cu saluturile astea din maini sau alte... membre.
nimeriti pe unu odata care nu e cititor de forum si intelege gresit semnele voastre si va ia la omor) ... la cati dezaxati umbla pe drumurile patriei nu m-ar mira deloc...
'15 Honda Accord 2.0 M/T Executive, Graphite Luster Metallic
'13 Suzuki Swift 1.2, 94CP
"Religion is a symptom of irrational belief and groundless hope."
Gregory House
Comment
-
Originally posted by sorinu View Postpoate ar fi bine sa o mai rariti cu saluturile astea din maini sau alte... membre.
nimeriti pe unu odata care nu e cititor de forum si intelege gresit semnele voastre si va ia la omor) ... la cati dezaxati umbla pe drumurile patriei nu m-ar mira deloc...
Era cu un Civic Sedan dar nu am apucat sa ii vad numarul ca am mers cam in paralel. Se plangea omul ca primeste multe flash-uri si tot felul de saluturi si nu pricepea care e motivul. Initial i-am spus ca ne place masina lui iar dupa aceea i-am dat o carte de vizita si niste explicatii si s-a mai luminat la fata.
BTW: acum vreo cateva zile am gasit o carte de vizita Hondafan la stergator. Daca te simtzi cu musca, trebuia sa verifici suporturile de numar si stickerul
!
..........Daca ma claxonezi in trafic am sa iti spun ce a zis Clarkson despre masina ta !!!
Comment
-
Originally posted by Sorin View PostO spontana azi pe Kiseleff cu un FN2 alb B-XX-RRR. Frumos exemplar.http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/mirciulik86/
2008 Honda Civic Type-R, White Matte
www.eurotravel.ro
Comment
-
Originally posted by Alina_Jazz View PostAccord negru, B 10 ESD, daca nu ma nsel. Era sa loveasca, aseara, in Tineretului, pe trecerea de pietoni niste oameni!
Mr.Paul, ce faceai de dimineata prin Tineretului? Nu prea raspunzi la flashuriHonda S2000 '08 / B-99-HOS
Honda Accord 2.4 Ex. A/T '07 / B-01-VDU
http://http://www.facebook.com/vdoltean
Comment
-
Originally posted by pretorian View Postintalnire cu un accord (b xx vfk) pe sfanta vineri
Salutari... sper sa nu ma fi injurat prea tare cand am dat flasurile
Tocmai ii spuneam prietenei mele "uite un Accord gri in spate" pentru ca mereu se plange ca sunt mai toate inchise la culoareReason is the first victim of emotion. -- Scytale, Dune Messiah
08 Honda Accord 2.0 SSE M/T, Dark Mocha Pearl
Comment
-
Originally posted by mirciulik86 View Postpoate sunt 2, dar eu stiu ca este un fn2 negru cu B-12-RRR..'05 S2000
'05 Accord LS i-CTDI
'08 Lexus RX 400h
Comment
-
Originally posted by Slippery View PostC'est moi, salut!
Tocmai ii spuneam prietenei mele "uite un Accord gri in spate" pentru ca mereu se plange ca sunt mai toate inchise la culoareEX. Accord '05 CL9 Satin Silver
Del Sol '94 ESI
CIVIC X 1.5 Sport Plus CVT
BMW Z4 '03 Titan Silver
Comment
-
Originally posted by pretorian View Postam eu impresia sau am vazut masina si pe racari sau prin zona...daca nu ma inselReason is the first victim of emotion. -- Scytale, Dune Messiah
08 Honda Accord 2.0 SSE M/T, Dark Mocha Pearl
Comment
Comment