ATI Motors Company (Iasi) - ex-dealer

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ATI Motors Company (Iasi) - ex-dealer

Pentru cei care vor sa se adreseze lui ATI, conform sugestiei lui Bogdan, va rog sa o faceti aici.
    Multumesc,

Ionut SAVIUC
    Director Vanzari

ATI MOTORS COMPANY
    700552 - Iasi, str. Pacurari 141, bl. 593
    Tel.: 0232-256.100
    Fax.: 0232-256.200
    Mobil: 0723-242.461
    E-mail: ionut.saviuc@hondaiasi.ro
    sales@hondaiasi.ro
    Web: www.hondaiasi.ro(under construction)
    hondatu
    Administrator
    Last edited by hondatu; 06-05-11, 05:30.

Multumim frumos ATI pentru promptitudine si astept noi informatii de la si despre voi. :wink:

Aici puteti adresa fara probleme intrebari lui ATI si, bineinteles, discutiile se vor purta civilizat si in limitele bunului simt.

Comment

ok. ,stiu unde sa te caut :wink:
      ex CL7 AT 2006
      CN1 Sport 2005
      KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"

"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"

Comment

de ce nu va updatati site-ul cu noile preturi? :roll:
        Am fost manechin la fabrica de prezervative!
        Rated R for nonstop crude and sexual humor, pervasive strong language, and drug content.

Comment

Sir Andrew momentan site-ul nostru e "under construction" deci nu avem ce updata

Comment

am confundat cu asko ops:
            Am fost manechin la fabrica de prezervative!
            Rated R for nonstop crude and sexual humor, pervasive strong language, and drug content.

Comment

Salutare,

As vrea sa stiu si eu daca se mai aduce in Romania modelul de Accord 2.4i ES care sa aiba cutie manuala si fara navigatie. Am vazut ca a disparut din oferte... Daca raspunsul este afirmativ imi puteti da un pret si conditii de livrare. Multumesc

Comment

Originally posted by AlexG
                Salutare,

As vrea sa stiu si eu daca se mai aduce in Romania modelul de Accord 2.4i ES care sa aiba cutie manuala si fara navigatie. Am vazut ca a disparut din oferte... Daca raspunsul este afirmativ imi puteti da un pret si conditii de livrare. Multumesc
                Aviz HTRo: exista multi oameni care vor 2.4 MT. Faceti ceva si reluati importul.
                Civic '03 1.6 VTEC II
                Accord '06 2.4 M/T

Comment

Nu se mai aduce momentan in Romania.

Comment

Eu inteleg...site under construction, dar intre timp puteti sa puneti si voi o pagina macar, din care sa reiasa asta. Ca acuma ai impresia ca nici nu exista (da pt' asta va trebe si un pic de hosting).
                    '07 Civic 1.8 M/T Sport Roºu

Comment

Hehe, cred ca hostingul e cea mai mica problema a lui ATI
                      Daca as avea bani de Audi... mi-as lua doua Honde.
                      LE: Am facut rost de bani de Audi, prin urmare...
                      Accord 2006 2.0 ES M/T
                      Civic HB 2007 1.8 Sport M/T
                      Raising money for...the third H

Comment

ptr ca nus unde sa postez...Ati -Ionut = felicitari ptr. tzucurica lui

Comment

Ca sa nu existe confuzii "Tzutzurica"= Honda Accord 2.0, masina noua de drive :twisted:

Comment

Ionutzule dragutzule, fi atent ce tare te iau acum:
                            - cand terminati/oficiati noul show-room? Te rog, da-mi o data mai realista!

- cand terminati/oficiati site-ul vostru? Te rog, da-mi o data mai realista!

- daca exista asa multe cereri pentru Accord 2.4L MT, voi dealerii nu puteti face lobby ceva la HTRO sa vi se aduca? Adica voi luati pulsul pietei, nu ei, voua va "plange" lumea in show-room nu lor. Chiar exista vreo diferenta la export, omologare sau ce stiu eu unde si la ce de s-a renuntat la ea sau e prea mare cererea pe alte piete astfel ca piata sud-est-europeana /romaneasca nu joaca nici un rol? Bineinteles si aici as vrea un raspuns....... :P
                            HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

ca sa raspund :
                              1.In primavara, vara acestui an(preconizez intervalul mai-iunie) au intervenit niste schimbari in constructie o data cu noul importator.
                              2. Site-ul depinde de 1. deci cand o sa fie constructia , o sa fie si site-ul.
                              3.Nu cred ca e vorba de cererea prea mare pe alte piete, cred ca aici tine de o politica pe care nici eu nu o inteleg.
                              Lobby noi facem, acum speram sa avem si succes.

Comment

Working...
                              X