Service Honda Cluj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Service Honda Cluj

Salut,
    Sunt din Cluj-Napoca si am cam de o luna o honda accord 2.0 benzina fabricatie 2009, as vrea sa ii fac revizia.(toate reviziile au fost facute la Asko Romania in Buc.) Am sunat la un numar de pe site, reprezentanta honda cluj, tipul cu care am vorbit mi-a dat ceva relatii, parea amabil, dar spuneau ca ei doar din august au preluat reprezentanta, nu a stiut sa imi raspunda la cateva intrebari.Ce parere aveti de reprezenta Cluj sau daca imi puteti recomanda un service sau o reprezentanta ok in alt oras ( gen sibiu sau ceva in apropiere)
    Multumesc,

RMB-ul a preluat si Honda, intr-adevar. Sunt de treaba oamenii, problema este ca nu prea au know-how-ul pentru Honda.
    Daca ai de schimbat doar ulei si filtre, fa-le linistit la orice service mai de doamne-ajuta. E banala revizia la Accord, orice o poate face.
    Pentru chestii mai delicate (daca vor aparea), eu voi merge la Asko, chiar daca sunt din Cluj.

Comment

Sunt praf cei de la RMB pe partea de service la Honda. E drept ca au preluat Honda destul de recent, dar sa-i scolarizeze daca au vrut sa repare si aceste masini. Au avut tupeul sa imi spuna ca ei sunt incepatori si sa merg in alta reprezentanta, pentru problema de garantie la un Civic Sedan cumparat de 3 luni. De atunci am fost de 4 ori la ei cu acceasi problema si ... nimic.
      Chiar mi s-a parut ciudat, pentru ca sunt clientul lor din 2004 cu auto cumparate de la ei din reprezentanta Ford Mondeo (2004), Mazda 6 (2009).
      N-am avut nici-o problema cu ei pana atunci.
      E drept insa ca intre timp s-a schimbat seful de la service ...
      O sa vad unde imi fac prima revizie la masina, mai am timp pana in iunie, poate la Sibiu.

Comment

La RMB mereu e aglomerat, dureaza o vesnice sa rezolv orice la ei. Probabil din cauza ca-s f aglomerati nici n-au rabdare sa-ti rezolve toate problemele la masina.
        Poate sa-mi recomande cineva un service care se stie la Honde?

Comment

Originally posted by petrolHead View Post
          La RMB mereu e aglomerat, dureaza o vesnice sa rezolv orice la ei. Probabil din cauza ca-s f aglomerati nici n-au rabdare sa-ti rezolve toate problemele la masina.
          Poate sa-mi recomande cineva un service care se stie la Honde?
          Sunt ok cei de la ATP Motors (fostul Polimobyle) din Sinnicoara. Au fost o perioada si reprezentanta Honda pana le-au luat-o cei de la RMB.

Ce-i drept in 25.000Km de cand am masina doar consumabile am schimbat.

Comment

Working...
          X