Inidan (Targu Jiu)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by smith View Post
    - mi s-a facut un upgrade la softul calculatorului de bord; "din partea casei"
    Poti sa detaliezi partea asta ? In ce consta upgrade-ul ?
    Accord CL9 Type S CB 600 FA Hornet

Comment

Asta suna bine! Cred ca e mai eficienta reclama ASTA si altele de acest gen decat multe spoturi radio-tv....
      Iar asta nu doar ca e aproape gratuita, insa aduce mult mai multi clienti! Fericiti!
      Bravo Inidan!

P.s. Eu am la chei un breloc de la Inidan, mi l-a dat frati'miu (Hondatu) dupa vizita lui la Inidan!

Comment

am inteles ca Honda trimite periodic dealer-ilor versiuni actualizate ale softului instalat pe computerul de bord. Atunci cind iti face o verificare cu testerul (sau cum s-o numi calculatorul pe care il leaga la bord) ptr a semnala diverse defectiuni sau functionari necorespunzatoare se poate determina si versiunea softului instalat pe masina. Trebuie doar ca mecanicul sa faca o simpla interogare. Sincer nu am pus multe intrebari despre ce exact face softul computerului de bord, in afara de calcularea datelor pe care mi le prezinta (km, consum, timp etc). Dar ma gandesc ca asa cum toti producatorii de soft up-gradeaza periodic programele asa si aici cred ca e bine venita o "modernizare" a softului ce ruleaza pe masina si evalueaza performantele sale.
        in paranteza fie spus, cred ca cei de la Iidan sunt printre putinii care se intereseaza de acest aspect. Am intrebat in bucuresti si nici nu stiau ca se poate face acest lucru.
        Honda Accord 2.0 M/T Sport SE, Graphite Pearl - dec.2007

Comment

Si cei de la Iasi stiu de asta, parca razvan.p a primit un astfel de upgrade la ATI.

Comment

Noul site www.honda-tgjiu.ro sau www.honda-inidan.ro

Comment

Felicitari!!!
              Arata mult mai bine decat cel dinainte, interfata mai friendly.
              Preturile sunt supeeeeeeeeer...Of de as avea bani si de un Accord
              My cars:
              2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC A/T
              ex.: 2007 Honda Civic Sport 2.2 i-CTDI M/T

Comment

Sa aveti un an plin de bucurii!

Comment

Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
                  ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

Comment

PASTE FERICIT!

Comment

Multumim asemenea!
                      HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

Ce mai fac prietenii de la Inidan?

Comment

Am bifat o vizita la Inidan. Le multumesc si aici baietilor. Au fost receptivi, comunicativi si intelegatori. Preturile sunt din alt film, comparat cu reprezentantele din capitala. Au de dat cateva lectii, altora. Le doresc sa aiba parte de cat mai multi clienti!
                          Atata timp cat se iveste ocazia, voi reveni la ei.

Un pic de promovare si mai multa vizibilitate v-ar prinde bine! (@Inidan)

Comment

Eu n-am inteles de ce au tocmai sambata inchis??? (
                            HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

Si Asko are acum sambata inchis.
                              '17 Civic TypeR FK8 Championship White
                              '08 RAV4 2.0 VVTi 4WD
                              ex : 06' Civic 5d 2.2 i-CTDI 140cp
                              ex: '09 Civic TypeR Nighthawk Black

Comment

Nu renteaza sa tina deschis service-ul sambata. Programul este scurt si se fac doar lucrari de intretinere.
                                Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
                                Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
                                ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

Working...
                                X