Inidan (Targu Jiu)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut Dantt,

Cred ca este o neintelegere. Te rog sa ne dai mai multe detalii despre tine sau sa il contactezi pe seful de service - Marian Dumitru:

0253.22.11.24 sau 0726.200.057

Comment

Ii salut pe baietii de la INIDAN si aici! Le-am facut azi o vizita si mi-a placut foarte mult reprezentanta Honda din Tg. Jiu...ma bucur ca v-am cunoscut.
      Cand terminati de aranjat Accordul ala sa puneti si voi niste poze...please!
      CR-V e:HEV
      JAZZ GD1 CVT
      Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
      Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
      Ex - ACCORD Type-R
      Ex - DEL SOL EH6

Comment

Ne bucuram ca ti-a placut pe la noi. Te mai asteptam pe la noi.

Multumim pentru vizita!

Comment

Nu numai ca arata bine sediul, dar aici sunt niste oameni deosebiti!
          Am beneficiat de serviciile lor si pot sa-i recomand cu caldura pentru profesionalismul de care au dat dovada de fiecare data.

Comment

Multumim frumos! Va asteptam oricand cu cea mai mare placere!

Comment

Felicitari pentru 'ACEL' Accord, am auzit numai lucruri bune despre el. Cand o sa trec data viitoare prin Tg Jiu vin si eu in vizita.
              Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi
              2 roti

Comment

Multumim , mai avem de lucru la el.

Comment

Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
                  ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

Comment

Multumim la fel.

Comment

Inidan

Comment

Sarbatori fericite

Azi dimineata suna telefonul, erau cei de la Fan Curier anuntandu-ma ca au un pachet pt mine. Cand au venit... surpriza: era de la voi
                        Multumesc mult pentru cadou si va urez Craciun Fericit alaturi de cei dragi si un an 2009 plin de realizari
                        Fosta iubire - Honda Civic Type R Plus Milano Red + ceva accesorii
                        http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/ionelu/

Comment

Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
                          ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

Comment

Oameni super ca lumea cei de la Inidan..In toamna am facut si eu drivetest cu Civicul acela cu bodykit de type r...oameni foarte primitori...foarte receptivi...va doresc mult succes in vanzari in continuare! Numai bine!
                            www.whp.ro - Revista adevaratilor pasionati de tuning si automobile!

Comment

Salutari celor de la INIDAN Tg-Jiu din...Frankfurt

Intr-adevar o echipa super, oameni deschisi, deosebiti, bine informati despre ce au in curte...si care mi-au suportat destule mailuri, telefoane, intrebari, vizite (ale tatalui) pana cand am ajuns in sfarsit sa imi ridic masina.

Am ajuns cu bine in Germania, masina s-a comportat impecabil, fara nici un fel de probleme. Deja am 2800 km si, vb aia, daca ii bagi gaz...mananca nori
                              Inca o data, va multumesc pt rabdarea si profesionalsimul de care ati dat dovada si o sa va tin la curent cu evolutia masinii si va voi vizita cand vin in tara. It's a must!!!
                              My cars:
                              2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC A/T
                              ex.: 2007 Honda Civic Sport 2.2 i-CTDI M/T

Comment

Multumirile mele doamnelor si domnilor de la Inidan Tg. Jiu.
                                Pentru ca am avut un drum in zona si se apropia termenul de revizie am facut o programare cu ajutorul dl. Dumitru Marian - seful de service. Si foarte bine am facut. De ce? Pentru ca:
                                - nu a fost nevoie de o programare stricta la o anumita ora (avand in vedere ca veneam in aceeasi zi de la Bucuresti era cam greu de respectat o asemena cerinta);
                                - deoarece nu mergea in acea zi POS-ul si nu aveam destui bani cash, m-au condus cu masina lor la un bancomat sa scot bani;
                                - am fost servit cu apa si cafea;
                                - in spatiul de asteptare aveai inclusiv un calculator legat la internet si acces nelimitat (asa ca am putut sa ii caut niste desene animate fetitei mele de 3 ani);
                                - personalul din showroom a fost foarte amabil, inclusiv cu fetita mea care a vrut sa se urce in toate masinile expuse (si erau vreo 5). A primit chiar un cadou (un robotel ASIMO) de care a fost extrem de incantata.
                                - dupa finalizarea reviziei mi s-au prezentat filtrele inlocuite si intrebat daca vreau cumva sa le iau acasa;
                                - mi s-a facut un upgrade la softul calculatorului de bord; "din partea casei"
                                - am fost instiintat ca, cauciucurile rotilor din spate prezinta o uzura anormala pe interior si am fost intrebat daca doresc sa se faca verificari in acest sens; Rezultatul: a fost remediata o defectiune de care habar nu aveam;
                                - dupa revizie, masina a fost spalata impecabil la interior si la exterior; tot "din partea casei"
                                - la momentul platii am fost instiintat ca primesc "din partea casei" o reducere de 5% din valoarea din deviz;
                                DE SUBLINIAT: PRETUL REVIZIEI, fara reducere, ESTE MULT MAI MIC DECAT CEL PERCEPUT DE DEALERII DIN BUCURESTI (care nu ofera nici un serviciu suplimentar din cele enumerate mai sus - poate un pahar de apa, daca ai noroc sa gasesti un pahar disponibil)

Asa ca, ma gandesc sa imi programez la anul viitor concediul in zona Olteniei si sa impusc doi iepuri deodata: ma distrez si fac si revizia masinutei.

va doresc cati mai multi clienti si vanzari cat mai mari!

PS. sper ca si prietenii mei sa isi cumpere CRV-ul pe care l-au testat si sa beneficieze de amabilitatea dvs.
                                Honda Accord 2.0 M/T Sport SE, Graphite Pearl - dec.2007

Comment

Working...
                                X