Discutii Honda Trading Romania

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Delphi, mi-e teama ca ai mult prea multa dreptate, iar peste un an, doi, trei vom fi cam ca acum, slava Domnului ca intre timp ne vom bucura de ceea ce ofera o HONDA indiferent de amabilitatea/prietenia importatorului sau a dealerului !!
    Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
    "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
    "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• E foarte corect ce spuneti voi dar, pana la urma, acest thread e despre discutia cu reprezentantii lor de aici. Si, deci e logic ca ei sa-si dea tot interesul in relatia cu noi, nu? Si despre asta e vorba.
      "Liniutele sunt pentru masini rapide, curbele sunt pentru soferi rapizi" - un film

'08 Civic Sedan ES 1.8 M/T Neutron Blue

Comment

• E logic sa fie interesati de relatia cu noi in anumite limite. Limite cumva axiomatice impuse de mai sus. Chiar si dupa cel mai chior model de marketing: preturile sunt neprietenoase, produsul nu mai e ce a f acum 5 ani, comunicarea spre public e... mediocra. 3 P din patru s bolnavi rau.
        Turkish
        Senior Member
        Last edited by Turkish; 14-11-11, 23:53.
        "Ethics. That's always so inconvenient."
        Cal Lightman

Comment

• @hondatu: am fost plecat si n-am apucat sa-ti raspund! Da, sunt deschis sa lucram impreuna cu cat mai multi pentru o relatie utila ambelor parti!
          Si chiar n-am nici-o problema sa stau fata in fata cu ei de orice nationalitate ar fi!

De ce n-ar putea HTR sa comunice mai des vis-a-vis de temele care se expun aici? Nu vreau neaparat sa-i cunosc! Vreau doar sa ii vad functionand! Dar nu-i vad!

Ce vad este ca pretul masinii e mare si variantele sunt inguste!
          Vad lipsa oricarei oferte decente si de achizitie auto si pentru accesorii sau consumabile!
          Vad lipsa de comunicare si dealeri care se inchid! Nu cred ca HONDA in sine nu este o afacere profitabila!
          Vad ca Romania este tratata gresit ca piata nu de japonezi ci de romani! Nu cred ca Toyota, Suzuki, Mitsubishi, Mazda, Subaru sunt niste aventurieri pe-aici! Si acolo lucreaza romani!
          Vad ca altii vand masini foarte bine in Romania, chiar daca la volume mai mici! HTR nu crede ca poate si nici nu stie ce poate!
          Vad ca altii au oferte excelente de intretinere pentru clientii lor! Vad ca Honda are oferte razna la preturi bizare! Bine ca sunt putine!

Pe acest principiu, constat, ca as putea sa-mi deschid si eu maine o honderie fara nici-o retinere! Bag seama ca nu tre' sa faci mare lucru! Cre' ca se vinde de la sine!

Nu vreau nici mici, nici bere de la HTR! NU vreau nici pixuri nici agende! Desi, ele pot fi utile in relatia dintre cele doua parti! Am primit cu mare bucurie atentia de sarbatori de la dealerul meu! Si eu sunt atent sa fiu prezent in service-ul lui pentru orice tine de intretinerea masinii! De cand am cumparat-o!

Chiar iubesc masina asta si marca asta! Mi-ar placea ca si cei care ii reprezinta destinul romanesc sa faca acelasi lucru!

P.S. Cre'ca Fordul Fiesta si Focus are mai multe optiuni si tehnologie decat limitatul varf de gama de la Accord! Chiar daca sunt clase diferite si masini diferite! Urmeaza sa mai lanseze si Hyundai ceva ca sa rezolvam cazul definitiv! De ceilalti am vorbit deja!
          Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...
          ... mi s-a parut interesant, d-aia am si scris-o aici...

www.astrocafe.ro! Aruncati o privire acolo! S-ar putea sa va inspire!

Comment

• Ca fapt divers, am un amic foarte bun care tocmai negociaza zilele astea cumpararea unui 2.4 executive din Ungaria. Pretul final va fi undeva pe la 29k euro.

Tipul din ungaria (care stia romaneste!!) a intrebat de ce nu-si ia de aici, iar cand a auzit "pentru ca nu e disponibila pana in vara", s-a amuzat un pic si a spus ca e cam ciudat.

Bine, si la ei dureaza 3 luni de cand se lanseaza comanda si pana o aduc, dar.... "se poate". Plus ca e mai ieftina decat un 2.0 de la noi.
            ex Accord 2.0 ES M/T 2007 CL7
            Accord 2.4 Executive M/T CU2 2008
            Suzuki SX4 1.6 GLX 4WD 2008
            Mitsubishi Outlander 2.3 Invite 4WD 2012

Comment

• sunt curios daca e de la Honda Szallerbeck din Budapesta sau de la alta reprezentanta din Szeget sau Debrecen...
              '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

• Honda Szallerbeck.
                ex Accord 2.0 ES M/T 2007 CL7
                Accord 2.4 Executive M/T CU2 2008
                Suzuki SX4 1.6 GLX 4WD 2008
                Mitsubishi Outlander 2.3 Invite 4WD 2012

Comment

• Clar... baieti foarte profesionisti si dornici sa vanda.
                  '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

• Szallerbeck e un fel de Asko, adica unul dintre cei mai buni dealeri Honda din Ungaria, si cu cele mai multe facilitati pentru clienti. Oamenii sunt profesionisti si isi fac treaba, orientati fiind 100% spre fidelizarea clientului.

Problema e ca la ei le si permite importatorul multe, pe cand la noi...
                    sigpic
                    Daca vine muntele la tine si nu te cheama Mahomed... fugi!!! Sigur e alunecare de teren!

Comment

• Unii fac o afacere Honda! Da, Honda este o afacere! Unii au inteles asta! Mioriticii nu au inteles! 2.4 la mai putin de 30k este "fair"! 2.0 executive la aproape 32k e departe de adevar! Vreau sa vad cate vand in urmatoarele 6 luni!

Va mai aduceti aminte la cat venise noul diesel, i-DTec cu A/T dupa aparitie? 37k, parca? L-au facut 34k si au vandut cre'ca doua si ceva...

Singurii care au astfel de preturi in Europa sunt danezii! Mari taxe pe diesel! In pret fiind inclusa taxa de poluare! Pe benzina sunt mai jos!

Oricum, problema a fost rezolvata! Nu mai ai optiuni! Deloc! 2.0 si-atat!

p.S. Chiar ma gandesc sa-mi fac o honderie! Cu service, cu vanzari de honde cumparate din alta parte a lumii, cu preturi bune la consumabile si flexibilitate! Ce, ma poate impiedica cineva? Am sa-i spun Honda 2011 Trans Auto si Moto IMPEX SRL si va avea sediul social in localitatea Darvari, Jud Giurgiu! probleme?!

P.P.S. Asko ramane cel mai bun prieten al meu cand e vorba de masina mea! Daca maine Asko vinde Dacia, cre' ca-mi cumpar una fara prea mari retineri!
                      marcus
                      Senior Member
                      Last edited by marcus; 18-11-11, 01:27.
                      Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...

Comment

• Trece-ma pe lista cu potentiali clienti !
                        "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                        "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Gata! Esti scris! :-)))))

A, si pe pravalie va scrie: Noi nu vindem Honda, Noi iubim Honda! Subtil, nu?

Comment

• Sunt pe receptie ! Daca treaba cu iubirea s-ar traduce in actiuni concrete fata de clienti, de-abia ai face fata !

Comment

• Nu cunosc premisele importului de autoturisme Honda din alte parti, ca si importator separat, cum spui tu marcus. Cred ca implica foarte multa hartogaraie si sacrificii, pentru a putea fi competitiv pe piata ca preturi, ca doar no sa le cumperi de la dealerii de afara sa le revinzi la noi, ca nu faci nicio afacere.

Cred ca astfel de initiative se trateaza cu Honda Europe, si nu zic ca n-ar avea succes, dar nu cunosc modul in care s-ar putea realiza asa ceva.

Din cate stiu eu, era un dealer in tara care a iesit de sub tutela HTRO dar tot servisa si vindea Honda. Oare la Brasov?
                              sigpic
                              Daca vine muntele la tine si nu te cheama Mahomed... fugi!!! Sigur e alunecare de teren!

Comment

• Da, la BV, este vorba de Virago (de acolo mi-am luat pima Honda in 2008), ei si cand erau dealeri oficiali aduceau multe masini de afara, de la alti dealeri (din Olanda am inteles), aveau discounturi mari si castigau bine (mai bine decat la masinile aduse de HTR)...de-asta i-au si matrasit HTR-ul, cre ca le era ciuda .
                                http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

Comment

Working...
                                X