Discutii Honda Trading Romania

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stirea o primisem la cald in toamna lui 2008 cand am fost ultima data in Bucuresti si de atunci praful s-a ales.
    Adica ei "pica" la rang de dealer si in locul lor ca importator - putin probabil dar nu exclus - ar urma sa existe Honda Romania (asa cum e in tarile cu apa calda).

Nicaieri in lume Honda nu se implica direct in prezentele virtuale existente, asta e politica aplicata si nu vad ce sa fie suspect in ea. Asta nu inseamna ca nu te sustine daca mergi la ei sa le ceri ajutorul.
    HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

• Originally posted by hondatu View Post
      Nicaieri in lume Honda nu se implica direct in prezentele virtuale existente, asta e politica aplicata si nu vad ce sa fie suspect in ea. Asta nu inseamna ca nu te sustine daca mergi la ei sa le ceri ajutorul.
      Perfect. Domnilor de la Honda, vreau si eu extensie de garantie, la masina, pe bani desigur, inca doi ani, dupa ce or trece primii trei, cum e in toata Europa.
      Cred ca vrea toata lumea...
      Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
      Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
      Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

• Sau gratis ca la toyota
        '08 Civic Sedan 1.8 M/T New Red Pearl

Comment

• Pai nu e clar? Ceea ce spunea un vechi user acum ceva vreme in urma, adica baietii isi pregateau terenul pentru un anume business "personal"! Astia care au investit, sa se sufoce si sa renunte! Sau sa se supuna unor conditii care sa-i faca sa renunte! Lucru care s-a si intamplat in multe cazuri! NUMAI CA... a venit crizaaaaa!... Si nu au mai vrut sa bage banii ci sa-i lase pe dealeri sa primeasca bubuiala financiara! Si ei sa traga ulterior concluziile si sa vada cum o apuca pe drumul cel nou! Oricum planul merge perfect, deocamdata! Raporteaza la "MAMA" ca situatia in Europa e dramatica, ca Romania a luat niste masuri drastice de impunere si taxare si reculul deocamdata nu permite un avans in fidelizare, notorietate si recompensare! Nu mai sunt bani de achizitie! Nu mai vorbesc despre generat trafic pe show-room! Ca daca te iei dupa cifrele statistice suntem la fundul marii! Daca te uiti la ce e in jur iti dai seama ca situatia e mult diferita!

Mie imi spune tot pretul noului Accord! E peste ce a fost vreodata si peste concurentii de la clasa! Deci ei stiu ca se poate si ca e loc dar nu fac nimic sa stea langa noi, cumparatori si dealeri!

Sa va bata rasul si planul sa va iasa pe nas!

P.S. Oricum va duceti la vale si "mama" nu va mai plati niciodata (dau in scris) sa castige vreo cota de piata! Romania e foarte aproape de a fi pierduta!

... a, si inca ceva...! Orice om de afaceri cu pedigree, macar cat de cat... stie ca, in perioada de criza sau recesiune, te dezvolti! Pentru ca ai preturi mai mici incepand de la real estate (investitia in teren, constructie, materiale, mana de lucru) si pana la a atrage cei mai buni profesionisti in domeniul auto! De la vanzatori si pana la mecanici si ingineri! Toate costurile sunt astazi la mai putin de 40% fata de 2007-2008! Si asta va spune unul care "stie cu ea"! Mai bine ati sprijini reateaua, asa subtire cum e ea, decat "sa-i legati funia la par"!

P.S. Nu m-ar mira ca pe tendinta actuala sa ma trezesc ca vindeti "pravalia" lu' AutoItalia! Ca tot au vandut si motociclete Honda!
          ramm
          omu cu warnu'
          Last edited by ramm; 05-11-11, 09:19.
          Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...
          ... mi s-a parut interesant, d-aia am si scris-o aici...

www.astrocafe.ro! Aruncati o privire acolo! S-ar putea sa va inspire!

Comment

• Originally posted by cerevelu View Post
            Perfect. Domnilor de la Honda, vreau si eu extensie de garantie, la masina, pe bani desigur, inca doi ani, dupa ce or trece primii trei, cum e in toata Europa.
            Totusi nu la asta ma refeream ci strict la relatia fan club - importator.

Comment

• Care e relatia fan club importator?!!!! E vreo relatie?!!! Aratati-mi-o si mie!... Mie mi se pare ca ei n-au o relatie cu nimeni...
              Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...
              ... mi s-a parut interesant, d-aia am si scris-o aici...

www.astrocafe.ro! Aruncati o privire acolo! S-ar putea sa va inspire!

Comment

• Pai nu au, pentru ca politica de firma este sa nu se implice la acest nivel.
                http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

Comment

• Cand li s-a cerut ajutorul l-au dat, limitat dar a fost.
                  Sunt sigur ca daca se va organiza din nou ceva nu vor spune nu, ma refer aici la o valoare maxima de 100€. Treaba e ca astfel de chestii se organizeaza face-to-face nu pe net iar cei care sunt pregatiti sa o faca se pot numara la degetele unei singure maini, dar daca te oferi draga Marcus hai ca aranjam ceva.

Comment

• cafteala centrala e pe a aduce alti clienti; mai intotdeauna resursele alocate pentru gestionarea clientilor actuali sunt putine, mai ales in raport cu efectele concrete;
                    Si aici este o mare greseala pe care o fac majoritatea producatorilor, partidelor politice samd.

Targetul principal trebuie sa fie indecisii. Pe urma sa ai grija sa-ti fidelizezi si sa-ti multumesti clientii existenti. Si de abia dupa aceea sa te gandesti sa ataci clientii concurentei. E o politica sanatoasa, bazata pe crestere pe termen mediu-lung, dar shareholderii nu mai au rabdare, au nevoie de cash acum, repede, si ce iti zici, lasa ca pe ai mei ii am deja, da-i naibii, hai sa ne intindem la cascaval adevarat...

Un simplu telefon sau email catre un client existent, in care ii urezi un La multi ani de ziua lui, valoreaza mai mult decat o brosura de 10 euro oferita unui posesor de Mondeo.

Un simplu breloc trimis acasa unui posesor de Accord Executive, alaturi de o scrisoare, si l-ai facut sa se gandeasca la tine.

Un amarat de manual pe DVD pentru descarcat, un newsletter nominal, o revizie cu 50% reducere la 3 ani (cand iti expira garantia sau cand te gandesti sa iti schimbi masina), un loc unde sa-si tina pe timp de iarna cauciucurile de vara, o invitatie la drivetest trimisa targetat, noul Accord posesorilor de Accord samd..

Poti sa faci enorm de multe daca vrei..
                    2.0i 2005

Comment

• Originally posted by hondatu View Post
                      Cand li s-a cerut ajutorul l-au dat, limitat dar a fost.
                      Sunt sigur ca daca se va organiza din nou ceva nu vor spune nu, ma refer aici la o valoare maxima de 100€. Treaba e ca astfel de chestii se organizeaza face-to-face nu pe net iar cei care sunt pregatiti sa o faca se pot numara la degetele unei singure maini, dar daca te oferi draga Marcus hai ca aranjam ceva.
                      Pt un face-to-face sunt si eu pregatit oricand, dar cu cine...mi-as inscriptiona toata masina cu HTR sau alt gen de reclama HONDA, gratis, n-am nevoie de niciun leu, vreau doar sa vad ca HTR e mult mai apropiat de clienti (nu doar HONDAFANI) si vine cu surprize placute, atat cat e posibil !!!
                      Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                      "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                      "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Problema este de comunicare permanenta, asa o intalnire se poate face fara probleme, dar nu se va schimba mare lucru...

Pana cand ei nu or sa isi dea seama de importanta fidelizarii clientilor existenti, si de importanta acestei comunitati, cred ca va fi putin prea tarziu...
                        2.0i 2005

Comment

• Eu cred ca deja este, la cat? 10 masini inmatriculate intr-un an? Si asta cu lichidari de stocuri and stuff la preturi accesibile.
                          ex Accord 2.0 ES M/T 2007 CL7
                          Accord 2.4 Executive M/T CU2 2008
                          Suzuki SX4 1.6 GLX 4WD 2008
                          Mitsubishi Outlander 2.3 Invite 4WD 2012

Comment

• Originally posted by cerevelu View Post
                            Exista discutii pe aceasta tema.
                            Din cate stiu eu, riscul ar putea sa si-l ia o firma de asigurari care, la randul ei, trebuie sa faca niste studii/calcule pentru a vedea ce piese se strica si la ce interval samd.
                            CR-V e:HEV
                            JAZZ GD1 CVT
                            Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
                            Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
                            Ex - ACCORD Type-R
                            Ex - DEL SOL EH6

Comment

• Originally posted by marcus View Post
                              Care e relatia fan club importator?!!!! E vreo relatie?!!! Aratati-mi-o si mie!... Mie mi se pare ca ei n-au o relatie cu nimeni...
                              Originally posted by Den1GRator View Post
                              Pai nu au, pentru ca politica de firma este sa nu se implice la acest nivel.
                              A fost o perioada, atunci cand eram "omul de legatura" dintre Hondafan si HTRo, in care am avut o relatie destul de buna cu Florin Nita. Am obtinut raspunsuri la mai multe intrebari venite de pe forum, "face-to-face" sau prin e-mail, am reusit sa organizam un concurs foto cu premii sponsorizate de HTRo si multe alte colaborari punctuale (ma refer aici la ajutorul dat de HTRo catre clienti Honda membri Hondafan sau nu, lucruri care nu s-au scris pe forum, dar s-au intamplat).

Faptul ca nu participa la intalniri nationale sau locale, mi se pare ca are o logica intrun fel, la cat de urat se vorbeste despre HTRo pe acest forum.
                              Voi ati merge la o intalnire cu cineva despre care stii ca te-a facut "varza" pe forum?

Eu am citit de mai multe ori scrisoarea dlui Matsushita si cred ca am inteles mesajul sau macar o parte din el. Mie mi se pare un pas foarte important, care nu s-a mai facut pana acum in relatia Hondafan - HTRo. Si mi se pare o scrisoare de bun simt, bine gandita, care atinge toate punctele importante. Este posibil ca mesajul sa nu fi fost perceput asa cum trebuie, poate din cauza ca el a fost gandit in japoneza, tradus in engleza si apoi tradus in romana , la care mai intervine si acel procent despre care se spune ca ar ajunge la "subiectul tinta": o persoana/companie cand vrea sa comunice ceva are intentia sa transmita 100% dintrun mesaj, ea reuseste sa transmita doar 80% din el, audienta va receptiona 60% din mesaj, va intelege 40% si va retine 20%...

Ce ar fi trebuit sa contina aceasta scrisoare? Pomeni electorale? O invitatie la mici si bere? Sau ceva de genul: toti membrii Hondafan si rudele lor si vecinii de la bloc au reducere 95% pe viata la autoturismele cumparate, revizii gratuite, plinul la benzina pe luna gratuit, etc ?!?!!?!

Apropo de numele Hondafan si Honda Fan. Eu nu as face o drama din aceasta greseala. O posibila scuza/confuzie ar putea fi existenta unui site Honda Fan chiar pe siteul "mama" Honda Japan http://www.honda.co.jp/hondafan/ sau poate ca in cultura japoneza numele propriu Honda nu poate fi asociat in acelasi cuvant cu fan.
                              maruta
                              Senior Member
                              Last edited by maruta; 09-11-11, 13:08.
                              CR-V e:HEV
                              JAZZ GD1 CVT
                              Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
                              Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
                              Ex - ACCORD Type-R
                              Ex - DEL SOL EH6

Comment

• "Faptul ca nu participa la intalniri nationale sau locale, mi se pare ca are o logica intrun fel, la cat de urat se vorbeste despre HTRo pe acest forum.
                                Voi ati merge la o intalnire cu cineva despre care stii ca te-a facut "varza" pe forum?"

Da, daca ai intentia de a-ti schimba imaginea.

Cat despre scrisoare, atinge toate punctele importante, dar de fapt nu spune nimic. Nu este mai mult decat o nota de subsol tip corporate bullshit care se preda la cursurile de doua zile. De la un importator nu te astepti la 'pomeni', toata lumea stie ca inainte de pasiune, exista afacerea.

Referitor la nume, daca tu ai invita pe cineva in birou, pe usa scrie "Maruta" iar el iti da o foaie de hartie pe care e scris Ma Ruta, ce impresie ti-ar lasa?
                                Scrisoarea nu a scris-o un japonez, deci confuziile nu pot fi luate in discutie.
                                Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi
                                2 roti

Comment

Working...
                                X