Discutii Honda Trading Romania

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by hCr View Post
    Nu au fost reprezentanti din partea HONDA la intanliri ? Eu ( din ce am vazut pe forum ) tin minte ca la nationala au fost. Nu ai primit reducere din partea ASKO la manopera ptr ca esti user al acestui forum ? Nu ai beneficiat de verificarile gratuite ? si cred ca mai sunt destule.
    hCr, cu tot respectul, am senzatia ca bati campii si duci capra la coafor fara aprobare de la protectia animalelor !! .....tu confunzi dealerul Asko cu importatorul...plus alte afirmatii gratuite !!....sa fim noi sanatosi si sa revina HTR la sentimente mai bune pt membrii HONDAFAN !! si nu numai ! ...spre binele HONDA-o masina fabuloasa, de altfel !

"o alta chestie si gata nu mai scriu mult: in general in marketing una din provocarile cheie care e dificil de gestionat fara mult timp investit si bani este mentinerea relatiei cu cei care iti sunt deja clienti; nu numai in auto; si in banking e la fel, si in telefonie e la fel... ; cafteala centrala e pe a aduce alti clienti; mai intotdeauna resursele alocate pentru gestionarea clientilor actuali sunt putine, mai ales in raport cu efectele concrete"....Turkish,..asta chiar imi place, dar cine citeste si, mai trist, cine intelege ?

WillyCR-VFAN
    Senior Member
    Last edited by WillyCR-VFAN; 28-10-11, 21:20.
    Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
    "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
    "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• A existat o Intalnire Nationala unde un angajat HTRO a participat la ea. Angelo Danila, azi fost angajat HTRO a venit privat in zona, la ultima Intalnire Nationala ce s-a tinut in Poiana Brasov.
      HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

• Originally posted by hondatu View Post
        a venit privat in zona, la ultima Intalnire Nationala .
        A, ce frumos. Sa-i facem un monument, ceva. Sa facem cheta pentru ipsos si pentru bronz. La urmatoarea intalnire dezvelim statuia festiv, care este.

Bun, acum, ca am muscat galusca, am cumparat masina. Vreau doar atat:

- un serviciu de buy back, facut ca la carte

- garantie ca in Franta sau ca in toata Europa, unde avem:

" Pour prolonger les qualités de votre véhicule, Honda a imaginé Honda + 24 mois. Ce service vous permet d'étendre la garantie constructeur pendant 24 mois. Vous avez ainsi l'assurance d'avoir une voiture Honda toujours entretenue dans le respect des préconisations du constructeur et réparée avec des pičces d'origine. Vous apportez aussi une plus value ŕ votre Honda : la garantie étant cessible en cas de revente de cette derničre."

Din tot ce am citit pe aici, concluzia ce a mai inteleapta pe care ar face-o un om cu picioarele pe pamant ar fi sa dea drept de import direct dealerilor mai rasariti, care ar face lucrurile mai bine si mai eficient. Cel putin ASKO ar face mult mai multe.
        Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
        Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
        Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

• @ hondatu: daca vorbesti de intalnirea din 2007, ai spus bine "a venit privat in zona" + ca pe atunci HTR inca prelua activitatea de la Carpati.
          Oricum, cei de la HTR afirma ca au 'ordin' sa nu intervina pe forumuri.
          Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi
          2 roti

Comment

• Ma repet, pentru ei noi suntem FUN, nu FAN! N-au nici o treaba! Si nici nu ma intereseaza motivele pentru care nu au nici o actiune legata de marca Honda!

Oricum, la cati oameni sunt pe acest forum care iubesc autentic aceasta marca si la cat vorbesc in jur pentru si despre ea, brigada artistica de la HTR sa faca un calcul cam cati bani ar fi cheltuit pe campanii de awareness ca sa aiba asa ceva! Bani economisiti pe care ar fi putut sa-i directioneze in alte actiuni! S-ar fi numit Plus Valoare!
            Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...
            ... mi s-a parut interesant, d-aia am si scris-o aici...

www.astrocafe.ro! Aruncati o privire acolo! S-ar putea sa va inspire!

Comment

• marcus,

ai dreptate. Pentru HTR site-ul asta ar fi un customer feedback gratuit, daca ar sti cum sa-l so foloseasca. Unde altdeva ar gasi gratuit informatii date de utilizatorii masinilor comercializate de ei!? In mod normal angajezi pe cineva care sta si suna clientii pentru a cere back-up, pareri, reclamatii, etc. Toate informatiile astea costa bani in momentul in care doresti sa le afli. De aici le iei gratuit.

Eu as face urmatorul lucru, in locul lor: fiecare client nou sa primeasca odata cu cartea masinii si un fluturas ceva cu hondafan, sa-l indrepte catre forum, sa fie pro-activi in relatia cu clientii. Astfel s-ar crea o baza de clienti care le-ar putea oferi toate informatiile necesare, fara sa fie rugati sa le dea, fara sa completeze formulare idioate, direct de pe forum; faci un pool, ceva si afli ce te intereseaza. Forumul asta ar putea fi cea mai importanta sursa a lor, dar...

E asa de greu?! Se pare ca da...
              sigpic
              Daca vine muntele la tine si nu te cheama Mahomed... fugi!!! Sigur e alunecare de teren!

Comment

• Originally posted by Quicker View Post
                fiecare client nou sa primeasca odata cu cartea masinii si un fluturas ceva cu hondafan, sa-l indrepte catre forum, sa fie pro-activi in relatia cu clientii. Astfel s-ar crea o baza de clienti care le-ar putea oferi toate informatiile necesare, fara sa fie rugati sa le dea, fara sa completeze formulare idioate, direct de pe forum; faci un pool, ceva si afli ce te intereseaza. Forumul asta ar putea fi cea mai importanta sursa a lor, dar...

E asa de greu?! Se pare ca da...
                Domnule, aveti perfecta dreptate... Desi... Daca nu era forumul nu cumparam Honda. Punct. Si asa cred ca sunt 80% cel putin din cei care cumpara o masina; se informeaza, dau o goneta pe forumul dedicat... Forumul e fundamental ca sa stii pe ce dai palaria de bani, ca sa stii la ce sa te astepti, fiabilitate, consum, d-astea. Tot de pe forum mi-am facut o prima impresie, intarita in viata reala, despre dealer.
                Asa ca forumul m-a ajutat de un milion de ori mai mult decat brosura aia cu citate si filosofie si accesorii care nu exista pe care o arat la cursuri ca exemplu cum NU trebuie facut un prospect.

Comment

• La mine au contat drive-testul/reactia sotiei/forumul/atitudinea Asko in procente aproximativ egale, ce e frumos e ca tot ce am citit pe-aici s-a confirmat, tot pe-aici am invatat multe si m-am miscat mai cu talent in intretinerea masinii, rezultatul fiind o masina exemplara, care mi-e mai draga in fiecare zi, e ca vinul, pe masura ce se invecheste, devine mai buna, concluzia-acest forum e o bijuterie pt orice posesor/potential posesor de Honda....dar HTR are alte prioritati, chiar care or fi alea ?!?
                  Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                  "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                  "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• cerevelu,

ce spui tu nu face decat sa intareasca importanta forumului. In toata tara, cand cineva vrea o masina si are habar de internet, ia forumurile la purecat. Si eu fac la fel indiferent de masina. Cand vine vorba de Honda, in cazul meu nici n-a trebuit sa consult forumul sa stiu despre ce masina vorbim, avand Honde in familie de prin 93-94, cand tatal meu a cumparat un Prelude din Germania, dupa care a urmat un Accord s.am.d.
                    sigpic
                    Daca vine muntele la tine si nu te cheama Mahomed... fugi!!! Sigur e alunecare de teren!

Comment

• subscriu si eu , inainte sa semnez pentru masina am intrat pe forum si am citit diverse.
                      asta o fac la orice masina sa vad in primul rand problemele care pot aparea
                      http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/alinp/civic/
                      civic sedan 08

Comment

• Si eu tot datorita forumului mi-am luat masina! Si datorita dealerului!... Deh, niste romantici toti!
                        Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...
                        ... mi s-a parut interesant, d-aia am si scris-o aici...

www.astrocafe.ro! Aruncati o privire acolo! S-ar putea sa va inspire!

Comment

• HTRO se poate lauda cu 0.8% cota de piata??????le cer dealerilor target uri,ei nu asigura stocuri!noile accorduri sunt nimerite din cota alocata unor tari nordice s-ar parea...
                          ex CL7 AT 2006
                          CN1 Sport 2005
                          KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"

"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"

Comment

• Ma pozitionez si eu in randul celor care au cumparat masina si datorita forum-ului. Dar asta tine de fiecare individ in parte, de personalitatea lui, de ce e mai important pentru el. De exemplu sunt oameni penrtu care e mai importanta marca, culoarea, puterea, pentru altii fiabilitatea, pretul, costuri de intretinere, etc. Eu am ales Honda pentru fiabilitate (despre care am citit pe forum si am discutat cu diversi mecanici) si pentru senzatia care mi-a creat-o cand m-am urcat in ea in showroom si cea de pe sosea. Ca nu mai e ce a fost in ceea ce priveste fiabilitatea, pot spune doar cei care au facut o traditie din a detine masini marca Honda. Eu sper ca modelul meu (Civic 5D Sport) sa imi ofere o fiabilitate peste marcile considerate inainte de cumparare: Volkswagen (Golf VI), Seat (Leon), ambele cu motorizari turbo si capacitati cilindrice mai mici. Am ales aspiratul de la Honda pentru ca imi inspira mai multa incredere. Apoi a urmat pretul, care a fost muult sub Golf si putin mai mare decat Leon, insa aceasta mica diferenta nu face cat diferenta de calitate la capitolele: suspensie, materiale bord, finisaje si unele dotari critice pentru mine cum ar fi scaune incalzite.

Este cel putin suspect faptul ca nimeni din HTR nu se implica in activitatea unui forum pro marca, unde, cum ati mentionat mai devreme, primesc feedback gratuit si isi pot adapta strategia pentru a-si multumi clientii. Insa daca HTR nu face nimic, eu consider ca dealer-ii ar putea face ceva. Ei ar putea sustine miscarea Honda in Romania, in fond este si pierderea lor, nu numai HTR.
                            Adevarat ca dealer-ii nu pot sustine campanii sau promotii la nivelul la care ar putea HTR, insa lucrurile marunte conteaza.

Sunt nou si nu stiu cat de implicati sunt dealer-ii in activitatea forumului, sper ca nu am deranjat pe cineva, insa ideea era ca toti dealer-ii sa se implice, nu numai unii. Din ce am citit pe forum nu am auzit deca Asko si Carpati.
                            "Success is 99 percent failure"
                            http://hondafan.etp.ro/gallery/v/marian_bica/

Comment

• Ia uitati aici o stire bomba: " Hirotomo Kani, presedintele Honda Trading Romania, care a preluat importul marcii in 2007 de la Carpati Motors, a declarat ca in in anii urmatori compania ar putea investi in constructia unor dealeri proprii, dar nu a fixat o data clara pentru acest proiect." Sursa: http://www.zf.ro/companii/un-dealer-...viste-5870371/
                              Cum adicatelea constructia unor dealeri proprii????

Comment

• Stirea este din 2010, de atunci nu s-a mai auzit nimic, nici macar un vânt.
                                Daca stau sa ma gandesc si eu as putea sa-mi fac vila la munte, mare si sa-mi cumpar cateva Lamborghini
                                Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi
                                2 roti

Comment

Working...
                                X