Discutii Honda Trading Romania
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Pai cum sa vinzi cand esti absent de peste tot? Cand nici macar pe cei pe care-i ai langa tine nu-i bagi in seama? Nu stiu ce strategi au ai lu' HTR dar din umilele mele cunostinte de comert stiu ca greu iti este sa castigi o cota de piata si foarte usor s-o pierzi! Ca s-o mai si recuperezi, nu mai vorbim!...
Eu cred ca la servici la HTR oamenii sunt permanent in sedinta!... Joaca Monopoly!Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...
... mi s-a parut interesant, d-aia am si scris-o aici...
www.astrocafe.ro! Aruncati o privire acolo! S-ar putea sa va inspire!
Comment
-
BlackMagic, topul tau e valabil pentru ultimii 2 ani, nu-i vreo surpriza.
Ca nu se vinde, aia nu mai e o surpriza, ciudat e ca nu se face nimic in directia asta: sa se vanda.
Si aici nu cred ca trebuie sa-i educam noi ce inseamna sa vanda un produs, ce implica... sau trebuie!?sigpic
Daca vine muntele la tine si nu te cheama Mahomed... fugi!!! Sigur e alunecare de teren!
Comment
-
Desi sunt cu totul de acord cu ce s-a spus pe aici. Eu vad lucrurile si altfel. Exista multe informatii despre toata povestea asta pe care noi nu le stim. Nu stim care sunt constrangerile financiare sub care sunt obligati sa functioneze. Poate exista si limitari decizionale. Plus ca, spre deosebire de acum 5 ani nici produsele nu mai sunt asa de bune in raport cu restul concurentei. Nu m-as repezi sa atribui situatia incompetentei sau rea vointei. Asa din prima.
As indemna inspre cumpatare. Nu as transforma topicul asta intr-o sedita de aruncare constanta cu pietre/oua stricate etc. in capul HTR. Situatia din punctul nostru de vedere pare mai degraba albastra si cred ca ei stiu asta. Pot exista mai multe explicatii... hai sa nu ne fixam pe cea mai urata posibila."Ethics. That's always so inconvenient."
Cal Lightman
Comment
-
@Turkish
Macar de-ar veni cu o explicatie cat de cat, dar in afara de ce-a primit hondatu, nimic. Adica bullshit. Ar putea posta aici, iarasi nu o fac. De ce tacerea asta totala, inseamna oare ceva? Inseamna oare ca noi avem dreptate?! Poate totusi macar aici vor face ceva si vor lamuri un pic situatia.
Mai cred totusi ceva: oricat ar fi de neagra situatia in curtea HTR sa zicem, nu cred ca nu se poate face absolut nimic in directia vanzarilor, clientilor, si-a fidelizarii lor.
@Quicker
Situatia aia era pe ultimii doi ani, iar comparatia e facuta cu anul curent.-------------------
There is no point of having if you can't share.
Comment
-
@blackmagic
nu inteleg de ce crezi tu ca ei ar trebui sa se simta obligati sa dea vreo explicatie clientilor; eu nu astept nicio explicatie, sincer sa fiu; daca speculez un pic si fac o lista de 3-5 chestii sigur "pic" si pe ceva din motivatia reala; poate ca pur si simplu piata ECE nu e suficient de mare pentru H ca sa se adapteze la ea; poate ca au o margine atat de mica incat nu mai au de unde reduce; poate ca nu sunt dispusi sa joace "jocuri" tipice de marketing (de ex: lucram fara profit 3 ani ca sa castigam pe termen lung prin market share/notorietate marca/service); poate ca nu au pur si simplu voie sa faca marketing si comunicare dupa cum i taie capul si poate ar fi nevoie; poate chiar i rupe cursul dezavantajos al yen-ului; donno, poate cate un pic din toate;
eu nu vreau sa stiu exact care e explicatia; ca si client am oricand optiunea de a alege altceva la proxima ocazie cand schimb masina;
tu vrei sa spui ca daca HTR ti-ar da o "explicatie" pe care tu o consideri OK, si ai avea acum un buget de masina aceasta explicatie OK ar fi un un element suplimentar pe care l-ai factoriza in decizia ta? adicatelea ai zice "Accord e o optiune mai nasoala decat A,B,C, da inteleg ca le e greu celor de la HTR/H asa ca achizitionez totusi de la ei masina?"Last edited by Turkish; 28-10-11, 12:32."Ethics. That's always so inconvenient."
Cal Lightman
Comment
-
Turkish ai dreptate, e necesara prezumtia de nevinovatie, dar noi, de mult timp nu am vazut/auzit nicio reactie vis-a-vis de situatia modesta a HTR. Am primit un castron cu frisca (!!!), care nu spune nimic. Pe mine m-a surprins ce spunea cerevelu despre atitudinea importatorului in cazul Mazda (relatia cu forumistii), deci se poate. Acum asta nu inseamna ca HTR ne va baga vreodata in seama ca in acel caz si nici ca ne va explica noua cu ce se confrunta. Noi iubim sincer marca si am vrea totusi ceva mai multe informatii/facilitati, ca orice client Honda pana la urma, care deja a investit niste bani, in principiu e foarte multumit, dar dupa ce-a plecat acasa se simte cam ignorat de varful lantului comercial. Exemplul tau e bun, dar n-are toate variabilele,...Accordul e o optiune mai nasoala decat A,B,C, dar HTR o duce greu, iau totusi de la ei...A,B,C sunt mai ieftine, dar Honda e mai fiabila, apoi motorizarea, etc, etc...lucrurile sunt complicate, iar atitudinea HTR nu simplifica mai nimic. Pe "praful" asta, cred ca situatia nu se va imbunatati deloc, desi sunt optimist din constructie. Cand va veni vremea sa schimb jucaria, personal stiu foarte clar ce am de facut, variabile vor fi multe intotdeauna, dar incepi sa dai valori si vezi la ce rezultat te incadrezi., chiar daca judeci cu inima, dupa o analiza serioasa, ar trebui sa iasa bine si sa te poti declara multumit !Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
Pe mine m-a surprins ce spunea cerevelu despre atitudinea importatorului in cazul Mazda (relatia cu forumistii), deci se poate. Acum asta nu inseamna ca HTR ne va baga vreodata in seama ca in acel caz si nici ca ne va explica noua cu ce se confrunta.
Comment
-
honda e mai fiabila e o afirmatie care trebuie inca sa treaca de testul timpului pentru modelele noi;
motorizarea este buna spre fooarte buna pentru un motor aspirat; da uite ca toti ceilalti se duc inspre turbo si inspre puteri de peste 200 cp la cilindree pana in 2000cc; statul roman oricum a luat-o razna cu impozitele; mai bine nu o sa fie din punctul asta de vedere; deci nici la capitolul acesta, comparativ cu A,B,C lucrurile nu stau mai bine;
cutia automata este, cu tot respectul sub-medie ca sa nu spun infecta; e o cutie care reuseste sa handicapeze pana si o masina altfel geniala ca legend-ul;cu o cutie mai buna, (nu zic cu dublu ambreiaj ci doar mai buna) cred ca Accordul cu motorul de 2.4 ar putea castiga enorm la placerea condusului, dinamica, si chiar si la timpii de acceleratie desi nu sunt relevanti;
finisajele interioare sunt semnificativ mai bune (la Accord) ca la generatia anterioara; dar nici concurenta nu sta sa priveasca in soare; si la noul Mondeo interiorul e bun, suprprinzator de bun, si la Insignia la fel;
ce incerc eu sa spun este ca masinile H nu mai au nicicum performantele (comparativ vorbind cu echivalentele de la alti producatori) si nici "aroma" de marca mai exotica sau mai atipica; si in acest caz sa ceri un "price premium" de 5-10% mi se pare nebunie; pe de alta parte daca astea sunt preturile batute in cuie importatorul nu are asa multa marja de miscare;
o alta chestie si gata nu mai scriu mult: in general in marketing una din provocarile cheie care e dificil de gestionat fara mult timp investit si bani este mentinerea relatiei cu cei care iti sunt deja clienti; nu numai in auto; si in banking e la fel, si in telefonie e la fel... ; cafteala centrala e pe a aduce alti clienti; mai intotdeauna resursele alocate pentru gestionarea clientilor actuali sunt putine, mai ales in raport cu efectele concrete;
scuze daca am batut campii"Ethics. That's always so inconvenient."
Cal Lightman
Comment
-
@Turkish
HTR nu e obligat in nici un fel sa ne dea vreo explicatie; ce spun e ca ar putea suci situatia in favoarea lor (asa nasoala cum o fi (sau nu) pentru ei in momentul de fata) foarte usor, doar cu un pic de relationare cu publicul, care pana la urma ii tin in piata, le sunt clienti. Pe principiul de baza al comertului "clientul nostru, stapanul nostru". A nu se lua expresia ad-literam
Si intr-adevar cea mai nasoala provocare e sa atraga clienti noi; nu cei actuali aduc cel mai mare plus-valaore, pt. ca mai mult serviseaza masinile deja cumparate, decat cumpara altele noi. De altfel, Honda nu are nici politica de buy-back, ca sa-i atraga macar pe clientii vechi sa-si cumpere masini mai facil...
Si mai e ceva ce-ai spus foarte bine mai devreme: Honda nu mai are nici un avantaj competitiv aproape fata de concurentii din piata, asa cum avea acum cativa ani. Sunt la egalitate, uneori chiar in urma. Ar trebui sa vina cu ceva nou "sa rupa gura targului". Iar aici HTR ar trebui sa ajute piata si implicit pe ei. Cum? Asta ei ar trebui sa stie foarte bine
@hcr
Din pacate n-am fost la nici o nationala, si nici n-am cunostinta cum ca ar fi fost HTR-ul prezent. Dar nici nu neg, chiar o sa caut sa vad pe topic-ul dedicat daca exista informatii.
Cat despre reducerea la Asko pe baza de membru forum care a devenit oficial un program de fidelizare, nu cred ca HTR are vreun amestec. Stiu ca a fost decizia Asko, independenta de imporatator. De exemplu Carpati asau alti dealeri nu aplica asa ceva. Daca ar aplica toti, da, ar fi fost impus de HTR totul.-------------------
There is no point of having if you can't share.
Comment
-
Originally posted by BlackMagic View Post
De exemplu Carpati asau alti dealeri nu aplica asa ceva. Daca ar aplica toti, da, ar fi fost impus de HTR totul.
Comment
-
Nu au fost reprezentanti din partea HONDA la intanliri ? Eu ( din ce am vazut pe forum ) tin minte ca la nationala au fost.
Nu au fost niciodata. Iar colegii care lucreaza/ lucrau la dealer, au venit in nume personal (ca sa zic asa).
Nu ai primit reducere din partea ASKO la manopera ptr ca esti user al acestui forum ?
Reducerea e data de Asko, nu de HTR.Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi
2 roti
Comment
Comment