Service ASKO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ideea din ce am inteles, este ca cineva se plangea de o factura foarte mare pentru o revizie si niste discuri/placute pentru ca a facut greseala sa cumpere piesele de la ei. Cu piesele in buzunar facem multi revizii acolo si nu mi se pare asa exagerat de scump. Si tocmai, nu ma plang de manopera, este mare dar mie mi se pare ok sa o platesc, in schimb realitatea este ca preturile la piese sunt enorme.

Si este o problema pentru ca trebuie sa fac efortul sa ma duc cu ele in portbagaj sau ma prajesc urat (problema mai mica, desi daca ma trezesc acolo ca-mi mai trebuie ceva in plus de care nu stiam insemna un drum in plus pana afara din oras sau ars rau la bani) si pentru ca SI din cauza asta casco e foarte scump (problema mai mare). In schimb banuiesc ca tine si de HTR, oricum e clar ca preturile astea exagerate la piese nu sunt doar la Asko

Comment

• M-am lamurit ca te refereai doar la marfa de la fata locului, asa e, noroc ca avem si alte variante foarte ok dpdv calitate !
      Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
      "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
      "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Service ASKO

In legatura cu valoarea de revanzare, nu imi dau seama cum Asko o poate influenta. Pur si simplu cumparatorul tipic de la noi prefera sa creada povesti despre masini germane ultrafiabile cu motoare tdi, fara caiet de service dar sigur conduse de femei care au facut cu ele 80kKm in 9 ani.

In plus pe mine personal, inainte de "cat costa revizia", oamenii ma intreaba "cat consuma in oras" - heh...
        outckast
        Junior Member
        Last edited by outckast; 17-12-13, 10:57.

Comment

• Multumesc ASKO!

Ieri am fost la revizia anuala, masina se comporta ok, oricum are doar 50.000 km. dupa 5 ani!

Vreau insa sa multumesc celor de la Asko (Florin si baietii de la electrica) ce m-au ajutat mai mult decat le cerea fisa postului cu montarea unui proiector de ceata aftermarket.

Care desi trebuia sa fie identic, bineinteles ca nu era! Adica rama lui nu era motiv pentru care in partea de jos ramanea un luft de aprox. 6 mm si se vedea si un fir negru, habar n-am de unde.

Asa ca la rugamintea mea si in cel mai pur stil romanesc (bun de data asta) s-a pus proiectorul nou pe rama veche si s-a potrivit perfect!

Pe viitor, desi sper sa nu se mai intample, voi prefera sa schimb pe casco pentru ca totusi originalul ramane original!

Respectul meu ASKO!
          '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
          http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

• Am facut si eu ieri o scurta vizita la Asko, pentru un ITP, dar uitasem sa iau cartea de identitate a masinii cu mine, asa ca am plecat dupa scurt timp, dar cu imaginea unei ambiante incantatoare.
            Spun asta, pentru ca azi am trecut pe la un alt dealer al unei alte marci (nu dau nume) pentru a finaliza actiunea cu ITP-ul si va jur ca nu se compara cum esti primit ca si client la Asko si ce se intampla pe la altii.
            Asa ca felicitari Asko si sa fiti si in 2014 la fel de buni si primitori!
            La multi ani Razvan si tuturor celor pe care nu ii mai numesc acum!
            O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• Ai fost la Renault...eu la Cobalcescu, de pilda, nu as duce nici bicicleta lu' junioru', au fost (si probabil au ramas) niste "catastrofe" !...n-au nicio "legatura" cu Asko !!
              Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
              "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
              "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Originally posted by ro861 View Post
                Am facut si eu ieri o scurta vizita la Asko, pentru un ITP, dar uitasem sa iau cartea de identitate a masinii cu mine, asa ca am plecat dupa scurt timp, dar cu imaginea unei ambiante incantatoare.
                Spun asta, pentru ca azi am trecut pe la un alt dealer al unei alte marci (nu dau nume) pentru a finaliza actiunea cu ITP-ul si va jur ca nu se compara cum esti primit ca si client la Asko si ce se intampla pe la altii.
                Asa ca felicitari Asko si sa fiti si in 2014 la fel de buni si primitori!
                La multi ani Razvan si tuturor celor pe care nu ii mai numesc acum!
                Deci tu erai cel care intreba de ITP ieri Am fost si eu ieri sa schimb semnalizarea de la oglinda dreapta si am schimbat si releele de la oglinzi. Atmosfera e cea obisnuita, ca intre prieteni.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                '17 Civic TypeR FK8 Championship White
                '08 RAV4 2.0 VVTi 4WD
                ex : 06' Civic 5d 2.2 i-CTDI 140cp
                ex: '09 Civic TypeR Nighthawk Black

Comment

• Stimate client,

Tinem sa va multumim pentru buna colaborare avuta de-a lungul timpului, si pentru ca va respectam fidelitatea, Asko International – dealerul dumneavostra Honda vine in intampinarea nevoilor dumneavostra cu noi oferte odata cu inceputul noului an:

• In perioada 08 Ianuarie – 31 Martie 2014, beneficiati de un discount de 15% la reviziile de mentenanta, incluzand ulei motor Honda, filtre de origine si manopera.
                  • Preturi speciale, in perioada 08 Ianuarie – 31 Martie 2014, pentru:
                  1. Baterii: discount 20% fata de pretul de lista;
                  2. Pachete bare transversale si suport ski/snowboard: discount de 30% fata de pretul de lista pentru modelele Honda Civic 2006-2011 si CR-V 2007-2012;
                  • In plus pentru orice serviciu facturat in perioada 08 Ianuarie – 31 Martie 2014 puteti participa la tombola care are drept premiu o revizie de mentenanta gratuita (constand in manopera, ulei motor Honda si filtre de origine).
                  Pentru programari va rugam sa ne contactati:
                  Stan Alexandru: 0722 80 10 96 sau alex.stan@hondaauto.ro
                  Niculescu Cosmin: 0728 95 27 56 sau cosmin.niculescu@hondaauto.ro.

Cu stima,
                  Echipa ASKO

Comment

• Am fost cu Civic-ul la Asko pentru verificari si inlocuiri de repere. Cu ocazia asta am facut si ITP-ul. Nota 10 de la mine echipei de acolo si multumiri !
                    I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                    My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                    '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                    '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                    '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                    EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                    EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                    EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                    EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                    EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                    EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• Ai si vopsit-o....😂😂

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
                      Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Nu am vopsit-o
                        I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                        My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                        '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                        '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                        '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                        EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                        EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                        EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                        EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                        EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                        EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• Dont try...u'll die ...after....😂😂😂

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
                          Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Am fost azi la Asko pentru rezolvarea unei probleme (am scris pe topicul masinii mele). Ca de obicei, ma simt ca acasa

Inca o data multumiri, tuturor!
                            Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...

http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/

Comment

• O vizita cu Civicul la Asko pentru un schimb de ulei. Am fost primit cu multa caldura, ca de obicei.
                              Alex a pierdut ceva timp cu mine, sa vedem cum am putea rezolva o problema cu martorul ABS de la Jazz.
                              Cu toate astea, nici nu stiu cum a trecut timpul.
                              Multumesc echipei pentru colaborare si Asko pentru promotia de iarna-primavara.
                              CR-V e:HEV
                              JAZZ GD1 CVT
                              Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
                              Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
                              Ex - ACCORD Type-R
                              Ex - DEL SOL EH6

Comment

• Am fost azi la Asko si am rezolvat in 2 minute problema legarii telefonului la sistemul bluetooth al masinii. Dupa doua experiente personale reusite de data asta japoneza nu ma mai recunostea. In schimb la ei, "His masters voice" !

Multumesc Asko!

Multumiri si lui Alex care mi-a mai elucidat niste necunoscute.
                                '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
                                http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

Working...
                                X