Service ASKO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare,

As dori sa ma corectati daca gresesc, nu e neaparat un repros adus celor de la Asko.
    Am observat ca daca mergi la ei cu un dosar de daune, umfla preturile.
    Eu am avut pana acum un parbriz de inlocuit => dauna 4500 roni. (din care manopera + alte materiale 2500ron!)
    Bara din spate inlocuita + capota portbagaj putin de indreptat + vopsit => 5000 roni. in conditiile in care toata lucrarea nu face mai mult de max 2000 roni la un service obisnuit.

Fara legatura cu Asko:
    Atentie. Pentru cei care au polita Casco la Alliantz si folosesc sau vor sa o foloseasca pentru un dosar "cu regres" (recuperare suma de la RCA-ul celui vinovat).
    La reinnoire polita nu se mai tine cont ca a fost dauna cu regres ci veti fi taxat ca si cum ar fi fost vina voastra.(intra la malus)
    Ce ma deranjeaza cel mai mult e ca am sunat inainte si am intrebat in detaliu inainte sa deschid dosarul de dauna si mi s-a spus ca nu ma afecteaza in nici un fel!
    Asta se numeste tiganie.
    Tocmai ce sunt in negocieri cu ei si mi-au umflat prima de asigurare cu vreo 1500 de roni pentru cele doua daune de mai sus avute in ultimul an.
    Last edited by JCar; 19-09-13, 11:05.

Comment

• Pai solutia e simpla te muti de la ei. Altfel nu se invata minte.
      Honda Accord - 2006 2.0 Executive

Comment

• Cam toate service-urile practica tarife diferite pt. plata cash fata de cele prin CASCO/RCA, asta-i una din cauzele umflarii excesive a primelor de asigurare.
        ex. Accord CL7 Executive 2,0 M/T Arctic Blue Pearl

Comment

• La parte de vopsitorie te arde ASKO daca e pe CASCO de vorbesti singur.....
          Am sa caut niste date concrete si am sa va fac o paralela intr-e o lucrare facuta la ei si una facuta in alta parte..ca si valori si strict pe operatiuni.
          Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• @JCar: daca si Allianz s-a prostit in halu asta, e nasol. Toata piata de auto e in genunchi oricum, se fura pe toate partile: intern, service-uri, clienti. Practica asta o au majoritatea asiguratorilor de mult timp, Allianz, Generali, Groupama faceau nota discordanta. Se pare ca s-au pliat trendului, nu mai vor bani blocati prin regrese.

Comment

• Toate service-urile (99.99%) cand e vorba de dosare casco, umfla preturile. E o sursa sigura de venit, de altfel. Nici Asko nu face exceptie, desigur. Partea pozitiva ar fi totusi ca sunt reprezentanta, si fac treaba mai buna decat altii (know-how-ul e de partea lor).
              Cat despre vospitorie...si pe mine m-au pierdut de client de multa vreme. Nu e posibil sa iti aplice doar o mana de lac, mai subtire decat cel din fabrica (?!), cand bunele practici peste tot sunt de a aplica 2 straturi de lac.
              -------------------
              There is no point of having if you can't share.

Comment

• Eu am renuntat la Casco pentru o amarata de portiera vopsita si-un spoiler. In al 4-lea an ar fi trebuit sa platesc cu 100 euro mai mult decat am platit cand era noua. Si asta la aproape jumatate din valoarea asigurata.
                Intr-un fel ii inteleg si pe asiguratori, cateodata iti dau niste ponturi unde sa-ti faci masina mai convenabil pentru ei, bineinteles, cu riscurile de rigoare, altfel risci ca anul viitor sa ti-o iei pe cocoasa rau.
                Acum sa fim sinceri, nu poti sa-ti duci Loganul la vopsit la reprezentanta Mercedes si sa nu te astepti la probleme.
                Intr-o lume utopica n-ar trebui sa existe diferente de pret intre un service banal si o reprezentanta, dar nici ca si calitate.
                I come in peace...
                Civic 2.2 ES - Milano Red
                EX - Accord 2.0 SSE - Dark Mocha Pearl

Comment

• Originally posted by wolfydRg View Post
                  Pai solutia e simpla te muti de la ei. Altfel nu se invata minte.
                  Problema e ca si ceilalti (vorbesc de cei mai importanti - groupama , uniqa, generalli) mi-au dat sume mai mari decat Alliantz. Si asta suspectez ca au baza de date comuna si figurez cu 2 daune intr-un an desi la una s-a facut regres. Am inteles ca nu conteaza prea mult suma mai mult cate...dar nu sunt sigur.

Comment

• Da, au baza comuna.
                    '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
                    http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

• soooo cei mai multi asiguratori / brokeri nu iti bifeaza anumite filtre care iti pot micsora valoarea casco.
                      cel mai bine este sa iei oferta unui si sa bati la mai multe usi sau incerci variantele online ( http://www.casco-ieftin.ro/ )
                      bafta!

Originally posted by JCar View Post
                      Problema e ca si ceilalti (vorbesc de cei mai importanti - groupama , uniqa, generalli) mi-au dat sume mai mari decat Alliantz. Si asta suspectez ca au baza de date comuna si figurez cu 2 daune intr-un an desi la una s-a facut regres. Am inteles ca nu conteaza prea mult suma mai mult cate...dar nu sunt sigur.

Comment

• Originally posted by FLORIN CRISTEA View Post
                        La parte de vopsitorie te arde ASKO daca e pe CASCO de vorbesti singur.....
                        Am sa caut niste date concrete si am sa va fac o paralela intr-e o lucrare facuta la ei si una facuta in alta parte..ca si valori si strict pe operatiuni.
                        Florin,
                        Doar pentru faptul ca imi place sa te tachinez din cand in cand si nu neaparat sa le tin partea, precizez ca, din propria experienta de anul trecut (a propos, vopsitoria a iesit in aceeasi nuanta cu restul masinii!!!), nu pot sa ümfle "preturile la vopsitorie mai mult decat accepta asiguratorii, ca nu li se mai da accept de plata la deviz.
                        Deci, doar ca sa te contrazic putin!
                        O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• Probabil ca daca as fi avut masina vopsita in culoarea ei din fabrica nu ar fi fost nici o problema. Din pacate vopseaua ceruta de mine la integrala de sfarsit leasing a fost mai īnchisa un gris sobolan....si asa s-a produs catastrofa. Acum am revopsit partea dreapta partial..nu la ASKO si ...surpriza au reusit culoarea lui ASKO..dar ASKO nu a reusit culoarea lor. Masina ta e neagra parca...si un orb o nimerea.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
                          Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Nenea... Vopseaua de la Asko este cea originala, dupa codul fabricantului. Dupa codul acela de culoare, orice producator de vopsea are reteta, nu e pe incercate. Daca aveai un cod de vopsea ( aia mai inchisa ), ti-o putea vopsi oricine. Sincer, la nuante, nu e vina celor de la Asko ci a ta.
                            I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                            My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                            '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                            '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                            '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                            EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                            EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                            EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                            EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                            EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                            EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• E vina lor. Nu vopsesti ca fraieru cand vezi ca nu e aceiasi culoare. Stai ca nu am inteles...daca venea unul cu un BMW albastru si cerea vopsitorie il faceau gri ca ei nu stiu decat culorile HONDA..???. Daca vezi ca nu si nuanta intrebi pe propietar ..mai nene ce facem?....o facem sau nu...??? Sau cum zici tu cereau codul de culoare. Da vezi care-i treaba...suma de 6-7000 ron e prea frumoasa ca sa o pierzi. Te rog Gabita ...esti baiat destept....nu-mi spune chestii d'astea. Am 5 ani lucrati in service auto si stiu cum se face. Exista paletar...etc...etc. Trebuia sa-i ard atunci pe loc...acum vorbim in vant. Faptul e consumat ..īncā un client multumit. Oricum pt vopsit o duc si la coafor numai la ASKO nu.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Comment

• Originally posted by KMR View Post
                                Nenea... Vopseaua de la Asko este cea originala, dupa codul fabricantului.
                                Nu se poate sa pui o vopsea alta decat restul masinii "pe tacute", sa fim seriosi. Si eu am avut experienta nu prea placute cu vopsitoria asko, doar ca starea lacului e atat de proasta in rest incat nu prea ma deranjeaza un element in plus cu coaja de portocala/alte defecte de vopsitorie. Data viitoare oricum o sa incercam si in alta parte, ca am vopsit alte masini la service-uri mici, fara pretentii, si au iesit impecabil.
                                ex Accord 2.0 ES M/T 2007 CL7
                                Accord 2.4 Executive M/T CU2 2008
                                Suzuki SX4 1.6 GLX 4WD 2008
                                Mitsubishi Outlander 2.3 Invite 4WD 2012

Comment

Working...
                                X