Service ASKO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Razvan Nicolae e cel mai profi individ pe care l-am intalnit in service-urile din Romania. E un tip cu foarte mult bun simt si cu respect pentru clienti.
    Din pacate nu toti colegii lui sunt la fel dar majoritatea sunt OK.

Comment

• Originally posted by JCar View Post
      Din pacate nu toti colegii lui sunt la fel dar majoritatea sunt OK.
      Care-i ala de ți-a dat cu mucii in fasole...???.
      Sunt curios...e unul pe care l'am constatat si eu. Nu-i dau numele sau postul unde lucreaza fiindca nu am treabă de prea multe ori cu el.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
      Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Originally posted by JCar View Post
        Razvan Nicolae e cel mai profi individ pe care l-am intalnit in service-urile din Romania. E un tip cu foarte mult bun simt si cu respect pentru clienti.
        Eu il stiu pe Razvan din primavara lui 1997, de cand se ocupa tot de Honda. Pana la urma, are totusi o experienta in domeniu...
        "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
        "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• Originally posted by Delphi View Post
          Eu il stiu pe Razvan din primavara lui 1997, de cand se ocupa tot de Honda. Pana la urma, are totusi o experienta in domeniu...
          Acum cred ca ii curge sange Honda prin vene....!
          O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• Dac-ar fi toti ca Razvan, Asko ar deveni loc de pelerinaj pt hondari si nu numai !! Si Alex e tot pe-acolo, dar e mic si greu de prins sau daca e capturat, greu de pastrat !!
            Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
            "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
            "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Alex e mai ceva ca argintul viu! In rest, subscriu la cele spuse de Willy.
              -------------------
              There is no point of having if you can't share.

Comment

• Originally posted by WillyCR-VFAN View Post
                Si Alex e tot pe-acolo, dar e mic si greu de prins sau daca e capturat, greu de pastrat !!
                Maestre, "you've made my day"! Exact asa este Alex! Mie personal imi place foarte tare de Alex. Pe el nu-l stiu decat de vreo sase ani.
                "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• Eu ii cunosc de cand am luat masina, e o reala placere sa colaborezi cu astfel de oameni. Razvan e echilibrat, analitic si deschis, sta si te lamureste, ala micu, e la fel de profesionist, dar cand ai senzatia ca l-ai prins, ti-arata ceva, te uiti acolo si s-a volatilizat, magie alba...data viitoare cand merg la Asko voi lua niste catuse sa vad cum mai fuge, n-ar fi o mare surpriza sa ma trezesc prins cu catusele de receptie si spiridusu' sa dispara ! Dincolo de gluma, in plan personal, masina mea se misca la fel ca la achizitionare datorita inginerilor de la Honda si a celor doi ingineri de la Asko, japonezi, romani, nu se vede diferenta, deci se poate si prin tara asta, e vorba doar de profesionalism si respect !!
                  "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                  "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• au un singur mare dezavantaj, sunt pe centura. cred ca cel putin 50% din clienti nu vin la ei pt ca sunt extrem de inacesibili. eu cel putin nu sunt dispus sa pierd 1/2 de zi doar ca sa aleg asko
                    '16 BMW 520xd
                    '15 FK2
                    ex '10 CU1
                    ex '07 CL7

Comment

• Originally posted by FLORIN CRISTEA View Post
                      Care-i ala de ți-a dat cu mucii in fasole...???.
                      Sunt curios...e unul pe care l'am constatat si eu. Nu-i dau numele sau postul unde lucreaza fiindca nu am treabă de prea multe ori cu el.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
                      Salut,

Nu doresc sa dau numele insa omul nu e la prima "abatere".

Comment

• Daca il protejezi o sa se haiduceasca si o sa mearga din abatere in abatere, mai bine ar fi sa stim cine este, altfel pierdem timpul. Cu pozitionarea pe centura asa e, e incomod si pt mine, stau in partea cealalta a orasului, dar ce dracu' sa fac !!

Comment

• Originally posted by fst View Post
                          au un singur mare dezavantaj, sunt pe centura. cred ca cel putin 50% din clienti nu vin la ei pt ca sunt extrem de inacesibili. eu cel putin nu sunt dispus sa pierd 1/2 de zi doar ca sa aleg asko
                          Pai, se ajunge extreme de usor si de repede, de la Universitate fac sub 35 de minute, la orice ora a zilei... Opera - Splai - Lacul Morii - imediat dreapta pe Uverturii - inainte pana la Eroului si Centura - dreapta 500m si hopa, suntem in curte la Honda.
                          Simplu, fara blocaje, mult mai repede decat prin Militari.
                          Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
                          Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
                          Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

• Ruta e corecta, daca iti faci o programare, masina e luata in primire, tu bei o cafeluta, un suc, o apa, stai prietenos de vorba cu cei de acolo si nu pierzi practic nici un minut pretios din viata ta.
                            Iar masina ta primeste tot ce e mai bun.
                            O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• "Iar masina ta primeste tot ce e mai bun"......inclusiv doua culori la vopsitorie.
                              Na'm sa-i iert toata viata lor.....sau a mea.
                              Am dus vineri masina la vopsit plafon si lateral dreapta unde am primit bucata de tencuiala cand a fost vijelie in Bucuresti. Evident ca nu la Asko, ci acolo unde am vopsit-o integral acum cativa ani de zile cand am terminat leasing. Impreuna cu seful de service am examinat vopseaua data de ASKO acum un an..sa ma scuzati un ***** de lucrare...este ciupita si sarita in multe locuri inclusiv unde nu ar trebui, adica in locuri neexpuse griblura sau altele care pot "ataca" vopsitoria. Am comparat cu vopseaua de pe capota ..impecabila..luceste de zici ca acum e data, plus ca nu-i ciupita ..ciobita ....sarita. Regret din tot sufletul ca am facut la ei vopsitoria. Va recomand sa va feriti. Poate pentru altii au lucrat cum trebuie dar mie mi-au facut cea mai mare porcarie. Una e sa vopsesti 2-3 repere de mici dimensiuni si nu culoarea masinii, si alta e sa te apuci sa faci 80% din masina si sa-ti iasa alta culoare. Macar sa fi intrebat. Ori au facut-o intentionat ..ori atata i-a dus capul. Deranjanta a fost si nepasarea de care au dat dovada cand le-am atras atentia...i-a durut drept in fund. Regret ca nu le-am facut-o p'aia adevarata cu Protectia Consumatorului sau sa fi oprit plata de la firma de asigurari... pentru asta ar trebui sa zica merci lui Alex si Razvan.
                              Am impresia ca tinichigeria si vopsitoria de la ei au niste probleme grave. Am mai solicitat iulie sa-mi prinda la bara din spate rama de la locasul pentru numar...trebuie bagat un nit de plastic ..sau cum i-o zice..f usor de facut..nuuuuuu..trebuie data bara jos. Am rezolvat pana la urma la alt service fix 50 de lei...manopera+ nitul din plastic.
                              Sa ma scuzati ca am repetat istoria pe care multi o cunosteti dar nu ma pot opri sa nu le-o zic de cate ori am ocazia. Tin foarte mult la masina de aceea e intr-o conditie exemplara mai putin coloratura. Va recomand daca o duceti la vopsit la ASKO sa cereti certificatul medical al vopsitorului...adica daca sta bine cu vederea..daca distinge culorile..el il banui de discromatopsie.
                              La partea de mecanica, directie....da ....jos palaria...acolo chiar primesti ce este mai bun si de calitate.
                              Asta vara am remarcat si spatiul depozitare anvelope....hai sa fim seriosi...daca afara sunt 30-34 de garde ..cat poate fi intr-un container metalic..sau poate aveau AC dar nu am vazut eu. Macar sa le fi depozitat in cladire ceva.
                              Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Am fost astazi la revizie cu Civic-ul. Ca de obicei, baietii de nota 10!
                                I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                                My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                                '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                                '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                                '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                                EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                                EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                                EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                                EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                                EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                                EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

Working...
                                X