Service ASKO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E chestie de marketing, cu ultrasunete lichidul e atomizat , si se transforma in particole nu in vapori (daca am presupune ca s-ar transorma prin prin procesul de fierbere).
    Deci se ia lichidul pentru curatare si se sparge in particule mici , acestea intra in instalatie si isi fac treaba.
    Adica cu ultrasunete se obtine aerosolul de curatare, nimic special.

Eu am aparat de aerosoli si lucreaza cu ultrasunete, nimic special. Ca sa fac aceeasi treaba ar trebui sa am si lichidul lor de curatare.
    Honda Accord - 2006 2.0 Executive

Comment

• Despre Asko spun doar atat: voi da o sansa Carpati Motors data viitoare
      '07 Honda Accord 2.0 i-Vtec A/T, Executive

Comment

• Păi, ce s-a întâmplat?
        Că e topic despre service Asko, pentru Carpaţi este un altul
        I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
        My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
        '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
        '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
        '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
        EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
        EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
        EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
        EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
        EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
        EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• Originally posted by balaurul View Post
          Despre Asko spun doar atat: voi da o sansa Carpati Motors data viitoare
          Nu faci rau.

Comment

• Eu tot nu inteleg de ce pe topicul unui service se vorbeste despre alt service. Nu inteleg si pace. Te nemultumeste ceva la service-ul asta, spune ce te nemultumeste. Asa, data viitoare ma duc la altul mi se pare aiurea.
            Ma refeream la postul lui @balaurul si al lui @IB.
            My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car

Comment

• @balaurul: dezvaluie-ne te rog mai multe si renunta la a mai vrea sa pari interesant fara sa si motivezi.
              Multumesc pentru intelegere.
              HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

• Asko nu e "rupt din soare", dar daca toti dealerii din Romania s-ar purta la fel, viata proprietarilor de masini ar fi mult mai frumoasa....nici eu nu inteleg afirmatiile de mai sus...daca te-a deranjat ceva e bine de stiut !
                Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Originally posted by WillyCR-VFAN View Post
                  Asko nu e "rupt din soare", dar daca toti dealerii din Romania s-ar purta la fel, viata proprietarilor de masini ar fi mult mai frumoasa....nici eu nu inteleg afirmatiile de mai sus...daca te-a deranjat ceva e bine de stiut !
                  Datorita lipsei de comunicare cat timp masina s-a aflat in reparatii pe casco (inca se afla) , avand in vedere ca sunt plecat din tara .
                  Te astepti ca atunci cand urmeaza sa primesti cateva mii de euro sa acorzi o atentie sporita clientului,dar poate asa gandesc eu...si din domeniul din care vin.

Sa vedem si rezultatul final .

@hondatu : ma astept de asemenea ca un moderator sa fie mai echilibrat, nu sa instige .
                  '07 Honda Accord 2.0 i-Vtec A/T, Executive

Comment

• @balaurul : daca ai fi scris in acelasi post motivele nemutumirii si ca data viitoare vei merge la Carpati Motors era totul clar si nimeni nu zicea nimic. Nici nu si-ar fi dat ochii peste cap domnisoarele, nici n-ar fi lesinat. Oricine ar fi suparat in locul tau, in situatia descrisa,
                    My cars:

Comment

• Am trecut si eu zilele trecute pe la Asko. Probleme: de schimbat un parbriz si de facut ITP-ul. O atmosfera grozava, totul la cele mai inalte standarde... nu a durat decat cateva minute sa dau actele si masina si apoi sa platesc la sfarsit si sa iau masina. Impecabil si foarte civilizat. Parbrizul nou, super OK, lucrarea, impecabila, fara cioburi ramase, masina cu interiorul aspirat si curatat. Zece plus intregului colectiv de acolo.
                      Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
                      Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
                      Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

• cat e itp-ul la ei? trebuie sa il fac si eu curand.
                        '08 Jaguar XF 3.0 V6 Premium Luxury A/T
                        Ex: 09 Honda Accord 2.4 CU2 EXEC A/T & '07 Honda Accord 2.0 EXEC M/T

Comment

• spre 200ron parca, dar mai bine suni

Originally posted by ady_uaic View Post
                          cat e itp-ul la ei? trebuie sa il fac si eu curand.

Comment

• Da, ar trebui sunat, trebuie programare. La mine fu 150 de lei itepeul.
                            Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
                            Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
                            Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

• Da, si la mine a fost 150 lei ITP la CR-V, facut in august. La celelalte modele e probabil ceva mai ieftin, dar trebuie intrebat.

Mai important decat ITP, care nu a ridicat probleme, am schimbat oaresce componente la climatizare, pe garantia extinsa acordata de Honda pentru probleme la A/C la benzinare conform detaliilor de aici http://www.hondafan.ro/forum/showthr...134#post488134 si acum totul e ok. FOARTE multumit de Asko in continuare.

Comment

• ITP-ul e 150 de cand s-au apucat si ei de asa ceva. La Asko m-am simtit intotdeauna ca intre prieteni si e vorba deja de ceva ani, nu castig nimic daca reamintesc aici profesionalismul si amabilitatea lor, dar pur si simplu asta e adevarul si trebuie spus !! Probabil mai au si ei zile proaste, dar zile de-astea avem toti din cand in cand !!
                                Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                                "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                                "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

Working...
                                X