Service ASKO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Razvan, te rog sa verifici devizul meu de ieri si ai sa vezi ca scazand bucsile de la barele stabilizatoare, uleiul de la cutie si manopera aferenta acestora, cu tot discountul de care amintesti, tot sunt vreo 200 de lei mai mult decat oferta trimisa pe mail.
    Daca nu e asa, imi cer scuze anticipat, insa din calculele mele cam asa reiese.
    O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• Originally posted by ro861 View Post
      Razvan, te rog sa verifici devizul meu de ieri si ai sa vezi ca scazand bucsile de la barele stabilizatoare, uleiul de la cutie si manopera aferenta acestora, cu tot discountul de care amintesti, tot sunt vreo 200 de lei mai mult decat oferta trimisa pe mail.
      Daca nu e asa, imi cer scuze anticipat, insa din calculele mele cam asa reiese.
      Daca adunati partea de manopera si cea de filtre cu materialele consumabile o sa ajungeti la un total de aproximativ 800 lei (TVA inclus).

Pentru detalii va rog sa ma contactati 0731 146 632 - Razvan

Comment

• Vorbim cu devizul in fata.
        Am reveruficat si iese 1024 lei cu TVA

Comment

• Gata, m-am lamurit.
          Credeam ca in pretul reviziei intra si uleiul si evident nu este inclus.
          Fara ulei, se incadreaza in oferta.
          Scuzele mele Razvan!.

Comment

• Multumiri Alex, Razvan & Co pentru ajutor, inca o data foarte multumit de servicii si promptitudine.
            -------------------
            There is no point of having if you can't share.

Comment

• Campanie Verificari Gratuite Primavara

Stimate client,
              Tinem sa va multumim pentru buna colaborare avuta de-a lungul timpului, si pentru ca va respectam fidelitatea, Asko International – dealerul dumneavostra Honda vine in intampinarea nevoilor dumneavostra cu noi oferte pentru sezonul de primavara
              • Verificare gratuita a autovehiculului dumneavostra in perioada 01 – 30 Aprilie 2013. Aceasta contine un numar de 35 de teste, conform fisierului atasat.
              • Pentru orice reparatie ce se va efectua in urma verificarilor veti beneficia de un discount de 15 % din valoarea acesteia in perioada 01 Aprilie 2013 – 30 Iunie 2013.
              • Avand in vedere ca sezonul rece a trecut, in perioada 01 – 30 Aprilie 2013, va propunem pretul promotional de 150 lei (TVA inclus) pentru schimbul de anvelope, inclusiv echilibrat roti. Pentru clientii care detin roti de vara complete va propunem pretul de 70 lei (TVA inclus) pentru echilibrat.
              • De asemenea, pentru rotile de iarna va propunem stocarea acestora in spatii special amenajate in Hotelul de Anvelope la pretul de 124 lei (TVA inclus). Anvelopele vor fi stocate in spatiu inchis ceea ce va conduce la prelungirea duratei de viata a acestora. Tot odata veti salva spatiu de stocare in casa si veti scapa de discomfortul de a le tranporta.
              Pentru programari va rugam sa ne contactati:
              Stan Alexandru: 0722 80 10 96 sau alex.stan@hondaauto.ro
              Niculescu Cosmin: 0728 95 27 56 sau cosmin.niculescu@hondaauto.ro.

Cu stima,
              Echipa ASKO

Comment

• Care este fisierul si ce teste contine?
                Accord Type S, 2.4 190cp+
                Nissan Patrol '90, 2.8 116cp bestia de noroaie
                Land Rover Discovery 2, Td5 2.5 170cp, overland

Comment

• sper sa se vada:
                  Attached Files
                  civic 2.2 5D FK3
                  CR-V 2.2 AT RE6

Comment

• Azi am facut o vizita spontana la Asko, aproape de ora inchiderii, pentru un zgomot ciudat la franare.
                    Multumesc foarte mult pentru ajutorul profesionist si deosebit de amabil acordat.
                    Dan, un baiat de nota zece cu felicitari!

Comment

• Facut ieri o vizita la Asko pentru schimb de suspensii (amortizoare) si vreo alte 2 maruntisuri. Multumesc echipei de acolo pentru ajutor (Alex, Razvan, Alin, etc.).

Vestea proasta: discounturile la manopera pentru clienti cu card de fidelitate, nu se mai aplica decat daca clientii cumpara piesele de la reprezentata.
                      N-as putea sa precizez de cand asta, dar nu cred ca mai are importanta prea mult.

Exista si o veste buna, totusi: inca mai e valabil discountul de membru de forum.
                      BlackMagic
                      Senior Member
                      Last edited by BlackMagic; 16-04-13, 16:14.
                      -------------------
                      There is no point of having if you can't share.

Comment

• Am fost si eu saptamana trecuta, in principal pentru vopsitorie, am vopsit capota si aripa stanga fata (se adunasera ciupituri multe de la pietre), am asezat bara fata la loc (lovita usor in parcare, cazuse putin de la locul ei), verificarea gratuita.
                        Tin sa precizez ca vopsirea mi-a iesit foarte foarte bine, nu e diferenta de nuanta deloc, nu am vazut sa fie scame in lac sau lac scurs.
                        Razvan, ca de obicei, m-a ajutat 100%, iar Florin s-a asigurat ca totul merge cat se poate de bine pe partea de acte/hartii si vopsitorie.
                        O sa merg in continuare la ei chiar daca drumul din Sibiu pana la Bucuresti e destul de lung si obositor.
                        http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

Comment

• Revizia necesara, caci a trecut un an de la ultima. Am primit intai pe SMS o informare. Apoi pe mail. Dat mail inapoi, facut programare. Programarea, facuta foarte repede.
                          Am mers deci azi la ora vorbita. La receptive, cu maxima operativitate, mi s-a cerut cheia si cartea de service, desi erau in pauza de masa. Am fost intrebat daca am ceva de spus despre masina in plus - nu aveam, merge de vis.
                          Am luat de la ei uleiul, filtrele, ce mai era. O doamna m-a intrebat de cateva ori daca vreau ceai sau cafea. Un domn m-a intrebat daca nu vreau sa fac o plimbare de test cu noul CR-V; nu voiam, ca aveam de raspuns la niste mailuri.
                          Net-ul merge foarte bine la ei, au Wi-Fi gratuit, desigur. Apoi m-am dus sa ma uit la un CR-V nou mai indelung, si a venit un alt reprezentant de vanzari sa imi explice ce si cum. A spus ca daca vreau, se poate face buy-back sa iau noua vairanta de CR-V.
                          Am vorbit cu el indelund despre sistemele automate si despre GPS-ul de la Honda.
                          Toti, foarte politicosi, si foarte bine pregatiti profesional, se vedea ca unu, stiu despre ce vorbesc, doi, ca au vanzarea in sange.
                          Revizia si verificarea au durat o ora si ceva. Aproape ca mai voiam sa mai stau. Am fost intrebat si daca sa se faca un reglaj al orizontalitatii xenoanelor, sigur ca am vrut si asta.
                          Una peste alta, o atmosfera de familie, de prieteni buni, un loc cam unic in felul sau. Pe deasupra, foarte buni meseriasi, din cate am vazut - un geam mare lasa sa vezi ce fac ei acolo. Buna treaba.
                          Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
                          Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
                          Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

• Originally posted by cerevelu View Post
                            .....din cate am vazut - un geam mare lasa sa vezi ce fac ei acolo......
                            Nu e geam...e un LED TV in care ruleaza imagini din service...un fel de "for your eyes only"......
                            In rest pe anul asta numai de bine......2012 a fost bicolor.........
                            Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Originally posted by FLORIN CRISTEA View Post
                              Nu e geam...e un LED TV in care ruleaza imagini din service...un fel de "for your eyes only"......
                              In rest pe anul asta numai de bine......2012 a fost bicolor.........
                              Asa e, sunt imagini de pe Google maps, cu trei-patru saptamani in urma!

Comment

• Efectuat verificare gratuita sambata si gresare eterna pedala de ambreiaj.

Ca de obicei, totul super.

Multumiri!
                                Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...

http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/

Comment

Working...
                                X