Service ASKO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poti vedea si chiar poti sta langa masina. Despre filtre, sunt ceva diferente de pret intre oem si aftermarket.
    I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
    My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
    '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
    '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
    '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
    EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
    EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
    EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
    EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
    EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
    EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• multumesc pentru raspuns

Comment

• Originally posted by adrian73 View Post
        o mica intrebare... voi cumpara ulei pentru revizia de un an, de unde sa stiu ca cei de la Asko- Chiajna il pun pe al meu, cum puteti sa ma convigeti, pt cei care au laudat service de acolo??? merg pt prima oara si vreau sa ma conving, daca astept in showroom cum pot sa vad si sa ma conving. ideea este ca sunt convins de cele auzite despre ei, ca sunt ok.
        se merita sa cumpar consumabilele( filtrele) din alta parte, este o diferenta mare la pret fata de ei? va multumesc
        Poti sta langa jucarie sau admira prin geam, poti sa te duci cu marfa de-acasa, ma refer la consumabile, atentie la filtrul de aer. Eu, anul trecut, am fost doar cu uleiul la pachet, cu celelalte nu m-am mai incurcat, pretul la manopera a mai scazut si pretul final a fost rezonabil, am un coleg cu Renault care spune ca fac misto de el cu preturile la reviziile mele, am avut si eu Megane si stiu cat sufera. Vezi, pana sa iei uleiul, ca e o oferta interesanta la Asko-asistenta rutiera-cu ulei Honda sau Texaco, eu, la revizia viitoare, o voi avea in vedere, tu hotarasti, bafta !
        Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
        "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
        "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• of, of, of! uite-l si pe toma necredinciosul. spre linistea ta sufleteasca: intre showroom si service exista un geam prin care poti sa vezi orice miscare din service si, doi la mana, poti sa ceri sa vezi bidoanele goale.
          civic 2.2 5D FK3
          CR-V 2.2 AT RE6

Comment

• Am trecut azi pe la Asko sa-i fac un schimb de ulei ATR-ului.
            Multumesc pentru tot. Foarte amabila toata lumea, ca de obicei.

Toti s-au bucurat ca masina a ramas "in familie".

Am vazut un mare interes la testarea noului Civic. Maine si poimaine va fi si mai multa lume.
            Succes!
            CR-V e:HEV
            JAZZ GD1 CVT
            Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
            Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
            Ex - ACCORD Type-R
            Ex - DEL SOL EH6

Comment

• Daca n-ar exista Asko, lumea hondarilor ar fi mai trista !
              Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
              "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
              "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Zilele astea am tot fost pe la Asko pentru diferite reparatii la tinichigerie si ceva mecanice, cu 4 masini diferite.
                Le multumesc inca odata pentru rapiditate si seriozitate.
                Sper sa nu se fi saturat de mine ca mai am de lucru.
                CR-V e:HEV
                JAZZ GD1 CVT
                Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
                Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
                Ex - ACCORD Type-R
                Ex - DEL SOL EH6

Comment

• Originally posted by adrian73 View Post
                  o mica intrebare... voi cumpara ulei pentru revizia de un an, de unde sa stiu ca cei de la Asko- Chiajna il pun pe al meu, cum puteti sa ma convigeti, pt cei care au laudat service de acolo??? merg pt prima oara si vreau sa ma conving, daca astept in showroom cum pot sa vad si sa ma conving. ideea este ca sunt convins de cele auzite despre ei, ca sunt ok.
                  se merita sa cumpar consumabilele( filtrele) din alta parte, este o diferenta mare la pret fata de ei? va multumesc
                  Comentariu si temeri in pur spirit romanesc Chiar ca Toma Necredinciosul. No offence, crezi ca iti pun ulei folosit sau uleiul tau este super extra mega special? In primul rand uleiul tau e clar mai ieftin decat cel din service. In al doilea rand, aproape toti fac ce faci si tu: vin cu materialul de acasa. Sau crezi ca ai vreun ulei special si pune vreun mecanic ochii pe uleiul tau si vrea sa il puna la masina lui??
                  My cars:
                  2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC A/T
                  ex.: 2007 Honda Civic Sport 2.2 i-CTDI M/T

Comment

• Luat masina dupa un retus. Multumesc Florin si Razvan cat si baietilor care au muncit la ea pentru make-up-ul facut
                    | ex Accord CL7 2.0i (2007) |

Comment

• Originally posted by El_Hakim View Post
                      Comentariu si temeri in pur spirit romanesc
                      No offence, insa esti rautacios... Omul n-a mai trecut pragul Asko pana acum si nu ii cunoaste pe baietii de acolo. Ca el vrea sa ne creada cand ii laudam, e treaba lui la urma urmei. Nu trebuie sa raspundem cu aceeasi moneda.

Din pacate ajungi sa privesti normalitatea si lucrul bine facut ca o exceptie, pe meleagurile astea.

Comment

• Topic despre Asko, pentru stickere aveti link
                        Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi
                        2 roti

Comment

• In alta ordine de idei, am fost marti pe la Asko, pentru unele retusuri/imbunatatiri si am avut placuta surpriza sa mi se mai rezolve o problema, pentru cine stie despre ce este vorba, protectia de la fulia de pe capatul arborelui cotit.
                          Multe multumiri lui Alexandru si lui Cosmin, care s-au implicat si au rezolvat excelent aceasta problema. Si bineinteles lui Razvan care este taticul lor!
                          In rest, ca de obicei, multa amabilitate, vorbe bune si profesionalism.
                          Bravo baieti, sa o tineti tot asa!
                          O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• Salutare tuturor!
                            Primul meu post pe acest forum, ca nou posesor de honda auto, si foarte vechi de honda moto.

Masina este Accord 2.0 Executive full 2.0 (nu suport dieselul), luata 2nd hand la un pret extrem de bun (deh, unii profita de criza, iar altii nu-si mai permit ratele...).

Problem: HFT parolat + posesor smartphone, la care oricata dexteritate as avea, pana raspund la volan, apelantul isi pierde rabdarea si inchide...
                            Stupizenie eu: masina luata din alt oras, testata la acea reprezentanta din bara in bara, fara probleme...fireste dupa ce am plecat cu proprietarul vechi de la service, mi-a spus ca nu mai stie parola de la HFT...eu bou, el bou...
                            Rezolvare: intamplator i-am recomandat unei cunostinte sa ia o honda, si o vrea noua, ocazie cu care a => drum la asko, testdrive, etc. ducand-o eu cu masina, implicit voiam sa rezolv cu bluetooth-ul. Cu cei de la vanzari mai avusesem contact, imi dadusera nr de tel al acestui Razvan, iar mailul este pe site. Dat mail, raspuns: veniti cu ea aici si se rezolva. Nu mi-a raspuns nimic @pret.
                            In fine, am ajuns acolo, toata lumea extrem de politicoasa (nu e cazul sa spun aici patanii de la alte masini cu alte service-uri de prestigiu...), gasit si cunoscut Razvan.
                            Problema a fost rezolvata in ~5minute. Oricat am insistat, costul a fost ZERO, deci omul n-a vrut sa-mi ia banii!!! In tot acest timp mi-a fost permis sa stau si sa conversez cu oamenii de acolo, langa masina (doar la Serus Militari am mai fost lasat sa stau langa masina).

Maine, daca as gasi un asemenea om, l-as angaja pe loc! Nu stiu ce participatie are la Asko, daca e simplu angajat sau poate marele patron, habar n-am, insa mentalitatea sa merita rasplatita. Personal o voi rasplati prin service-uri la zi facute numai la ei. In 90% din cazuri as fi fost jecmanit la bani, omul asta a preferat sa fie om ca sa ma castige de client, si nu cred ca doar cu o masina poate face mare parleala.
                            Deci da, e altceva!

Prin acest post nu vreau sa se inteleaga gresit. In Bucuresi mai exista celalat service/reprezentanta, care o are ( IN FINE A DAT D-ZEU!) si pe cea moto. Am fost si acolo mai demult, insa e mai departe de mine. In cladirea moto, desi ii spusesem omului ca VFR1200 e mobra visurilor mele, dar ca daca o iau ma va da nevasta-mea afara din casa, omul intelesese si totusi mi-a oferit un test drive!

Revenind la Asko, am inteles ca revizia ma va costa ~8-900lei folosind ulei Texaco, caci cel de Honda e 100lei/l. Consider foarte rezonabil pretul, si totodata mi se pare stupid ca unei asemenea masini sa-i faci revizia la coltul strazii.

@moto: gasiti destule pe site-ul dedicat
                            @auto: in masura timpului voi posta la sectia My Accord

Paste fericit!

Comment

• Welcome si sa te bucuri de masina, te asteptam la My Accord cu topic-ul dedicat.
                              On topic, da, Asko sunt altceva in toata bransa service-urilor auto din RO. Cum s-ar zice, de pe alta planeta

Si ca sa completez si eu, azi am fost si-am facut schimbul complet de frane + o geometrie. Au stat baietii peste program sa termine, dar nu m-au lasat balta. Multumiri Alex, Razvan, Alin, oameni de nota 10 !
                              -------------------
                              There is no point of having if you can't share.

Comment

• o intrebare pt baietii de la Asko>
                                eu am o honda civic 5d , model 2011, benzina, motor 1,8 cm, 140cp, cu 12000km facuti
                                trebuie sa vin la verificarea de 1 an, ar fi ok un ulei Motul 300v 5w40 sau nu??? altii mi-au recomadat 8100 ecoenergy 0w20 sau 8100 x lite 0w20? nu merg cu ea "forjat" , asa ca am inteles ca trebuie sa pun 300V, altfel pe categoriile 0-20 sau 0-30.
                                Ce ma sfatuiti , la acest ulei de la motul? Va multumesc

Comment

Working...
                                X