Cerevelu, eu de multe ori am mers la Asko doar pt a bea o cafea, pt a admira noutatile de la Honda sau pe ASIMO si pt a sta la o barfa cu baietii, acolo chiar te simti ca intre prieteni sau ca acasa....deci se poate si in tara asta frumoasa, de altfel, dar din pacate locuita...iata ca nu toti locuitorii trebuie evitati !!
Service ASKO
Collapse
X
-
Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
-
Au pe ASIMO acolo??? Asta mi-a scapat. As fi vrut sa-l vad. Nu l-am vazut nicaieri.
Au insa acum acolo vreo 4 CR-V la vanzare, pe stoc, pe alese. Cu oferta de cauciuce de iarna pe jenti in plus... ma albastresc de ciuda ca acu` 2 luni nu era oferta asta.
Mai sunt si alte Honde cu oferte speciale pe acolo.
Dar ASIMO mi-a scapat, nu il vazui.Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)
Comment
-
Cu ASIMO stai usor nu te intrista...ne-a facut el o vizita anu' trecut (a venit special din Japonia) si, pe baza de invitatie, am avut onoarea sa-l cunosc, acolo la Asko, e ceva fabulos, incredibil, sper sa revina, fiu-meu si-acum ma intreaba cand se va repeta experienta....Dumnezeu si HTR (aici jos palaria) stiu !!!
PS: e acolo un ASIMO mic de vanzare, dar pretul e prohibitiv, la Londra e mai ieftin, mai discutam pe tema asta !Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
Ieri am inlocuit placutele si discurile fata, ca de obicei jos palaria pt Alex, Bogdan & gasca.Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
Comment
-
Am apelat din nou la ASko, masina a iesit din garantie si am facut o verificare completa, revizie, am mai adaugat una alta pe la motor si prin habitaclu.
Ca de obicei sunt megamultumit de serviciile acestui dealer, le multumesc foarte mult tututor de acolo (Razvan, Alex, Florin, Marius de la mecanica, ce mai, tot colectivului) si o sa merg in continuare tot la ei chiar daca masina nu mai are garantie si ma costa destul de mult drumul dus intors, macar stiu ca e o treaba bine facuta si nu mai am ganduri cand am plecat de la ei.
JOS PALARIA.
Comment
-
Pai alea "una-alta" prezinta-le frumusel pe topic-ul masinii, ca asa se cade-------------------
There is no point of having if you can't share.
Comment
-
Mai "misca" "jeg"-ul sau il resusciteaza baietii de la Asko, noroc ca mai exista si dealer-ul asta pe planeta si soc: chiar aici in gluma asta de tara !!Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
Comment
-
draga Willy, nu stiu ce vrei sa spui ? pot sa-ti precizez doar ca la mine uleiul in dif. spate e fierbinte!
In alta ordine de idei, am ridicat masina de dimineata. Ca de obicei ,Asko a tras "bingo"(a se citi posesor foarte multumit).Proprietarul a plecat si cu masina spalata desi a adus-o in ultimul hal("jeg"-osul). Am remarcat si faptul ca personalul este mult mai relaxat fata de alte dati.In acest sens, as dori sa le urez : cat mai muti clienti!
observatie : sa nu intelegeti ca prin acesta urare doresc defectarea conservelor pe care le aveti in dotare
Restul detaliilor la mine pe my crv.
Again, cu stima!
Comment
-
Ideea era ca de la Asko nu poti pleca nemultumit.....si se confirma a nu mai conteaza a cata oara !!Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
Comment
-
o mica intrebare... voi cumpara ulei pentru revizia de un an, de unde sa stiu ca cei de la Asko- Chiajna il pun pe al meu, cum puteti sa ma convigeti, pt cei care au laudat service de acolo??? merg pt prima oara si vreau sa ma conving, daca astept in showroom cum pot sa vad si sa ma conving. ideea este ca sunt convins de cele auzite despre ei, ca sunt ok.
se merita sa cumpar consumabilele( filtrele) din alta parte, este o diferenta mare la pret fata de ei? va multumesc
Comment
Comment