Service ASKO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buna ziua domnilor de la Asko,

Am si eu o honda civic hybrid 2008 si m-ar interesa cat ma costa o revizie la 70.000 de km cu schimbul de ulei, filtre, ulei la cutia de viteze cvt...va rog dati-mi detalii despre preturi

Comment

• Cel mai bine suna-l pe Razvan Nicolae, coordonator service Asko, la 0731.146.632 si vei primi toate informatiile.
      Ei intra si aici dar asa e mai rapid.
      '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
      http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

• Originally posted by zagado26 View Post
        Cel mai bine suna-l pe Razvan Nicolae, coordonator service Asko, la 0731.146.632 si vei primi toate informatiile.
        Ei intra si aici dar asa e mai rapid.
        Multumesc de ajutor. am sa sun si sa vad toate detaliile

Comment

• Multumiri Asko pt rezolvarea unei mici probleme, daca toate institutiile ar functiona ca ei, ce relaxanta ar fi viata in aceasta tarisoara !!
          Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
          "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
          "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Masinuta tocmai a facut 10000km si cu aceasta ocazie prima revizie .Multumiri intregii echipe de la ASKO pt promtitudne si comportament.
            B-222-FIL

Comment

• Din pacate eu am avut ghinionul sa nu ma bucur de aceasi promptitudine de care v-ati bucurat voi. La revizii si probleme legate de garantie a fost excelent si ii multumesc asta lui Razvan si Alexandru, dar la sectia "Daune" nu pot decat sa zic ca a fost exact pe dos. Sa ma explic: am fost pe 30 august la o constatare cu o dauna minora. Astept vreo 3 ore prin service pentru a se da bara jos, facut constarare si apoi montat la loc. Astept eu ce astept sa ma bage cineva in seama si apoi intreb "cu masina mea cum ramane? pot sa plec? cum procedam?" Raspuns: "a da cum sa nu, e gata, va sun cand primim acceptul"
              Trece o saptamana si sun luni, nu raspunde nimeni. Sun marti si raspunde intr-un final: "am primit acceptul si am dat comanda de piese". Intrebarea mea urmatoare si evidenta a fost: "Ok, cand pot sa aduc masina?". Si aici m-a durut cel mai tare cand mi s-a raspuns ca ma va contacta telefonic cand se vor elibera ca sunt prea ocupati si ca nu stie deocamdata o data.
              Bun inteleg, esti ocupat, dar poti sa faci o programare peste 1 luna, doua etc daca consideri ca esti ocupat acum. Oricat de mult respect munca celor de la Asko si pe clientii acestora nu pot sa cred ca esti ocupat pana in noiembrie cu programarile. Nu sa stau in fiecare dimineata sa ma gadesc "oare o da Dumnezeu si ma suna cei de la Daune azi?". Nu este profesionista aceasta atitudine. Pana azi vineri 09.09.2011 ghiciti ce? nu am avut noroc sa fiu sunat ) o sa imi fac in fiecare seara rugagiunea, ca totusi sa am noroc a doua zi si sa fiu sunat )
              Cand dai 750lei pe un amortizoar de maxim 400lei si mai platesti si manopera cu varf si indesat (asta e cel mai banal exemplu care l-am gasit acum legat de piese si manopera) te astepti sa aiba putin interesul sa tina de clienti.
              Sa nu mai zic ca a trebuit pentru acea constatare sa vin din capatul celalat al Bucurestiului si sa fac 1 ora si ceva pe drum dus si inca pe atat intors, si sa mai platesc si rovinieta pe 1 an de zile desi nu aveam drumuri in afara orasului cu Honda prea curand ca sa am nevoie de ea. Dar din devotament pentru masina si pentru serviciile celor de la revizii am zis sa merg si la Daune tot la ei. Dar nu a fost ziua mea norocoasa se pare.
              Honda Type R 2.0 - Black Pearl GT Pack
              Ex: Honda Civic 5D 1.8 Sport - Orange Tangerine 2008

Comment

• Inca odata nota maxima la capitolul "satisfactia clientilor" pentru cei de la Asko. Multumesc Razvan si Florica!

PS: Drum bun "delegatiei" care pleaca la Salonul de la Frankfurt!
                CR-V e:HEV
                JAZZ GD1 CVT
                Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
                Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
                Ex - ACCORD Type-R
                Ex - DEL SOL EH6

Comment

• Azi am ridicat Type R ul de la Asko; multam fain Alex, Razvan si Alin pt ospitalitate si serviciile oferite!

Comment

• Multumesc lui Florin pentru calitatea serviciilor pe care mi le-a acordat si ii salut cu aceeasi prietenie pe Alex si pe Razvan. Inca o data nota maxima pentru service-ul ASKO.
                    "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                    "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• ai ciocanit masina? de noua, asa?
                      civic 2.2 5D FK3
                      CR-V 2.2 AT RE6

Comment

• Nu, a fost opera unui bivol, "during the night". Asta este, astia sunt oamenii (????).
                        "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                        "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• Te-a lovit un dobitoc?
                          Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                          "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                          "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Astazi am fost la Asko pentru revizia de 3 ani. Totul a fost superok ca de obicei!

Multumiri Alex pentru sfaturi si Bogdan pentru informatii, ma simt ca acasa sau ca intre prieteni la voi!
                            '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
                            http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

• Multumiri...din nou

Am trecut si eu pentru o revizie si am avut aceeasi placere sa fiu foarte multumit de servicii.
                              Succes in continuare!
                              CR-V e:HEV
                              JAZZ GD1 CVT
                              Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
                              Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
                              Ex - ACCORD Type-R
                              Ex - DEL SOL EH6

Comment

• Azi am facut si eu revizia de 10k la Asko.
                                M-am programat acum vreo saptamana si ieri primesc un SMS, in care mi se reaminteste ca azi la ora cutare sunt asteptat.
                                Frumos! Alta viata! O chestie grozava, bravo Asko!
                                Am ajuns acolo, la ora fixata mi s-a luat masina, m-au intrebat ce ulei vreau, si am stat in showroom o ora si ceva, si a fost gata.
                                Simplu, eficient, primitor si chiar familiar. La Showroom se poate bea cafea, se poate rontzai un fursec, se mai vorbeste cu alti hondari, se mai ia un mar de pe masa, atmosfera ca in vest. Muzica placuta. Conteaza si asta. In spate, iti vezi masina prin geam, cine ce face.
                                Au venit si mi-au aratat filtrele de polen si de aer.
                                negreeeee, normal ca le-am schimbat.
                                Am completat o foaie, se da un card de reducere la manopera, de 15%, cu aplicabilitate si pentru azi.
                                Foarte tare. Si frumos.
                                Am vazut acolo la receptie de vanzare un GPS Navon care ar veni cam 870 de lei, cu tot cu tva, si in oras e cu 10 milioane si peste. Poate intereseaza pe cineva.
                                Pe ansamblu, printre cele... aaa... peste 20 de service-uri pe care le stiu... Asko e pe locul unu de departe.
                                Oamenii... extraordinar de eficienti si de buni.
                                E bine ca exista Asko, nu stiu cine face managementul, da` e foarte foarte bun.
                                Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
                                Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
                                Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

Working...
                                X